Wat je aandacht geeft groeit.

frankpoorthuis@dpgmedia.nl, cvanderkamp@bodegraven-reeuwijk.nl, inieuwenhuizen@bodegraven-reeuwijk.nl, dknol@bodegraven-reeuwijk.nl, jvandenheuvel@bodegraven-reeuwijk.nl, coskam@bodegraven-reeuwijk.nl, owagner@bodegraven-reeuwijk.nl, jdejager@bodegraven-reeuwijk.nl, Rudy.Bouma@Nieuwsuur.nl, wzuyderduyn@bodegraven-reeuwijk.nl, aoskam@bodegraven-reeuwijk.nl, dvandenacker@bodegraven-reeuwijk.nl, frijkaart@bodegraven-reeuwijk.nl, rkersbergen@bodegraven-reeuwijk.nl, jvergeer@bodegraven-reeuwijk.nl, jvanrooijen@bodegraven-reeuwijk.nl, rvanmeijeren@bodegraven-reeuwijk.nl, ndeheij@bodegraven-reeuwijk.nl, mkasius@bodegraven-reeuwijk.nl, eoliwkiewicz@bodegraven-reeuwijk.nl, mkortleven@bodegraven-reeuwijk.nl, mvandijk-baak@bodegraven-reeuwijk.nl, rdoeschot@bodegraven-reeuwijk.nl, edevries@bodegraven-reeuwijk.nl, mjonker@bodegraven-reeuwijk.nl, hvandersmit@bodegraven-reeuwijk.nl, gweerheim@bodegraven-reeuwijk.nl, Jmattiesing@bodegraven-reeuwijk.nl
w.duk@telegraaf.nl, C.vdStaaij@tweedekamer.nl, g.segers@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl, h.krol@tweedekamer.nl, j.klaver@tweedekamer.nl, k.dijkhoff@tweedekamer.nl, l.asscher@tweedekamer.nl, lilianmarijnissen@sp.nl, m.agema@tweedekamer.nl, marianne.thieme@tweedekamer.nl, persvoorlichting@tweedekamer.nl, r.jetten@tweedekamer.nl, rvd.pers.kh@minaz.nl, t.baudet@tweedekamer.nl, t.kuzu@tweedekamer.nl, voorzitter@tweedekamer.nl, guy.verhofstadt@ep.europa.eu, judith.sargentini@ep.europa.eu, pers@omroepmax.nl, perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl, pers@tros.nl, persberichten@vara.nl, pers@fvd.nl, pers@ongehoordnederland.nl, mijnbrief@ongehoordnederland.nl, Leden@fvd.nl, ledenadministratie@pvda.nl, p.omtzigt@tweedekamer.nl, w.vhaga@tweedekamer.nl, s.kaag@tweedekamer.nl, malik.azmani@europarl.europa.eu, bart.groothuis@europarl.europa.eu, jan.huitema@europarl.europa.eu, caroline.nagtegaal@europarl.europa.eu, samira.rafaela@europarl.europa.eu, liesje.schreinemacher@europarl.europa.eu, sophie.intveld@europarl.europa.eu, tom.berendsen@europarl.europa.eu, peter.vandalen@europarl.europa.eu, esther.delange@europarl.europa.eu, jeroen.lenaers@europarl.europa.eu, antonius.manders@europarl.europa.eu, annie.schreijer-pierik@europarl.europa.eu, mohammed.chahim@europarl.europa.eu, agnes.jongerius@europarl.europa.eu, paul.tang@europarl.europa.eu, vera.tax@europarl.europa.eu, lara.wolters@europarl.europa.eu, rob.rooken@europarl.europa.eu, rob.roos@europarl.europa.eu, bert-jan.ruissen@europarl.europa.eu, bas.eickhout@europarl.europa.eu, kim.vansparrentak@europarl.europa.eu, tineke.strik@europarl.europa.eu, anja.hazekamp@europarl.europa.eu, marcel.degraaff@europarl.europa.eu, dorien.rookmaker@europarl.europa.eu, lezers@trouw.nl, opinie@trouw.nl, ombudsman@trouw.nl, bezorgklachten@trouw.nl, familieberichtentrouw@persgroep.nl, nieuwsdienst@trouw.nl, economie@trouw.nl, buitenland@trouw.nl, parlement@trouw.nl, sport@trouw.nl, kunst@trouw.nl, religiefilosofie@trouw.nl, groen@trouw.nl, letterengeest@trouw.nl, tijdpost@trouw.nl, secretariaat@trouw.nl, tijdgeest@trouw.nl

Beste Gemeente bestuur van Bodegraven fijn dat jullie om aandacht schreeuwen en mee willen werken aan de oplossing.

Ook dit verhaal zal ter ondersteuning op Internet te vinden zijn, zelden kom je ze tegen mensen die zich zelf zo in het zonnetje zetten.

Ik wordt er blij van als ik zulke blijde gezichtjes zie, nu maar wachten of het van blijvende aard is, vrijmetselaars die nooit een steen zelf hebben gemetseld of iets gemaakt.

Kunnen jullie ook aangeven wanneer de rechtszitting tegen de complotdenkers gaat starten, want het zal een race tegen de klok zijn wie eerder is.

Rudy Bouma

verslaggever

 · 

 Ga naar het Twitter account van Rudy BoumaStuur een email naar Rudy Bouma

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk plant juridische stappen tegen drie complotdenkers vanwege beschuldigingen over satanisch-rituele kindermoorden in de jaren 80. De gemeente eist dat de ongefundeerde verhalen binnen 48 uur worden verwijderd van alle sociale mediaplatforms. Zo niet, dan volgt mogelijk een kort geding.

De beweringen van de drie mannen leidden er deze winter toe dat drommen aanhangers de begraafplaats in Bodegraven overstelpten met boeketten en briefjes. De gemeente voelde zich daarop gedwongen een noodverordening in te stellen.

Een van de gedaagde complotdenkers is Joost K. De voormalige inwoner van Bodegraven woont nu in Spanje en claimt hervonden herinneringen te hebben aan kindermoorden, waar hij getuige van zegt te zijn geweest.

Micha K.

De man krijgt steun van youtuber Wouter R. en de complotdenker Micha K. Laatstgenoemde heeft nog ruim een half jaar gevangenisstraf uitstaan voor smaad en laster aan het adres van de hoofdredacteur van de NOS en bedreiging van een Telegraaf-journalist. Hij ontloopt zijn straf in Noord-Ierland. K. werd afgelopen december aangehouden in de hoofdstad Belfast maar is op borgtocht weer vrijgelaten. De Noord-Ierse justitie buigt zich sindsdien over een uitleveringsverzoek van Nederland: K. moet vrijdagmiddag voorkomen.

In deze video zie je de zichtbare gevolgen van complottheorieën:

Hoe complottheorieën zichtbaarder worden in Nederland

De complotdenkers betrekken ook RIVM-directeur Jaap van Dissel in hun beschuldigingen. Twee vrouwen werden vorige week veroordeeld tot gevangenisstraffen wegens opruiing tegen Van Dissel. Een van hen was een aanhanger van de nu gesommeerde complotdenkers.

Sociale mediaplatforms gesommeerd?

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk wil niet zeggen of ook de platforms die de drie complotdenkers faciliteren (zoals YouTube, Twitter en Telegram) worden gesommeerd de uitlatingen te verwijderen.

John de Mol dwong Facebook in 2019 al via de rechter om nepadvertenties te weren waarin uit zijn naam bitcoins en andere cryptovaluta werden aangeprezen. De zaak werd geschikt. Facebook moest ook wereldwijd smadelijke uitingen over een linkse Oostenrijkse politica wegfilteren, nadat zij in 2019 een zaak aan het Europese Hof van Justitie had gewonnen.

Van Harte bedankt voor dit geweldig artikel en doortastendheid.

Ik ben erg blij dat dit fenomeen nu op de agenda komt, waarbij er duidelijkheid zal komen in het hele bestuurssysteem en rechtspraak.

De vermeende verdachten lopen met een wereldbeeld rond dat voortkomt uit wantrouwen tegen de overheid en persoonlijke ervaringen.

Het is dan begrijpelijk dat je op je eigen feiten te werk gaat, want de Journalistiek is helemaal dood en enkel een poortwachter van ons huidig systeem, met als fundament drijfzand en leugens.

Dus dit is de ultieme kans om zaken helder te krijgen.

Natuurlijk zitten er wel consequenties aan een rechtszaak, dat is maar goed ook.

Als ik zou zeggen dat Jaap van Dissel erg veel op Willy de overbodige stadhouder van Bezet Nederland lijkt, is dit een mening en vrolijke verwijzing van gelijkenis.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Stadhoudersbrief de rede waarom Maxima ons niet kon vinden, en wij geen rechtstaat meer zijn daarom ook geen constitutioneel hof hebben.

Tijdens de Doden herdenking van 2020 heeft Willy zijn excuus aangeboden dan Wilhelmina op 13 mei 1940 was gevlucht en de bevolking aan de Nazi’s was over geleverd, had hij ook nog kunnen vertellen dat de grondwet en koninkrijk toen vervallen was en dan was hij compleet geweest.

Eerlijk is eerlijk ik kijk uit naar een rechtszaak van dit formaat, en wil de verdachten graag bijstaan in deze zaak tegen het huidige Hitler Kabinet en zijn mede misdadigers.

https://www.bondoverheidszaken.nl/artikelen.html#collectief-aangifte-tegen-rutte

Hou wel even in gedachten dat deze zaak een hoop beweging zal losmaken bij mensen die de overheid niet meer vertrouwen en de C19 leugen met bijbehorende Genocide met argusogen belijken.

Daarom ben ik blij met het voorgenomen initiatief om complotdenkers van hun ongelijk te overtuigen, waarbij ik zelf enkel vragen beantwoord wil hebben om een eerlijke mening te kunnen vormen.

Gewoon allemaal even met de billen bloot, en geen gekke fratsen verzwijgen voor de bevolking.

Het komt er op neer dat ook jullie leven verbeurdverklaart is door eigen toedoen en stupiditeit om mee te spelen met het theater waar de Bilderberg Maffia uit Den Haag mee bezig is.

Als er een rechtszitting moet of gaat komen, volgens welk recht gaat dit gebeuren, en is de rechtspraak wel legaal, en bevoegd om een zaak tegen mensen die de waarheid zoeken te behandelen of te veroordelen.

De Duurste Hoer en klokkenluider van voormalig Nederland waant zich Koningin van een land waarvan die de bevolking niet kon vinden, maar zich wel als Koningin laat van een niet bestaand land vieren met haar Ezel Willy met zijn door de zon gebruinde tanden.

Natuurlijk heeft de gemeente jurist nu even hulp nodig om dit even door te spitten.

Leg het even uit om zaken helder te krijgen, het is gewoon uit hoffelijke overweging en dienstbaarheid van groot belang.

Kunt u ook aantonen dat er ooit vrede na WW2 is getekend, en we geen provincie van Duitsland meer zijn.

Want u maakt zich mede schuldig aan valsheid in geschriften met documenten waar Nederland op benoemd staat, en de bevolking willens en wetens blijft misleiden.

De Nederlander bestaat niet.

https://lettertomaxima.blogspot.com/

https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/

https://mh370-jit-lie.blogspot.com/

https://turn-your-mind-setting.blogspot.com/

https://uitleg-gesara-nl.blogspot.com/

https://dutch-birth-certificate-fraud.blogspot.com/

https://dutch-vatican-connection.blogspot.com/

https://www.takecare4.eu/diamanten/

https://www.takecare4.eu/doden-herdenking/

https://www.takecare4.eu/tja-het-is-een-beetje-dom-gelopen/

https://www.takecare4.eu/from-waste-to-resources-english-dutch-german/

https://www.takecare4.eu/normaal/

https://www.takecare4.eu/new-future/

https://www.takecare4.eu/voedsel-voor-de-geest/

https://www.takecare4.eu/het-atoom-c19/

https://www.takecare4.eu/arrestatielijst/

https://www.takecare4.eu/we-zijn-niet-te-stoppen/

https://www.takecare4.eu/steun-voor-aangifte-actie/

https://www.takecare4.eu/griepprik-2/

https://www.takecare4.eu/down-of-the-cabal-matrix/

https://www.takecare4.eu/vragen/

https://www.takecare4.eu/wat-is-karma-een-mooie-zaak/

https://www.takecare4.eu/meer-goed-transtite-nieuws/

https://www.takecare4.eu/nazi-huil-baby/

https://www.takecare4.eu/nesara-gesara-service-to-humanity-for-its-well-being/

https://www.takecare4.eu/toekomstige-projecten-europa-en-de-wereld/

https://www.takecare4.eu/stem-wijs-stem-niet/

https://www.takecare4.eu/een-trieste-vertoning/

https://www.takecare4.eu/het-beste-is-gekomen/

https://www.takecare4.eu/beste-rechtspraak/

https://www.takecare4.eu/hoe-een-nieuwe-toekomst-vorm-te-geven/

https://www.takecare4.eu/duyvis-voor-als-er-een-fuif-is/

https://www.takecare4.eu/is-this-a-drill/

Rv: Dit is ENORM nieuws! GESARA / NESARA

Een goede vriend van me ging gisteren naar haar plaatselijke bank en de bank zei dat ze zo opgewonden waren. Ze zeiden dat Nesara morgen (vandaag) plaatsvindt en dat alle schulden zullen worden weggevaagd. Alle hypotheken, creditcards en alle schulden. Mijn vriendin zei: ik weet het van Nesara en ze waren geschokt dat ze dat deed. Ze vroeg door de jaren heen naar het wisselen van valuta en ze ontkenden het. Ze zeiden dat ze het moesten ontkennen. Gisteren hebben ze bevestigd dat het wisselen van vreemde valuta binnenkort plaatsvindt. Ze wisten van de uitwisselingen en alles wat ze konden zeggen is zeer binnenkort. Het was maar een kleine lokale bank aan de oostkust. Ze zeiden dat er een PSA (openbare dienstaankondiging of EBS) zou zijn om het publiek te laten weten wat er aan de hand is.

De ene bankier zei dat de IRS dood is! Dood in de wateren. Ze noemden het ubi (universum basisinkomen) en zeiden dat mensen geld zullen krijgen en dat je niet meer hoeft te werken. Ze zei dat ze zo opgewonden waren en op en neer sprongen! Mocht je er ooit aan hebben getwijfeld dat dit gebeurt, dan is dit een tastbaar bewijs dat dit nu gebeurt! Het lange wachten is binnenkort voorbij!

Laten we doorgaan met onze dagelijkse meditatie om 11:11 uur en Pm. Zie hoe de cabal wordt gearresteerd en het kwaad van de planeet wordt verwijderd. Zie de wereld helder en mooi en gratis. Zie het goddelijke wonder op aarde komen en bedek haar met liefde en vrede. Omring president Trump en zijn familie en staf en leger in een schild van bescherming. Doe wat u vandaag moet doen. Blijf sterk en houd het geloof en moge God u allen zegenen. Wwg1wga 🙏❤️ Holly Celian

https://nicksintel.wordpress.com/2021/05/19/05-19-2021-partial-notes-from-live-call/

De Landelijke politiek van het Hitler Kabinet willen geen duidelijkheid geven!

Dus is dit de kans in de komende zaak om de waarheid boven tafel te krijgen.

Alle globalisten kunnen we zien als mensenhandelaren, die een oorlog tegen eigen bevolking zijn gestart al jaren geleden.

Als mensen zelf gaan denken en de feiten op een rij zet komen ook de antwoorden, die haaks staan op het politiek correct misdaad propaganda verhaal van de poortwachters van de Fascisten.

Als u alles heeft gelezen kunt u pas een antwoord geven en een juiste afweging maken, als er nog is te af te wegen overblijft, want alle systeem ratten zijn gigantisch de LUL.

Op 18 mei 1940 tot heden hebben de bezetters een Nazi bestuur ingericht, die nooit na de capitulatie van Duitsland veranderd is, er is ook nooit een vredesverdrag getekend na 5 mei 1945, de opdeling van Europa als oorlogsbuit is door de geallieerden vast gelegd op de krim het Jalta conferentie: https://en.wikipedia.org/wiki/Yalta_Conference#:~:text=The%20Yalta%20Conference%2C%20also%20known,reorganization%20of%20Germany%20and%20Europe.

Daarmee is het bezet Nederland nu nog een provincie van Duitsland, die op haar beurt weer door de VS aangestuurd is geworden, Bernhard von Lippe heeft via een brief het stadhouderschap van bezet Nederland gevraagd in 1942, https://nl.wikipedia.org/wiki/Stadhoudersbrief Bernhard von Lippe was een dubbelspion, die in 1954 met geld van de CIA de Bilderberg Nazi groep heeft opgericht, De CIA is ontstaan door het samen voegen van Oparation Secrit Servis van de VS en de Gestapo van de Nazi’s, en is nooit een onderdeel geweest van de VS overheid, maar een terreur organisatie van de FED eigenaren, de Prive bankiers die de wereld gegijzeld houden met waardeloos Fiat geld. https://nl.wikipedia.org/wiki/Office_of_Strategic_Services dit was mede mogelijk gemaakt door operatie paperclip: https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Paperclip

Zo als blijkt bestaat Nederland staatsrechtelijk inderdaad niet meer, maar zijn alle verdragen en contracten die in naam van Nederland zijn aangegaan niet rechtsgeldig.

Dit is de rede waarom er 92% van de Joden de tweede wereld oorlog in bezet Nederland niet hebben overleefd, dank de NSB Nazi’s on de gemeenten besturen.

De Brief aan Maxima geeft een compleet inzicht de stelling dat Nederland staatsrechtelijk inderdaad niet meer bestaat: https://lettertomaxima.blogspot.com/

Dus de EU en de VN, WHO, maar ook de Euro zijn allemaal tot stand gekomen door bedrog waar de Nederlandse Politiek zich schuldig aan gemaakt heeft.

Politieke partijen die als wetmakers optreden zien de bevolking als hun eigendom, in de vorm van een persoonsvorm, maar niet als mens.

Dit maakt dat bezet Nederland een fascistische Dictatuur is zonder wettige rechtsstaat en geen grondwet meer heeft, alles is bedrog.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/14/koning-willem-alexander-door-reiner-fuellmich-advocatencollectief-aangeklaagd-wegens-genocide/

Daar Nederland niet bestaat, zijn alle overheid documenten die de Nazi’s in Den Haag hebben gemaakt en gebruikt, niet rechtsgeldig want het is valsheid in geschriften die men heeft gepleegd.

Het naoorlogs Hitler Kabinet is verwikkeld in veel misdaden en pedofilie, Rutte vertelde ooit dat Seks met dieren moet kunnen, een partijgenoot Ed Nijpels van zijn VVD pleiten voor Seks met kinderen vanaf 12 jaar, en de minister van justitie Ferdinand Grapperhaus  zegt dat seks met Doden lijken niet strafbaar is. 

Beste gemeente bestuur het lijkt wel of Bodegrave de bakermat van al het kwaad is in deze Nazi provincie van bezet Nederland.

Donald J Trump en Vladimir Poetin zetten dit samen recht met Europe Defender 21.

Ongekozen Burgemeesters en mede plichtige wethouders zijn 100% aansprakelijk in de misdaad tegen de bevolking.

Neurenberg 2.0 gaat een feest worden voor de bevolking die uit het slaven systeem gehaald worden door GESARA.

Geen enkele rechtspraak of veroordeling na 18 mei 1940 is rechtsgeldig, hoe gaan jullie dit uitleggen we hebben een luisterend oor.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

In afwachting van Uw antwoord verblijf ik

Hoogachtend

Noah Cohen.