Welkom bij het Grote Ontwaken

Ik kan me goed voorstellen dat het dun door jullie broek loopt, eindelijk.

Ongekozen systeem parasieten hebben geen toekomst in de nieuwe wereld,

mede mogelijk gemaakt door Europe Defender 21, zet je schrap ze gaan komen.

De EU is het Vierde Rijk van de Nazi's..! – WantToKnow.nl

“Afstuderen dit weekend – een oogst waarin we Goed en Kwaad, Winnaars en Verliezers scheiden.” … President Donald Trump, vr. 14 mei 2021

ALLE regeringen in de WERELD werden verwijderd door het leger. Alles met elkaar verbonden: China Dam, Tiananmen-plein en Wuhan Big Pharma Labs leiden naar 34 satanische gebouwen die worden geraakt door Rods of God en worden overstroomd. Dit zou de aandelenmarkt zeker doen instorten. EBS komt na Major Events. De gebeurtenis activeert gebeurtenissen die EBS activeren.

Lees hier meer over de Global Financial Reset (GCR), het Quantum Financial System (QFS) en NESARA / GESARA / TRUMPSARA: Q & Trump The Great Awakening World: https://greatawakening.world

“The Star Spangled Banner” zoals je het nog nooit hebt gehoord: https://youtu.be/YaxGNQE5ZLA

God Bless America & Patriotic Music – The Tabernacle Choir at Temple Square – Bing-video

Judy Note: De Tier 4B-start kan op elk moment plaatsvinden nadat de vastgestelde schikkingen zijn afgeleverd – waarvan de belangrijkste obligaties zijn vrijgegeven op vrijdag. 14 mei middag.

Op dit moment werden rangschikkingen zoals CMKX voor de EERSTE KEER IN DECENNIA VAN WACHTEN uitbetaald.

Op dit moment werden Tier 3-gerechtelijke schikkingen zoals CMKX, F & P’s en PP’s opgeleverd en werd 1-2% van de totale opbrengst uitbetaald.

De duizenden die pakketbezorgingen en uitbetalingen ontvingen, vielen onder geheimhoudingsverklaring om niets te zeggen.

Banken en bankiers weten dat ze volgende week met ons beginnen . Bankiers waren opgewonden dat ze niet meer over de camper hoefden te liegen en ze konden nu (bij de meeste banken) openlijk zeggen dat de uitwisselingen volgende week heel snel zouden beginnen .

Houders van Tier 4B-valuta en Zim over de hele wereld zouden via e-mail of publicatie van de beveiligde website op de hoogte worden gebracht om hun inwissel- / uitwisselingsafspraken in te stellen.

Er zouden tien dagen omwisselen / verzilveren tegen de speciale tarieven zijn voordat de speciale valutakoersen afliepen, Zim kon niet langer worden ingewisseld en het grote publiek kon beginnen met omwisselen tegen de nieuwe internationale tarieven, hoewel u uw omwisselafspraken voor de speciale tarieven en verzilver Zim nog steeds tot 30 dagen weg.

CMKX:

Op dit moment werden CMKX en Farm Claims geleverd aan aandeelhouders in Canada. Er is een Canadees bedrijf gereserveerd voor niet-aandeelhouders en er waren bonafide aandeelhouders met certificaten op naam. Deze “niet-aandeelhouders” in Canada werden via dit bedrijf afgehandeld en “bonafide aandeelhouders” werden afgehandeld.

In 2004 hadden de VS meer dan 50.000 certificaten die naar de rechtbank gingen en werden afgehandeld. Er waren 8 of 10 betaalmeesters die coördineerden voor de VS. De DOJ hier in Nevada, VS, werd vermeld onder ‘boekinschrijving’ of ‘certificaatformulier’. Vorig jaar publiceerde Charles Schwab een enorme lijst met certificaten van aandeelhouders van Bonafide – meer dan 50.000 aandeelhouders werden beheerd vanuit Tyler, TX.

Degenen met wie geen contact was opgenomen, zouden hun informatie naar de verlossingscentra brengen.

Herstelde Republiek

Za. 15 mei US 2 e Lady Carolyn Bissette-Kennedy Telegram: Lin Wood is 100% correct. Elke dag zie je de NWO Devils iets afbreken dat van The People is. Wat je niet ziet, zijn de militaire invallen in de ondergrondse tunnels waar ze baby’s redden, en je ziet de ontmanteling van het financiële systeem van NWO niet. Er lopen veel missies tegelijkertijd om deze kwaadaardige puinhoop op te ruimen. Er zal een Evenement zijn dat het financiële systeem van NWO zal vervangen door een onomkoopbaar systeem, Biden, Harris, hun beweerde administratie, het Hooggerechtshof en leden van het Congres zullen worden verwijderd wegens misdaden. Kijk maar! Trump of leden van het leger zullen de lopende operaties om dit land te redden niet in gevaar brengen om uw nieuwsgierigheid te bevredigen. We hoeven niet veel langer te wachten. Weet gewoon dat ze eraan werken en wij de mensen moeten voorbereid zijn. Er zullen meer cyberaanvallen zijn.

Za. 15 mei was DEBT JUBILEE DAY.

Maandag, de 17e is Q-dag waarop we afwikkeling zouden zien.

Do. de 20e moet alles worden ingepakt.

Zon. 23 mei Irak gaat live.

Het Spelplan: Judy Shelton heeft de GOUDEN STANDAARD vastgesteld en nu is iedereen opnieuw aan het afstemmen.
1) RESET
2) HERWAARDERING –
3) HERALIGNATIE
UBI, BELASTINGEN WORDEN ALLEMAAL TERUGGETROKKEN …. MENSEN ZULLEN WORDEN GESCHOKT!
CRYPTO VALUTA DALT ALS EEN BOULDER …
https://twitter.com/c_m_101/status/1392656664889864194?s=24(bewerkt)

De gebeurtenis – Tien dagen van duisternis:

“Wereldoorlog III komt eraan en zal worden opgevoerd om de krijgswet te activeren. Maak je klaar. Het is een militaire operatie. Binnenkort zal wereldwijd een noodtoestand worden geactiveerd, samen met Ten Days of Darkness. Heb twee weken voedsel, water, enz. ”… Q

De gebeurtenis: ALLE regeringen in de WERELD werden verwijderd door MILITARY. Alles verbindt. China Dam, Tiananmen Square en Wuhan Big Pharma Labs leiden naar 34 satanische gebouwen die worden geraakt door Rods of God & Flooded. Dit zal zeker de Stock Market doen instorten. EBS komt na Major Events. De gebeurtenis triggert gebeurtenissen die EBS triggeren.

Cyberaanvallen en een nep-nucleair schrikevenement zouden de Derde Wereldoorlog publiekelijk aankondigen, de aandelenmarkt doen crashen en het internet afsluiten. Van de cabal werd verwacht dat ze hun cyberaanvallen de komende twee maanden zouden voortzetten, terwijl het Bondgenootschap doorging met het ontmantelen van financiële systemen en het uitvoeren van de wereldwijde valuta-reset.

Het Emergency Broadcast System zou worden geactiveerd door cyberaanvallen, gevolgd door het nieuwe Quantum Internet in Project Odom dat de ether overspoelt met censuurvrije sociale media en documentaires over de geschiedenis van de cabal. De wereldcommunicatie en financiële systemen zouden van donker naar licht worden veranderd: SWIFT naar het kwantum financiële systeem en door goud gedekte valuta’s; BTC naar Blockchain gereguleerde door activa gedekte metalen; nep Mainstream Media naar het gratis Starlink-communicatiesysteem.

Betreed het Quantum Financial System Rainbow Treasury Notes gesteund door Precious Metals + een kleine groep Amerikaanse internationaal “gereguleerde” door edelmetaal gedekte munten. Alleen Amerikaanse munten op de QFS overleven de storm. Allemaal ontworpen.

Whiplash347: STELLAR XLM-netwerken? Deze zijn voor de mensen. Wanneer de Stock Market Crash plaatsvindt door middel van Precision Cyber. Alle in beslag genomen activa / geld van meer dan 600+ duizend aanklachten zullen voor de mensheid naar deze munten stromen. De overdracht van rijkdom voor de nieuwe GOUDEN EEUW die we ingaan, zal op een paar manieren gebeuren. Amerikaanse ISO20022-munten die worden ondersteund door edelmetalen. Rainbow Treasury Valuta’s ondersteund door edelmetalen, niet langer olie. Daarom worden de olievelden gebombardeerd. We gaan naar Tesla & Metals in plaats van Oil & Gas.

De herwaardering van alle valuta’s:

Zimbabwaanse AA Zim 2008 Trillion Dollar Note, die 1 voor 1 zal zijn.

Mensen met deze zullen naar verwachting humanitaire projecten voltooien.

Moest Pre 2008 veranderen in AA 2008 Zim.

Vietnamese Dong & Iraakse Dinar en tenslotte UBI

Met de GLOBAL CURRENCY RESET keren we terug naar de prijzen van de jaren 50. Tijden van de GROTE AMERIKAAN.

Zoals bij. 15 mei Diversen. Telegram:

MichaelJacksonQ Telegram: De Koude Oorlog is voorbij. Kernenergie is maximaal. De wereld staat op het punt om de Derde Wereldoorlog te beginnen.

Bureau van Donald J. Trump: aangezien veel van de nepkanalen met de naam Donald Trump en Melania Trump zijn gemaakt, verklaar ik officieel dat de enige betrouwbare en gerelateerde kanalen @DonaldTrumpOfficiaI en @Melania_Trump_real zijn

Code 19 Telegram: De schrikgebeurtenis zijn alle kernreactoren, die zullen worden gehackt door schurkenstaten zoals de CCP, Iran en Israël; het internet van de wereld zal worden afgesloten, inclusief MSM, grote technologie, wat stroom enz. Dan zullen ze EBS starten. Het is de perfecte storm !!!!

BenCarson Telegram: inspecteur zegt dat koloniale pijplijn 100% gefabriceerde crisis is –

Verspreid de liefde Een inspecteur van de Colonial Pipeline riep in The Alex Jones Show en besprak hoe dit een 100% gefabriceerde ineenstorting is.

Monique Telegram : Meerdere doden nadat tornado’s door delen van China raasden. Zowel Wuhan als Suzhou werden getroffen door afzonderlijke tornado’s die grote schade aanrichtten in de centrale en oostelijke delen van het land. https://www.trtworld.com/asia/sifferent-dead-after-tornadoes-sweep-across-parts-of-china-46727

Disclose.tv Telegram: JUST IN – IDF heeft groen licht gegeven om alle # Hamas-agenten op alle niveaus overal ter wereld te targeten, zowel in Gaza als daarbuiten (Channel 13)

The National Pulse: https://thenationalpulse.com/breaking/gop-intro-bill-to-declassify-wuhan-intel/ House Republicans Intro Bill om ALLE Wuhan Lab Leak Intel vrij te geven.

Aquila: BREAKING – Mushtaha-toren in Gaza krijgt nu dak afgeslagen door een IDF-drone.

B. za. 15 mei Whiplash347 Telegram:

Vliegtuigen en treinen geaard

Lichten / stroom uitgeschakeld

Overstappen op Tesla Free Energy.

34 satanische gebouwen en dammen gebombardeerd.

Bitcoin-servers zijn uitgeschakeld

99,5% van de Crypto verdwenen Chinese munten.

WW3-schrikevenement. Nuke Sirens

Water evenement.

Beurskrach

Wereldwijde krijgswet.

KASTEEL ROTS – Scenario

Quantum-systemen. Project Odin ingeschakeld.

Nesara / Gesara / RV

Verkiezingen omdraaien via FISA Militaire rechtbanken

Militaire tribunalen / bekentenissen / 10 dagen film. (3 × 8 uur sessies)

Onthult

Inauguratie

ALLE regeringen in de WERELD worden verwijderd door MILITARY. Alles verbindt. De gebeurtenis – 34 gebombardeerde gebouwen, dammen enz. Wereldwijde aandelenmarkt instorten – via PRECISIE CYBERAANVALLEN Denk aan Executive Order 1221. Zodra regeringen zijn verwijderd – federaal en staat, enz. – zullen we volksregeringen kiezen die 10% zo groot zijn als wat ze zijn momenteel. Er zal nooit meer een politiek van twee partijen zijn die de voorkeur geniet. Geen democraten meer, geen republikeinen meer, geen liberalen meer, geen arbeid meer. IEDEREEN zal deze MUNTEN gebruiken

IEDEREEN krijgt DIGITALE PORTEMONNEES. IEDEREEN krijgt een ubi. Dit is allemaal het product van de omkering van de Engelse wet van 1871. (ALLES IN 1871 IS ONWETTIG – NULL & ONGELDIG) # 1776 Common Law for ALL. Als gekozen regeringen niet voor The People werken, zullen ze door het leger worden verwijderd. Ze zullen slechts 20 tot 25 personen groot zijn. PS Ik denk dat de VS alleen het Congres hoeven te kiezen. Julian Assange zei dat 98% het niet overleeft. China gaat ook naar een Republikeinse regering.

(VOER QUANTUM FINANCIEEL SYSTEEM IN)

Rainbow Treasury Notes gesteund door Precious Metals + een kleine groep Amerikaanse internationaal “gereguleerde” edelmetaal-backed munten. (ISO20022 + 3 andere Regs)

Chinese ongereguleerde munten gaan naar 0.

99,5% van de munten gaat naar 0.

Alleen Amerikaanse munten op de QFS overleven de STORM. Allemaal ontworpen

Q Save The World Video heeft het je verteld.

VS versus China Tech War.

Space Force van de Verenigde Staten wint.

Quantum.Gov.

In Hunt for Red October was er een zeer gespannen STAND OFF. De Sovjet-Unie en de VS stonden op de rand van oorlog. Denk aan nucleaire afstand. Definieer nucleaire stand-off. IRAN is de volgende. Zal het Ch y Na erin brengen?

CHINA DINSDAG CHONGQING FORD START Het is ook vandaag DINSDAG. Het is de NIEUWE MAAN die MR POOL ook laat zien. Dit is de code voor de Three Gorges Dam + 2 Northern Dams die R1, R2, R3 en CR worden afgebroken. Plus Big Pharma Labs in Wuhan.Tiananmen Square.

Bitcoin Nieuws: overstroming bedreigt Chinese Bitcoin-mijnwerkers, Chinese miljardair zegt ‘Three Gorges Dam Collapse Imminent’ De overstroming heeft miljoenen burgers verdreven en sceptici maken zich zorgen over de bitcoin-mijnwerkers in de Sichuan-voorzienigheid: https://news.bitcoin.com/flooding -threatens-chinas-bitcoin-miners-chinese-miljardair-zegt-three-gorges-dam-collapse-imminent /? fbclid = IwAR3325x7vT_BmzT7Ky31XD3tjHMwsKlaui7amYE45-0Ub1rHyvOnmtAUoys

De keuze om te weten is aan u. Het evenement: China Dam, Tiananmen-plein en Wuhan Big Pharma Labs leidt naar 34 satanische gebouwen die worden geraakt door Rods of God & Flooded. Dit zal zeker de Stock Market doen instorten.

EBS komt na Major Events. De gebeurtenis triggert gebeurtenissen die EBS triggeren.

https://nl.chessbase.com/post/wikileaks-founder-on-capablanca-vs-marshall-1918

“CASTLE ROCK”

Het evenement dat plaatsvindt op Biden.

Iedereen geeft Biden de schuld.

Militairen werpen de verkiezingen omver.

Koning Trump redt de dag.

Held.

De koning doet een stap opzij

De oppositie beschuldigt de positie van de koning.

Een belangrijke gebeurtenis gaat ten onder.

[FAKE] Globaal oorlogsscenario dat alle militairen wereldwijd activeert.

In het echte leven.

Het Police & Court System regeert het land.

NESARA / GESARA komt binnen.

Alle rechters, politie en advocaten moeten WERELDWIJD aftreden. De corrupte arrestaties. De anderen omgeschoold in grondwettelijke wet van 1776.

Terug naar het schaakbord.

Door een wereldoorlogscenario te activeren

The Kings Men (Military) gaan van Pawns & Bishops (Below) the Police naar Kings & Queens. (Boven) Ze dweilen dan het andere team op

Vlekkeloos

Planeet aarde bevrijd.

1776

“Toen Q zei:” Weten anons wat er op het punt staat te worden losgelaten “

JUST IN – De Al-Jalaa-toren, die verschillende internationale mediakanalen huisvest, is verwoest na verschillende drone-aanvallen op het dak.

Centrale banken en media het gebeurt allemaal. Humpty Dumpty.

Gesara = 1000 jaar vrede, geen oorlogen meer. Dit is de reden waarom de tunnels ook worden gebombardeerd, afgezien van het redden van kinderen en het doden van Chimera’s. Daarom worden alle particuliere inlichtingenbedrijven uit hun bestaan ​​verwijderd. Dat wil zeggen Mossad / CIA & 5Eyes. Alleen het achterblijven van inlichtingen is militair. LEES de FIVEEYES-druppels opnieuw. Daarom gaan we over van Oil, Gas & Fuel naar Tesla Wireless Technology. Dit gaat dramatisch worden. Geen George of the Jungle-stijlen meer, Tesla Wireless Technology.

Dit is het hele punt van Now. Ik probeer tot je door te dringen dat MSM je vijand is en liegen over ABSOLUUT ALLES. Voordat ze worden verwijderd door Libel Laws & Project Odin. Iedereen tegen hen keren. Ze worden allemaal bestuurd (links, rechts en tussenin door de MOSSAD / CIA). Het is als 8 armen van een octopus. Ze gaan allemaal naar hetzelfde hoofd. Dit is niet Republikeins versus Democraat, Liberaal versus Arbeid of Fox versus CNN. Het is goed versus kwaad. Ze hebben dit met opzet voor ons gedaan. We hebben allemaal geleefd onder Operatie Mockingbird, een bijproduct van Operatie Paperclip.

In 1855 werd ISIS gevormd door de koningen van Marokko en Libië [HASSAN Family] samen met de Britse familie Rotal.

Ze ondertekenden de Mohameddi-wet die de bloedlijnen van Jezus Christus zou doden [DRUZE]

6 jaar later fuseerden ze met Skull n Bones:

Rothschilds, Schiff, Rockefellers, Scherff aka Bush, Kissingers, etc.

Skull n Bones_ISIS vermoorde JFK.

1855 – ISIS Gevormd door Sanussi Family, ook verbonden met UK Royals (Khazarianen)

1861 – Samengevoegd met 322 Skull n Bones (Khazarianen)

1870 – 1930 BIG PHARMA (Khazarian)

1871 Act of England (geheime grondwet geplaatst door geheime genootschappen) Khazarianen

1912 Titanic / Olympic Sinking

(Wie was er aan boord, wat is er echt gebeurd)

1913 Federal Reserve

1917 – 1923 Bolsjewistische revolutie

1945 – 1959 Operatie Paperclip / Mockingbird.

1948 – Israël gevormd (Khazariaans / bolsjewische regering)

1949 – Mossad = CIA gevormd

Klokkenluider-generaal Flynn heeft het Gülen Terrorist Network ontmaskerd:

• Flynn ontdekte dat de regering-Obama financiering en bewapening creëerde voor jihadisten die later met de vlag van ISIS zwaaiden

• Deze jihadistische acties vonden plaats in Gaza.

• Obama probeerde met de hulp van de CIA, de NAVO en zijn jihadistische trawanten Assad in Syrië te overtreffen.

• Deze verraderlijke regeringen creëerden financiering van oa ISIS

• De VS / jihadisten veranderden in de Arabische lente, destabiliseerde het Midden-Oosten en veroorzaakte de georkestreerde migratiecrises.

• Hillary nam deel aan de lancering van de Arabische lente als staatssecretaris onder de regering-Obama.

• Flynn blies aan de bel over de betrokkenheid bij het Gülen-terroristennetwerk van de regering Oboma en standaard door HW Bush, G Bush, Clinton, het ministerie van Buitenlandse Zaken, FBI, CIA en de DOG.

Keer nu terug naar Israël

Laat u niet misleiden / die gebouwen die volledig instorten in de Gazastrook die door één raket worden geraakt, zijn GECONTROLEERDE SLOOP.

Operators van de Deep State in kampen in zowel Israël als Palestina

zijn lang geleden INFILTRED geweest (Mossad / CIA) //

Israëlische handlers zijn eigenlijk MOSSAD, >> UK MI6 >> ROTHSCHILDs >> CIA.

Dominion-servers hebben veel te verbergen.

Van mensenhandel tot de oprichting van Epstein tot VATICAANSE banken.

De Mossad / Kazariaanse maffia die Oekraïne controleert.

Verbindingen vanuit de slangenkuil van corruptie door Israëlische elites lopen diep in de MSM [CIA] controle van de Verenigde Staten).

Onthoud nu: de adelaar vecht niet tegen de slang op de grond. Het pikt het op in de lucht en verandert het slagveld, en dan laat het de slang los in de lucht. De slang heeft geen uithoudingsvermogen, geen kracht en geen evenwicht in de lucht. Het is nutteloos, zwak en kwetsbaar in tegenstelling tot op de grond, waar het krachtig, wijs en dodelijk is. De Adelaar verdrinkt de slang in het water nadat hij sterft en wordt opgegeten door de Adelaar.

Bekijk de HEMEL

Hoe verwijder je de matrix? 34 gebouwen om te worden geraakt met Rods of God.

PROJECT ODIN: Het neerhalen van de Mossad-satanische satellieten die de mensheid gegijzeld houden in de 3D-matrix en het activeren van het Quantum-internet zonder corruptie.

Bekijk de WATER 3GDam-pauze in China

HET ZAL BIJBELS ZIJN

Bid voor het volk Israël

Voor iedereen

Zie je, het ging nooit over de mensen of de religie die ze kozen uit hun liefde voor het Licht van God.

Het ging altijd over de leiders die het licht blokkeerden.

Ze zijn het valse licht.

De openbaring van WAARHEID van de oorlog tussen GOD en SATAN

HET grote ontwaken

HET EINDE van de REPTILIAN bloedlijn

De dood van de slang

HET EINDE van de Matrix

DE TERUGKEER van JEZUS

Van donker naar licht

En zo is het.

Als het nog niet duidelijk is, heeft Apollo Capitol de activiteiten van Jeffrey Epstein rechtstreeks gefinancierd en witgewassen met de misdaden tegen de menselijkheid waarbij kinderen betrokken zijn.

De Maxwell https://t.me/Majestic12Mirror/10040

SEC / Ripple https://t.me/Majestic12Mirror/11241?single

Rechtszaken zijn onlosmakelijk met elkaar verweven. Tijd is alles. https://t.me/Majestic12Mirror/11384

NIETS KAN STOPPEN WAT ER KOMT https://qalerts.app/?q=NOTHING+CAN+STOP+WHAT+IS+COMING

C. za. 15 mei VS 2 e Lady Carolyn Bessette Kennedy Telegram:

Onthoud … “Watermaked” stembiljetten, blockchain, militairen hebben het allemaal.

#W Wisconsin-wetgevers stemmen om de presidentsverkiezingen van 2020 te onderzoeken. De audit zal naar verwachting worden afgerond in het najaar van 2021 (Newsweek)

“Soros heeft nu zijn handen in de AZ-audit, met dank aan het kantoor van de Maricopa-sheriff, dat hij kocht voor maar liefst $ 2 miljoen.” – Missy Crane

John Kerry’s dochter trouwde met een Iraanse staatsburger; De beste man was de zoon van de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken. Kerry is naar mijn mening een spion voor Iran en heeft hen misschien militaire informatie verkocht. Kerry vliegt altijd naar Iran. Moet worden onderzocht voor TREASON.

Q + Trump officiële terugkeer in juni! Onze nieuwe Amerikaanse republiek! Geen inkomstenbelasting! Insurrection Act FEMA-verkiezingen! Keer terug naar Gold Standard | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

2.000 artsen en advocaten dienen rechtszaak aan tegen CDC, WHO en Davos Group For Fraud: https://sorendreier.com/1000-lawyers-and-10000-doctors-have-filed-a-lawsuit-for-violations-of-the- nuremberg-code / Een groot team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts, geleid door Dr. Reiner Fuellmich, heeft een gerechtelijke procedure gestart tegen de CDC, de WHO en de Davos Group voor misdaden tegen de menselijkheid. Fuellmich en zijn team presenteren de onjuiste PCR-test en het bevel voor artsen om elke comorbiditeitssterfte te omschrijven als een Covid-sterfte – als fraude. De PCR-test is nooit ontworpen om ziekteverwekkers te detecteren en is 100% onnauwkeurig. Dit maakt meer dan 90% van de vermeende Covid-gevallen / “infecties” ongeldig die werden ontdekt door het gebruik van deze onjuiste test.

D. Overzicht van instructies voor omwisseling / inwisseling

Het onderstaande is een samenvatting van informatie die door betrouwbare bronnen is uitgebracht. Aangezien dingen dagelijks veranderen, is het onderstaande mogelijk niet helemaal juist. Zorg ervoor dat u de informatie in uw e-mailmelding en de Secure Link-website volgt.

Ik heb begrepen dat de beveiligde link-website, 800 # s, het instellen van afspraken bij inwisselingscentra en banken, plus het kunnen kiezen van de locatie en het tijdstip voor uw afspraak, van toepassing zou zijn op alle valuta- en Zim-houders wereldwijd.

Elk land heeft zijn eigen reeks procedures die ze moeten volgen. In de e-mails staan ​​instructies over wat u moet doen. Sommige landen zullen via de post uitwisselen, andere strikt via de banken.

Kennisgeving van omruil- / inwisselingsafspraak:

E-mailnotificaties via beveiligde mailservers worden verzonden naar degenen die vreemde valuta of Zim-obligaties hebben gekocht bij gerenommeerde dealers.

Binnen die meldingen bevinden zich instructies voor uitwisseling / inwisseling die u naar een specifieke website of persoonlijk 800-nummer leiden.

Banken sturen e-mailmeldingen (WF, BoA, Chase). Ze voegen al jaren toe aan de e-maillijst. E-mails kwamen van dealers die online verkochten, en ze updaten dat dagelijks. Informatie staat op beveiligde servers. Wanneer iemand valuta en / of Zim koopt bij een erkende dealer, is uw e-mailadres aan de Amerikaanse schatkist verstrekt, samen met het bedrag van de valuta / Zim.

De afgelopen jaren zijn er antecedentenonderzoeken uitgevoerd bij iedereen die valuta / Zim heeft gekocht. De achtergrondcontrole omvatte alle namen die kunnen voorkomen op een van de vele lijsten van bendeleden, georganiseerde misdaad, enz. Er wordt ook een zeer eenvoudige controle uitgevoerd om te zien of er nog openstaande bevelen of lopende aanklachten zijn. Die controles zijn uitgevoerd bij 99 procent van alle valuta / Zim-houders.

Als je een misdaad hebt gepleegd die tegen de menselijkheid was, moord, verkrachting enz., Kun je niet ruilen. Alleen omdat iemand is veroordeeld voor een misdrijf, mag niet worden belet om uit te wisselen, zolang er geen sprake was van morele schande. Als je verbonden bent met een misdaadfamilie, iemand hebt vermoord, bendes, enz., Kun je niet deelnemen. Ook uw gezin wordt verhinderd. 99% van de mensen met valuta hebben al een antecedentenonderzoek ondergaan. De enige die ze legaal kunnen doen – is met degenen met uitstaande warrants. Als u niet verbonden bent met misdaadfamilies, drugsdealers, kunt u deelnemen.

Website van Safelink:

Als u geen e-mail heeft ontvangen of als u uw e-mailadres heeft gewijzigd, kunt u naar een Safelink-website gaan om dezelfde informatie te verkrijgen. De SafeWeb-link zal op verschillende sites worden geplaatst, waaronder de Blog, MZ, Dinar Recaps, Fleming’s Telegram, Discord en Intel via wordpress.

De SafeWeb-link werkt voor Canada. RBC is overgenomen door een andere bank en zal het afhandelen. Link werkt voor Canada. 800 nummers werken voor Mexico en Canada en kunnen zelfs voor andere landen werken.

Op de SafeWeb-link praat je niet met een levend persoon. U krijgt vragen op basis van informatie die openbaar beschikbaar is. Er kunnen 4-5 vragen zijn. Ze kunnen je vragen of je valuta, Zim of beide hebt – gewoon antwoord. Het maakt ze niet uit wat je hebt – ze willen je gewoon het juiste nummer geven. Ze zullen u niet vragen welke valuta u heeft. Als je geen Zim hebt, ga je naar één plek. Als je beide hebt, kun je naar een andere locatie gaan. Er zijn verschillende situaties. U hoeft niet op te geven hoeveel u heeft of serienummers.

Zodra u met succes vragen heeft beantwoord, ontvangt u een 800 # specifiek voor u. Een deel van dat nummer kan een deel van uw telefoonnummer of een deel van uw IP-adres gebruiken. Zodra u appt. dat 800-nummer is weer niet goed.

Uw afspraak zou specifiek voor u zijn en voor niemand anders.

Als een ander lid een afspraak moest maken, doorlopen zij hetzelfde proces als u om hun eigen afspraak te krijgen.

Je zou de Safelink-website aan iedereen kunnen geven, zelfs als ze niets van de RV / GCR afwisten.

Niemand krijgt een hoger tarief dan iemand anders als u uw melding van de Safe link-websites ontvangt.

Voorbereiding op uw afspraak:

U heeft slechts één aflossings- / omruilafspraak waarbij het belangrijkste doel is om valuta’s om te wisselen en obligaties af te lossen. De afspraak zal kort en efficiënt zijn. U kunt details bespreken in een tweede afspraak met uw Wealth Management-team.

Houd uw valuta op orde en neem elke valuta en Zim-obligatie mee naar uw afspraak. Ze zullen alles omwisselen en alle Zim-obligaties terugbetalen.

Zorg voor een samenvatting van 1-2 pagina’s – de belangrijkste punten – van uw humanitaire projecten en projecten voor het scheppen van banen.

Organiseer uw valuta per land en van de hoogste naar de laagste.

U moet twee identiteitsbewijzen hebben: rijbewijs, paspoort, geboorteakte, enz.

Zorg voor een bewijs van waar u woont, zoals gasrekening, elektriciteitsrekening, bankafschrift, enz.

Judy Note: Als u dakloos bent, zou ik willen voorstellen dat u en iemand die uw situatie kent en die hun eigen identiteit kan bewijzen, een notariële verklaring over uw situatie laten ondertekenen. De meeste banken bieden gratis notarisdiensten.

Geheimhoudingsverklaring:

De geheimhoudingsovereenkomst (NDA) is een fundamenteel proces in ALLE grote contractzaken. Onthoud dat u op het punt staat “een individu met zeer hoge nettowaarde” te worden en dat uw geheimhoudingsverklaring u verbiedt om:

1. Praten over uw afspraak.

2. Wat je uitwisselt.

3. Welke tarieven u behaalde in welk formaat dan ook ooit.

De eerste korte NDA zou elektronisch worden ondertekend en gegenereerd door de Safe Link-website, waar we onze T4B 800 # s zullen krijgen om onze afspraken over inwisseling en inwisseling te maken.

De tweede geheimhoudingsverklaring zou op papier worden ondertekend bij de afspraak voor de aflossing van de beurs.

Alle oproepen en voicemails worden opgenomen, alle oproeplogboeken worden gelogd, alle sms-berichten worden opgenomen, Twitter wordt gecontroleerd (indien actief), Facebook wordt gecontroleerd (indien actief), alle sociale netwerken en forums worden gecontroleerd, alle apparaten zijn verbonden met departementale systemen van de federale overheid en zij zullen proberen aflossingen te annuleren voor iedereen die de geheimhoudingsovereenkomst overtreedt door de RV-uitwisselingen, hun benoemingen of aflossingen enz. te bespreken.

Dit zullen ongeveer 90 dagen (mogelijk langere) NDA’s zijn

Bepaalde woorden mogen niet worden genoemd. Als u met specifieke vrienden, familie of iemand die met uw projecten te maken heeft, moet spreken, zorg er dan voor dat u deze toevoegt aan uw NDA-addendum / vrijstellingspapieren. Pas op dat u geen onnodige berichten of informatie verstuurt die in strijd zijn met de wet. Dit zijn juridische overeenkomsten die we ondertekenen! Vermijd het delen van vertrouwelijke informatie met uw vrienden en familie. Zelfs als u het uw kinderen vertelt, loopt u een risico … wees heel voorzichtig !!! Let op uw omgeving. Alles wat u sms’t, schrijft of zegt, kan tegen u worden gebruikt vanwege uw geheimhoudingsverklaring. Neem geen risico.

ALS U DEZE NDA CONTRAVEERT, ZAL UW FONDSEN WORDEN BEVROREN EN VERBONDEN.

Dit wordt van kracht zodra u de informatie op de Safelink-website invult.

Er zijn enkele mechanismen op de Safelink-website die vereisen dat u akkoord gaat met de NDA voordat u het 800-nummer ontvangt om te bellen.

Als u een gast meeneemt naar uw afspraak, vertel dit dan aan de telefoniste. Ze moeten ook een geheimhoudingsverklaring ondertekenen en hen vragen hun KYC-documenten mee te nemen.

Je krijgt geen reacties van mods / admin.

Er zijn uitzonderingen op uw geheimhoudingsverklaring die deze informatie nodig hebben en die vastbesloten zijn om het bewijs en de bron van fondsen te kennen, bijvoorbeeld. advocaten, vermogensbeheerder, accountants enz. Ze zijn al vertrouwelijk behandeld in hun professionele registraties. Maar dat betekent niet dat u ze er niet toe kunt krijgen om rechtstreeks een nieuwe overeenkomst met u te ondertekenen.

Vraag uw bankteam om u een NDA-sjabloon te geven die u met de uwe kunt gebruiken. Druk meerdere exemplaren af.

Wanneer u bij de afspraak aankomt, ondertekent u de NDA opnieuw met natte inkt. Vraag of u een korte lijst met vrijstellingen kunt toevoegen, bijv. Echtgeno (o) t (e) kinderen enz. Neem die lijst mee en zorg ervoor dat deze bij de geheimhoudingsverklaring is gevoegd voordat u deze ondertekent.

Jouw afspraak:

Breng al uw vreemde valuta mee. Als u een valuta heeft die geen deel uitmaakt van de 22 valuta’s, kan deze op een rekening met meerdere valuta’s worden geplaatst en worden uitgewisseld wanneer de koers verandert, en dit wordt automatisch gedaan.

Militairen zullen wisselen op bases. Tier 4B gaat naar Redemption Centers vanwege de hoeveelheid valuta en is daar speciaal voor opgezet.

Op een gegeven moment gingen ze een video laten zien en nu niet meer. Ze zouden iedereen in 3 dagen kunnen doornemen als ze 24 uur per dag werkten.

Wees te allen tijde beleefd, word niet boos, wees niet veeleisend, anders word je de deur uit begeleid en verlies je je kans om in te wisselen of te ruilen.

Stel vragen als iets u niet duidelijk is.

U en iedereen die u meeneemt naar uw afspraak, moeten een geheimhoudingsverklaring ondertekenen waaraan u zich moet houden, anders worden uw rekeningen geblokkeerd. Zodra u een geheimhoudingsverklaring heeft ondertekend, houdt u uw mond, anders wordt het geld verwijderd. Praat niet met familie, wat je hebt betaald etc. Dat is een nee-nee.

Mogelijk moet u een KYC-formulier (Ken uw klant / klant) invullen als u een samenvatting / overzicht van het project heeft of een baan hebt gecreëerd.

Je blijft daar zitten tot ze je naam roepen. Vanwege Covid zal je geen handen kunnen schudden.

Ze zullen je valuta en Zim tellen, zodat je weet wat je hebt.

Dan zullen ze een bod doen op Zim, niet veel conversatie. U kunt accepteren of weigeren. We weten niet wat het standaardtarief is. Als u een hoger tarief wilt, stelt u een andere app in op die dag of op een andere dag.

Ze zullen je overzicht van je humanitaire project doornemen om te zien of je weet waar je het over hebt. U krijgt de gelegenheid om over een tarief voor het humanitaire project te onderhandelen.

De afspraak duurt ongeveer 15-20 minuten. U zult teruggaan om WM (Wealth Managers) te ontmoeten, mogelijk dezelfde dag.

Op uw afspraak krijgt u $ 9.000 in contanten en een vooraf geladen debetkaart met 2% van uw inruil op de kaart tot 10 miljoen.

U kunt met WM praten, zij kunnen brieven krijgen om te laten zien dat u geld heeft voor aankopen. De meeste dingen doe je tijdens de 2e bijeenkomst, binnen 15 dagen.

Het geld zal digitaal zijn, maar kan geld opnemen bij een geldautomaat of bank. Ze werken nog steeds aan de details en we weten het misschien pas als we naar de afspraken gaan.

U hoeft geen trustrekening te hebben om naar binnen te gaan. De bank heeft een skeleton trust – en geeft de bank de leiding totdat u in een common law trust kunt komen en dan heeft u de controle. Dit is waarom je een appt. binnen 15 dagen na omruiling.

Op uw afspraak wordt uw geld in een Skeleton Trust gestort. Je hebt 90 dagen om je geld uit dat vertrouwen over te dragen naar waar je het wilt hebben.

Na uw afspraak wilt u voor elke Currency & Zim één niet-rentedragende rekening openen. U kunt samenwerken met uw advocaat of Wealth Management-team om de gelden op trustrekeningen te plaatsen.

U krijgt een Wealth Management-team toegewezen dat uw humanitaire projecten zal faciliteren en u zal adviseren over het beheren en laten groeien van uw geld. 

Ontvang ondertekende originele kopieën van alles op uw afspraak en onderteken CONTINGENT ter goedkeuring van uw Wealth Mngmt-team.

Tier 1-banken: Chase, 5th Third, Citi, Wells Fargo, BofA, HSBC

Houd u aan uw geheimhoudingsverklaring, anders wordt al uw geld bevroren.

Blijf verborgen. Maak uw vermogen aan niemand bekend. Plotselinge rijkdom kan uw leven ruïneren als u dat toestaat.

Humanitair project:

Als je humanitaire projecten hebt, accepteer dan geen standaardtarieven voor Zim of valuta. U zult uw Wealth Management Team gebruiken om te onderhandelen over de tarieven die nodig zijn om uw project uit te voeren.

Als je een humanitair project hebt, neem je je schema met opsommingstekens mee naar je afspraak en laat je een kopie bij hen achter. Als u spreadsheets heeft met gebudgetteerde bedragen, neem die dan ook op.

Sleutelwoorden voor humanitaire projecten: het scheppen van banen, lokaal, nationaal en internationaal humanitair, filantropisch, wereldwijde genezing, meerdere generaties, samenwerken met de overheid aan nationale infrastructuur.

Belastingen:

Deze uitwisselingen en aflossingen werden beschouwd als belastingvrije evenementen. Eventuele rente die u verdient over geld dat tijdens uw uitbetalingsperiode bij de bank is achtergelaten, wordt echter belast.

Ruilen / inwisselen voor 70-plussers:

Is het tarief “meer dan 70, weglopen” nog steeds van kracht? Ja. Kortom, ze bieden je een deal aan. U hoeft geen uitbetaling op lange termijn in te stellen, tenzij u dat wilt. Dit gold voor de leeftijd van 65 jaar en ouder, maar is gewijzigd in de leeftijd van 70 jaar en ouder.

Wisselkoersen / aflossingspercentages voor obligaties:

De exacte wisselkoersen of aflossingskoersen worden pas gepubliceerd als de uitwisselingen beginnen, dus u zult pas op de hoogte zijn van de informatie als u uw afspraak bereikt.

Zim-aflossing:

Als je Zim hebt, krijg je een standaardpakket aangeboden. Het standaardtarief voor de Zim is in de VS op een glijdende schaal. Het verandert allemaal. Het kan in andere landen anders zijn.

Met het standaardtarief / pakket op Zim heb je geen humanitaire projecten nodig.

Er zal een standaardpakket op de Zim staan. Als de tarieven u niet bevallen en u heeft een humanitair project, dan kunt u onderhandelen voor hogere tarieven, afhankelijk van de behoeften van uw project. Dat doe je tijdens een tweede ontmoeting met je Wealth Manager aan de hand van je humanitaire projectpresentatie.

Als u Zim heeft, krijgt u geen contracttarieven op valuta (dinar, dong). U krijgt het internationale tarief. Het zal hoog genoeg zijn; u heeft misschien geen contracttarieven nodig.

Het geld gaat naar een trust en een gestructureerde uitbetaling en kan oplopen tot 100 jaar.

Is er een limiet van 2 – ZIM en dan verlaagd tarief voor extra Zim-biljetten? Op een gegeven moment zeiden ze 10, dan 5 (100T) en dan 2. Niets hiervan is tot nu toe geverifieerd. Er is mij geen limiet verteld. Het is een onderhandeld tarief als je er 10 hebt. Je kunt onderhandelen op 1 briefje. Niets is concreet geschreven.

Als u Zim heeft, krijgt u geen contracttarieven voor uw valuta.

Zet een gestructureerde uitbetaling op met de Zim waar u van de rente leeft… tussen 60 – 100 jaar. (80% MOET gaan voor uw eigen of nationale en internationale humanitaire projecten die zij op uw afspraak zullen presenteren.)

Over de Zim Notes:

Ongeveer 90 dagen voor het einde van vorig jaar werden de Zim-swaps (voornamelijk in Zürich en Hong Kong) stopgezet. Misdaadfamilies hadden koffers en wagons vol met Zim, waarvan een groot deel namaak bleek te zijn. Hun ruil zou naar humanitaire projecten gaan. Niemand ontving geld. Ze bundelden de Zim en stuurden hem terug naar Zimbabwe. Sinds die tijd zijn er geen nieuwe Zim-bankbiljetten ingeleverd.

De Chinezen sloten een deal met Zimbabwe over de Zim-obligaties. De Chinezen zijn de kopers en wij zijn de verkopers.

Alleen Zim-biljetten van 100 biljoen en lager kunnen worden ingewisseld.

De biljoen Zim- en Gold Zim-biljetten (geen serienummers) zijn niet inwisselbaar. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk vals. Als u ze probeert in te wisselen, wordt deze in beslag genomen. Het enige dat u gaat doen, is misdaadgezinnen bijstaan.

Deze Quintillion Zim- en Gold Zim-bankbiljetten worden binnengebracht door platformhandelaren en worden al een tijdje verhandeld door een verzekeringsmaatschappij die ze eigenlijk allemaal verzekerde. Sommige hiervan beginnen te verschijnen op eBay en andere plaatsen.

Er zijn slechte acteurs die weten dat we dichtbij zijn en proberen je geld te krijgen en jij bent degene die in de problemen komt. Ze zullen een probleem blijven naarmate we dichter bij het einde van deze reis komen.

U wilt obligaties en valuta kopen bij erkende dealers. Velen op eBay hebben geen licentie.

Sommige goeroes verkopen valuta op hun sites – en dat heeft sommigen in de problemen gebracht als ze daarvoor worden betaald.

Als een persoon een niet-gewelddadige misdadiger was, kunnen ze ruilen.

Dealers moeten worden geregistreerd bij de UST. (Geregistreerde numismatische dealers zijn professionals).

Als u niet binnen de 10 dagen komt om in te wisselen, ontvangt u het straattarief.

Elk land heeft zijn eigen procedures die moeten worden gevolgd.

Het is u niet verboden humanitaire projecten te doen. U krijgt een hoger tarief als u projecten heeft. 

Wisselkantoor:

Als je geld hebt en geen Zim maar wel een humanitair project, dan kun je contracttarieven vragen, waarvan het bedrag afhangt van de behoeften van je humanitaire project.

Als u bijvoorbeeld miljoenen in Dinar houdt, moet u mogelijk een project en een gestructureerde uitbetaling hebben.

Uw Dong & Dinar zijn de volgende dag beschikbaar en 20% van de Zim staat binnen drie dagen op uw account.

Vermogensbeheerteam:

Als je valuta’s hebt, zou je meerdere miljoenen kunnen hebben – ze zullen willen dat je dat in een leveraged programma stopt en samenwerkt met een Wealth Management Team en dat er geld op een kaart staat.

U maakt binnen 15 dagen verdere afspraken om het WM-team te ontmoeten, zoals Morgan Stanley als voorbeeld. Er zullen advocaten, makelaars, secretarissen, accountants etc. in uw team zitten.

Onderdeel van het WM-team is dat ze de expertise hebben voor dit soort dingen en dat jij ook zoveel mogelijk geld kunt behouden. Als je spreadsheets hebt die je hebt uitgewerkt om je projecten uit te voeren, neem ze dan mee en laat ze zien aan de WM of aan degenen die je kunnen helpen. Mogelijk is een vergunning vereist. Het hangt er echt van af wat en waar u de projecten gaat doen. Sommigen die misschien de oceanen willen reinigen, kunnen mensen combineren om samen te werken. Het is een goed idee om een ​​schatting te hebben van wat u denkt dat het gaat kosten. Sommigen denken dat ze 100T zullen krijgen – dat zal niet gebeuren. Ze zullen samen worden gebundeld, waardoor het op de lange termijn beter voor je wordt.

Vermogensbeheerders vallen ook onder NDA. Het is als het privilege van een advocaat. Je kunt niet met familieleden praten. Er zijn 3 geheimhoudingsverklaringen en goed voor ongeveer 6 maanden, maar het kan 5 jaar duren, afhankelijk van hoeveel geld je hebt.

Misc. Informatie:

Toen ze hiermee voor het eerst naar buiten kwamen, kregen sommigen SKR’s en maakten ze beloften en sommige zullen niet plaatsvinden. Sommige mensen zijn gewoon voorgelogen. Toen die groep begon, kregen mensen slechts 0,25 per dinar. Sommige kerkgroepen die jaren geleden ruilden, kregen maar een paar cent per dollar. Degenen die SKR’s binnen Gen. 64 hadden, hadden een contract met tarieven. Zim zat er niet in, noch de Dong, alleen de Dinar. Nu kunnen zelfs degenen met SKR’s nu ruilen voor meer dan wat er op de SKR’s stond. Er wordt verondersteld dat er contact met hen wordt opgenomen.