Wat is Karma een mooie zaak.

Wat moet er gebeuren om te voldoen aan het voorstel van President Putin.

Bij een vredesverdrag hoort vrede, dus beëindigen van de vijandelijkheden op welke manier dan ook.

Zo als het Duitse leger zich heeft overgegeven op 5 mei 1940, zal ook de rest van de Cabal Nazi’s zich moeten overgeven.

Wie zijn daar de aangewezen personen voor van bezet Nederland, juist de psychopaat en leider van het huidige Hitler Kabinet en de Stadhouder van bezet Nederland Nazi Willy von Amsberg.

Bij een overgave of capitulatie kan pas aan de erfgenamen van bezet Nederland een verdrag aangeboden worden om de Bataafse Republiek in ere te herstellen met de geldige democratisch tot stand gekomen grondwet.

Ik heb al voorpret met enkel de gedachten dat deze twee Deep State Ratten ten overstaande van de Wereld gedwongen worden om de capitulatie te ondertekenen als Cabal Nazi’s van bezet Nederland.

Het voorstel voor het vredesverdrag is nu bekend gemaakt door Putin, regeringen van landen die weigeren worden met harde hand verwijderd, zo als de bevolking dit ook aan de VS en Rusland hebben gevraagd.

De bevolking zal de interventie ondersteunen om van het satanisch addergebroed verlost te zijn, en de weg helpen vrijmaken voor GESARA.

Hoelang kan dit duren tot het gaat gebeuren, tussen nu en 1 oktober misschien?

Feit is dat Trump de veranderingen van GESARA op 1 Januari 2021 heeft afgekondigd.

Daar de EU geen land is maar een onderdeel van een criminele Cabal organisatie, zal zij geen bestaansrecht meer hebben, omdat de verdragen door fraude vanuit niet bestaand Nederland als lidstaat tot stand gekomen is.

De Regering is reeds gevallen en hun oorlog tegen ons reeds verloren.

Het besef begint langzaam door te dringen, vandaar dat Huilen Laffe Hugo de Jonge bij Slinkse doos Jinek mocht uithuilen, de MSM probeert het tij te keren maar geeft geen argumenten meer die hun links fascistische propaganda rechtvaardigen.

Corona was een afleiding, wie het ook aangestuurd heeft, alles komt nu naar buiten dat het een opgeblazen zaak en leugen was.

Wie gaat de vertegenwoordiger worden van de Bataafse Republiek.

Het zal iemand moeten zijn die 100% betrouwbaar is, soeverein en een hoge spirituele kracht heeft, zo iemand ken ik hij heet Chris met zijn geboortenaam.

Ik zou hem steunen om ons als soevereine Bataafse Republiek vertegenwoordiger te zijn.

Een man zonder allure en geen gekke kuren.

https://nostradamus-effect-van-dutch-cabal.blogspot.com/2020/09/aan-guy.html