Reactie Fvd erosie

Beste

Vermoedelijk hebt u het al vernomen uit de pers: de FVD-fractieleden Wybren van Haga, Olaf Ephraim en Hans Smolders hebben kort na hun beëdiging als Kamerlid voor FVD, om hen moverende redenen, besloten hun eigen weg te gaan als afgesplitste Kamerleden.

Wij betreuren dat. 

Juist in deze tijd, waarin Forum voor Democratie de enige echte oppositiepartij in de Tweede Kamer is en de enige brede stem tegen het huidige verwoestende kabinetsbeleid, zou gezamenlijk optrekken onder één naam, wat ons betreft, altijd een betere keuze zijn geweest, in het belang van het land, onze leden en onze kiezers. Maar hun beslissing staat hen uiteraard vrij.

In het belang van onze kiezers en het land zullen wij er alles aan doen om in de toekomst constructief met Wybren van Haga, Olaf Ephraim en Hans Smolders te blijven samenwerken. Dat zijn we verplicht aan onze achterban en aan onze idealen, maar vooral aan een land dat hunkert naar een solide oppositie.

We kijken met warme gevoelens terug op de gezamenlijke campagne en de eerste weken in de Kamer. En we zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Thierry Baudet

——————————————————————————————————————————

Beste Thierry,

Het maakt geen bal uit in hoeveel stukken de politiek uiteenvalt, er kom een nieuw systeem, waar geen plaats meer zal zijn voor een 1e en 2e kamer en de systeem ratten van welke partij dan ook.

Alles is een spel, en nu is het uitgespeelt.

Over de verkiezingsfraude waar VVD en D66 schuldig aan zijn hoor ne niemand.

Als jij in de toekomst iets wil betekenen zal je burgemeester moeten worden, want deze gaat dat uitvoeren wat via een referendum aan hem opgedragen gaat worden.

Alle burgemeesters en wethouders met het hele gemeente bestuur zal vervangen moeten worden.

De globalisten gaan gearresteerd worden voor hun misdaden en Genocide tegen de mensheid, Rutte en handlangers  voor hun rol in de MH17

Voor 1 juni verwacht ik dat de RV vrijgegeven zal zijn, en de herwaardering van een goud gedekt geldsysteem een feit zal zijn.

Klaus Schab en de EU zijn dan weg, de landen gaan een tijdelijke militaire regering krijgen op de transitie vorm te geven.

Het systeem dat op 18 mei 1940 door de Nazi’s in ingevoerd zal dan weg zijn, en een wereldvrede heersten.

Landen zijn dan weer soeverein, wat betekend dat de bevolking soeverein zal zijn.

Het is aan de bevolking hoe het land na de bevrijding gaat heten daar de Naam Nederland behoorlijk besmet is vanaf 13 mei 1940, waar Nederland is opgehouden te bestaan en de grondwet samen met het koningshuis vervallen.

Dus alles maar dan ook echt alles waar we mee te maken hebben gehad was Deep State gestuurd vanuit de VS.

Israël is nu het laatste die bevrijd wordt, zie link: https://t.me/gali4u2/19207

zie bijlage wat Swissindo gaat doen vanaf 14 Juni 2021.

Rutte of de nep Koning hebben geen macht meer en worden voor een Militair tribunaal gebracht voor hoogverraad, onder de wetten van de VS uit 1776, waar ook geen belastingdienst meer zal zijn.

Of je dit nu leuk vind of niet, hoe hoger de mensen opgeleid zijn blijkt dat ze afgericht zijn, maar niet meer zelfstandig kunnen denken.

De hele Corona Valse Vlag maakt dat veel mensen voor moord terecht zullen staan van verplegend personeel tot artsen, het hele OMT en bijna alle politici.

De ministeries en ambtenaren gaan ook compleet gezuiverd worden.

Er zal geen landing zijn van troepen, wan ze zijn er allang.

Ik ben gevraag om plannen te maken voor werkgelegenheid projecten, remigratie, en de organisatie te organiseren.

Hiervoor heb ik toekomstige investeerders samengebracht die alle plannen van Europa gaan financieren met de omwisseling van de vreemde valuta waar de Zimbabwe dollar de hoogste waarde heeft.

Een gouden tip ontbind de FvD want er zullen nooit meer partijen zijn die gaan delegeren.

Wil je een gesprek met me, kunnen we daar een afspraak voor maken als jij niet opgepakt gaat worden, want ik denk niet dat je slecht bent, maar wel verblind door verkeerde perceptie.

We gaan een mooie toekomst krijgen, het Marokkanen probleem heeft Marokko zelf opgelost door ca 94% te vermoorden met vaccineren tegen C19.

Probeer ook niemand van je gelijk te overtuigen, je ziet dat je nu weer voor de tweede keer verraden bent.

Je jeugdige spontaniteit, maar ook de zwakheden horen niet thuis in een foute politiek.

Zie het mormel van Bij1, dat schaap zit er enkel voor eigenbelang, en ze haat de oorspronkelijke Nederlanders.

Als de zooi weg is, roepen we de nieuwe Bataafse Republiek uit, en verstrekken gratis de nieuwe vlaggen.

Daar Washington DC geen onderdeel was van de VS, is nu alles wat daar was gesloten, ze zijn failliet.

Nederland NV stond ingeschreven in DC, dus zit ook dit land wat geen Nederland meer was in het faillissement, samen met haar bedrijfsleiders Rutte en Willy von Amsberg.

De FED geeft nooit geld gehad, maar fiatgeld in omloop gebracht, net als de ECB gedaan heeft, het huidige geld heeft geen waarde meer, dus de RV zal dit herstellen.

Alle verdragen die namens Nederland aangegaan zijn vanaf 5 mei 1945 zijn niet rechtsgeldig, want voormalig Nederland is nog altijd een provincie van Duitsland, die weer onder toezicht van de Deep State uit de VS stond, tot het moment dat Donald J Trump gekozen werd om de rommel op te ruimen.

Je kunt het wel weer negeren, maar nu gaat het echt gebeuren, het is einde verhaal.

Het gele geldsysteem is overgenomen door de QFS, met het CIPS protocol is het SWIFT systeem uitgeschakeld.

ECB, EU, RIVM, RKI, CJIB, en belasting diensten over de hele wereld gaan weg, inclusief de Deep State Regeringen.

Deze worden buitengesloten van het nieuwe Geld systeem, geen enkele bestaande politici is zijn leven nog zeker, de afrekening komt, ook voor de NSB Handhaving en de Politie, rechters en Deurwaarders.

Zeker van de zwarte cult partijen als VVD en D66 gaan geen mensen meer van overleven, ook de religie partijen met veel boter op hun hoofd niet, het is volbracht.

Geen Deals no Escape, het gaat een ware slachting worden daar waar het thuis hoort.

Het winnen van verkiezingen was enkel een illusie.

Groet