Nieuwsbrief: Doe aangifte tegen Rutte c.s. en steun Artsen voor Waarheid

To: <w.vhaga@tweedekamer.nl>, <p.omtzigt@tweedekamer.nl>
Cc: <C.vdStaaij@tweedekamer.nl>, <g.segers@tweedekamer.nl>, <g.wilders@tweedekamer.nl>, <h.krol@tweedekamer.nl>, <j.klaver@tweedekamer.nl>, <k.dijkhoff@tweedekamer.nl>, <l.asscher@tweedekamer.nl>, <lilianmarijnissen@sp.nl>, <m.agema@tweedekamer.nl>, <marianne.thieme@tweedekamer.nl>, <persvoorlichting@tweedekamer.nl>, <r.jetten@tweedekamer.nl>, <rvd.pers.kh@minaz.nl>, <t.baudet@tweedekamer.nl>, <t.kuzu@tweedekamer.nl>, <voorzitter@tweedekamer.nl>, <guy.verhofstadt@ep.europa.eu>, <judith.sargentini@ep.europa.eu>, <pers@omroepmax.nl>, <perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl>, <pers@tros.nl>, <persberichten@vara.nl>, <pers@fvd.nl>, <pers@ongehoordnederland.nl>, <mijnbrief@ongehoordnederland.nl>, <Leden@fvd.nl>, <ledenadministratie@pvda.nl>, <p.omtzigt@tweedekamer.nl>, <w.vhaga@tweedekamer.nl>, <s.kaag@tweedekamer.nl>, <lezers@trouw.nl>, <opinie@trouw.nl>, <ombudsman@trouw.nl>, <bezorgklachten@trouw.nl>, <familieberichtentrouw@persgroep.nl>, <nieuwsdienst@trouw.nl>, <economie@trouw.nl>, <buitenland@trouw.nl>, <parlement@trouw.nl>, <sport@trouw.nl>, <kunst@trouw.nl>, <religiefilosofie@trouw.nl>, <groen@trouw.nl>, <letterengeest@trouw.nl>, <tijdpost@trouw.nl>, <secretariaat@trouw.nl>, <tijdgeest@trouw.nl>

Beste mede onderdrukte mail ontvangers en achterlijke Satanisten uit de politiek.

Het aangifte boek is uit, wat een mooi naslag werk zal zijn voor de toekomst.

Hoe Politieke psychopaten Rutte en Hugo de Jonge als hoofd van de slang in deze bananenrepubliek ten van gaat komen, zij trekken de rest van de globalisten mee in hun graf.

Lang zal het niet meer duren tot we van dit schorem verlost zijn, voor de hersenloze politie die de Haagse Nazi’s hun bevelen blijven aannemen, er is goed nieuws.

Jullie uitrusting zal uitgebreid worden met een standaardpakket hersenen, een moreel kompas en een geweldige oplossing voor je eigen lijf het Vaccin.

Voor de weigeraars onder jullie agenten die geen moraal kompas willen, of uitbreiding van IQ, zij krijgen een mooie retro helm van Duitse makelij met aan de zijkant 2 bliksemschichten, dat staat heel blits.

Als het verstand begint te werken is er een van de bijverschijnselen dat het geweten van jullie gedrag begint te knagen, WAT HEBBEN WIJ GEDAAN, de blinde gehoorzaamheid uit de 1933 trukendoos van Josef Gubbels heeft bij jullie gewerkt.

Om een inzicht te geven wat het GENOCIDE project van de Nazi globalisten doet, vraag aan Moderna gifprik fabrikant:

“Kunt u de gen veranderende aspecten van deze vaccinatie uitleggen, en als Moderna zegt dat hun mRNA-technologie de “software van het leven” is, waar hebt u het dan precies over?

Nogmaals, we gaan niet de normale weg op van het maken van een vaccinatie.

We stoppen een code in je lichaam. (MARK of The BEAST) Het is een combinatie van half natuurlijk en half synthetisch.

Het is een genetische code en wat het doet, het omringt het met een soort omhulsel van nano-lipide deeltjes, dat is een nano-technologie.

De nanotechnologie zorgt ervoor dat het de natuurlijke afweer van je lichaam omzeilt/omzeilt, want normaal zou het lichaam zoiets onmiddellijk onschadelijk maken en weggooien.

Het omzeilt dus de afweer van je cel en houdt je cel voor de gek door zelf de code aan te maken en dus het spike-eiwit, dat deel uitmaakt van het virus, en gooit zo virusdeeltjes over je hele lichaam uit.”

Het plan om de bevolking te vermoorden via je natuurlijk immuunsysteem uit te schakelen is dan ook te verklaren waarom de slachting onder de compleet gevaccineerde zo goed aanslaat.

De eerste prik besmet je, de tweede geeft je de genadeklap, en dit wil men blijven herhalen om je jaarlijks stil te vermoorden, met als wapen de Angst Propaganda.

Mochten de Die Hard Ezels in overheidsdienst van waakzaam en dienstbaarheid het nog niet beseffen, ook jullie zijn de klos, of via een vaccinatie of via berechting om bevelen uit te voeren om de Genocide te steunen.

Het is verbijsteren hoe laag IQ NSB,ers hun eigen familie en landgenoten meehelpen te vermoorden, en ze als Wappie weg te zetten.

Draag de peloton commandanten aan voor hun misdaden en opdracht om de bevolking die geen vertrouwen in de Haagse Bilderberg Nazi’s hebben in elkaar te rossen en waar het kan te vernederen.

Heb je geen geweten en normale levenskans, solliciteer dan bij de Politie als NSB stormtroepen zonder kans.

Verwonder het jullie niet dat Jeffrey Epstein vanuit zijn graf nog een tweet kan versturen, ik sta er wel versteld van.

Dat er een machine is waar je tegen doden kon praten was bekend, hier krijgen we voor het eerst een antwoord van een LIJK.

Het wordt tijd dat de verdedigingsring om de Staats Nazi’s weg valt, de rest doet de bevolking wel in nicola schusceso stiel.

Het enige echte virus is de Globalisten Nazi Politiek.

Dan de volgende misvatting, Burger.

Eerlijk gezegd ik ben geen burger en wens geen borg te staan voor georganiseerde misdaad vanuit het Hitler Kabinet, wat ook betekend dat ik geen onderdaan van Politieke kakerlakken wens te zijn of zo aangesproken te worden.

De Satanische orden van D666 geeft 72 miljoen uit om de GENOCIDE in Afrika te betalen.

Ondertussen houden zwaar occulte rechters zittingen om het zieke systeem tot het laatst te verdedigen.

Alleen al het zien van die zieken kop heb ik de drang om een teiltje te nemen van z’n systeem judas.

Een probaat middel om dit te stoppen, om geen misdaad meer te steunen en geen belasting meer aan de Bilderberg Nazi’s te betalen.

Dit geld in het bijzonder voor bedrijven die het nog niet doorhebben dat zij een bijkantoor zijn van de belastingdienst, waar we geen contract mee hebben om beschermingsgeld te betalen.

Een bevolking die zich verenigd en deze misdaad niet meer van middelen voorziet zal het onrecht snel stoppen.

De overheidsratten zijn niet bij machten om dit af te dwingen, want daar hebben ze veel te weinig personeel en geld capaciteit, dus waar wachten we op?

Waar men ook niet stil bij staat, dat de geallieerden de Adrenochrome leverantie exact weet wie de ontvangers in deze Bananen-monarchie van Fake koning Willy zijn, wees gerust ze gaan komen.

Het globalisten NWO kan niets uitrichten als Rusland, Amerika, en de overige BRICS landen niet mee doen om een wereldregering te vormen, de ongekozen fascisten van de EU willen zelfs nu kinderen verlicht laten vermoorden.

BREAKING – Poetins dodelijke waarschuwing aan Erdogan: “Je zult een zware prijs betalen als er een NAVO-vloot komt” – Rusland sluit de grens met Turkije!

Jullie denken toch niet dat je er mee weg gaat komen van de medewerking aan de GENOCIDE, dan zijn jullie nog zwakbegaafder als ik al had vermoed.

Iedereen die zelfmoord door Angst heeft gepleegd en zij die een vaccinatie hebben gekregen komt voor jullie rekening.

Alle familieleden van deze slachtoffers kunnen de aangifte ondersteunen en meehelpen om de Nazi’s geen betalingen meer te doen via de belasting of CJIB fascisten.

Brief voor familieleden en vrienden

Bekijk deze e-mail in jouw browser  
In deze nieuwsbrief:
•    Doe aangifte tegen Rutte c.s. en steun Artsen voor Waarheid
•    Brief voor familieleden en vrienden
•    Werkgroepleden nog welkomDoe aangifte tegen Rutte c.s. en steun Artsen voor Waarheid

Je kunt strafrechtelijk aangifte doen tegen Rutte en de zijnen! Specialisten van Artsen voor Waarheid hebben met hun advocaat een gedegen document opgesteld waarmee Mark Rutte en de andere verantwoordelijken voor de coronamaatregelen het waarschijnlijk erg moeilijk gaan krijgen. Wij steunen de actie van Artsen voor Waarheid van harte en roepen jou op om daaraan deel te nemen.

De aangifte tegen Rutte en zijn medeplegers zet onderbouwd uiteen hoe zij uitvoerders zijn van een plan van de allerrijksten der Aarde om wereldwijd een nieuw bestuurssysteem in werking te stellen. De verdachten doen dit willens en wetens en brengen de Nederlandse bevolking ongekende schade toe. Met het document dat Artsen voor Waarheid heeft opgesteld, doe je aangifte van strafbare feiten (misdrijven tegen de menselijkheid) die door middel van de coronamaatregelen tegen jou en de rest van de Nederlandse bevolking zijn gepleegd en vraag je via de politie aan het Openbaar Ministerie om naar deze strafbare feiten een onderzoek in te stellen. Het doel van dit onderzoek is strafvervolging.

Slagen wij er met Artsen voor Waarheid in om met z’n honderden of zelfs duizenden aangifte te doen bij de politie, dan neemt de druk op Rutte en de anderen om de coronamaatregelen in te trekken aanzienlijk toe. De politie is wettelijk verplicht om jouw aangifte middels een proces-verbaal op te nemen. Het door Artsen voor Waarheid opgestelde document is iets wat je in papieren vorm inlevert op het politiebureau. Het bestaat in totaal uit ruim vierhonderd pagina’s. Wil je dit document door een kopieerwinkel laten printen en inbinden, dan ben je al snel € 50,- kwijt. Wij kunnen jou een veel goedkopere optie aanbieden waarmee je ook nog eens Artsen voor Waarheid steunt.

Aangifteboek: 418 pagina’s, gebonden
Prijs: € 17,50
Inclusief: € 5,- verzendkosten, € 5,- donatie aan Artsen voor Waarheid en € 1,00 bedrijfs- en administratiekosten


Doe je mee aan de actie, dan betaal je dus € 17,50, waarvan € 5,- naar de bankrekening van Artsen voor Waarheid gaat. Je bent dus én voordeliger uit én donateur van Artsen voor Waarheid, die je daarmee helpt om haar goede werk voort te zetten! De Bond heeft zelf géén financieel belang bij jouw deelname aan deze actie. 

Je kunt de aangifte ook zelf printen. Je vindt de aangifte in digitale vorm hier

Heb je vragen? Zie dan onze sectie ‘Vraag en antwoord’ hier. Heb je na het lezen van alle uitleg nog steeds vragen, neem dan contact met de Bond op. Je kunt hier je bestelling van één of meer aangifteboeken doen. 

Natuurlijk heeft de Bond zijn eigen rechtszaken inzake de coronamaatregelen te gaan. Binnenkort krijgen deelnemers aan de Corona-actie een update. De strijd voor het herstel van onze samenleving winnen we niet zomaar. Onze Corona-actie zal naar verwachting in belangrijke mate aan dit herstel bijdragen en de Bond denkt dat een massale aangifte tegen Rutte en zijn medeplegers hier eveneens aan zal bijdragen. De Bond volgt met zijn Corona-actie en Stemmen Onder Voorwaarden in eerste instantie een civielrechtelijke route. Artsen voor Waarheid volgt direct een strafrechtelijke route. Het is belangrijk dat we alle kansen benutten om onze macht terug te nemen en de tirannie te stoppen. Dit is wat wij te doen hebben.

Overigens heeft Willem-Alexander in zijn functie van koning tot twee keer toe in een toespraak te kennen gegeven dat de Nederlandse bevolking wat hem betreft een opdracht te vervullen heeft. Op 31 maart 2021 te Den Haag zei hij (vertaald uit het Engels): ‘Laten we niet  tolereren dat de coronapandemie wordt gebruikt als een excuus om de fundamentele vrijheid en mensenrechten waar ook ter wereld in te perken.’ Op 4 mei 2020 te Amsterdam zei hij, verwijzend naar de situatie in Nederland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog: ‘Het minste wat we kunnen doen is: niet wegkijken. Niet goedpraten. Niet uitwissen. Niet apart zetten. Niet ‘normaal’ maken wat niet normaal is. En: onze vrije, democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen. Want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin.’ 

De dienstdoende agent heeft eens zijn eed of belofte van trouw aan de koning afgelegd. Overweeg daarom om bovengenoemde citaten geprint mee te nemen ter motivatie van de aangifte. De toespraken zijn in pdf te downloaden:
Videoboodschap 31 maart 2021
Toespraak herdenking 4 mei 2020

   AANMELDEN AANGIFTE TEGEN RUTTE C.S.  
 Brief voor familieleden en vrienden

De Bond heeft een brief opgesteld die mensen kunnen sturen naar familieleden en vrienden die nog geloven dat de overheid er is om hun problemen op te lossen en denken dat jij een ‘wappie’ bent. In de brief geef je ze het advies om eens wat bronnen te bestuderen.

Het kan frustrerend zijn wanneer je de werkelijkheid van bijvoorbeeld de coronamaatregelen kent, maar niet de ruimte krijgt om datgene wat je weet onder de aandacht van anderen te krijgen, zeker als dat mensen zijn die voor het overige dicht bij je staan. Hen proberen van je gelijk te overtuigen gaat niet werken, omdat zij nog niet ‘klaar’ zijn voor het ontvangen en verwerken van informatie die niet in hun wereldbeeld past. Het is wel prima om mensen steeds op juiste informatie te wijzen en ze het advies aan de hand te doen om er eens naar te kijken. Voor dit doel heeft de Bond een korte brief gemaakt die je naar familieleden en vrienden kunt sturen.

Het voordeel van het sturen van een brief is dat de ontvanger van die brief de tijd kan nemen om de inhoud van wat je vertelt op zich in te laten werken en dat die dit kan doen op het moment dat het hem of haar het beste past. Mensen kunnen alleen zichzelf ervan overtuigen dat ze hun leven lang essentiële dingen verkeerd hebben gezien. Waarschijnlijk heb jij ook eerst zelf moeten ontdekken hoe een en ander in elkaar stak voordat je kon accepteren dat bijvoorbeeld bepaalde publieke bestuurders dubbelspel spelen.

Wij raden je aan om de brief in papieren vorm bij de anderen te bezorgen of te laten bezorgen. Je kunt de geadresseerden vragen of ze omwille van jullie familieband of vriendschap jouw brief willen lezen. Doen ze niets met jouw brief, dan is dat erg vervelend, maar dan heb je even gedaan wat je kunt. Het staat je natuurlijk vrij om hen een volgende keer weer op belangrijke informatie te wijzen, wij raden je ook aan om dat te doen, maar vermijd dat dit jou gaat frustreren. Wees blij dat jij je ontdekkingen hebt gedaan en ga ervan uit dat degenen om wie je zoveel geeft op enig moment alsnog ‘wakker’ zullen worden. 

De familie- en vriendenbrief vind je hier.


Werkgroepleden nog welkom

De werkgroepen EMV, Techniek en Dataverkoop zijn begonnen met hun werkzaamheden ten behoeve van de aankomende 5G-rechtszaken. Er is nog ruimte voor enkele werkgroepleden die goed zijn in onderzoek en rapportage. Ben jij zo iemand en wil je iets betekenen in onze strijd tegen de telecombedrijven? Meld je dan aan! Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar vrijwilliger@bondoverheidszaken.nl, dan nemen wij contact met je op.

Onze hartelijke dank voor je aandacht!  
Met hartelijke groet,
Jordy Zwarts


Wil je weten wat onze lopende acties zijn? Kijk dan op onze nieuwe actiepagina.
   ONZE ACTIEPAGINA  

Stuur dit bericht door naar familie, vrienden en bekenden!   Facebook Nationale Bond tegen Overheidszaken Website Nationale Bond tegen Overheidszaken  Copyright © 2021 Nationale Bond Overheidszaken, All rights reserved.
Je ontvangt deze email omdat jij je ingeschreven hebt als lid van de Bond of deelneemt aan een of meer van onze campagnes.

Ons postadres isNationale Bond OverheidszakenG. Deynootstraat 13Den Haag, Zuid-Holland 2586 HR Netherlands
Add us to your address book

Wil je geen emails meer ontvangen?
Schrijf je uit van deze lijst