Doden herdenking

Doden herdenking 2021.

Zo als gewoonlijk zullen de daders van de meer als 80 jarige holocaust symbolisch worden geëerd door de laffe stadhouder van bezet Nederland. 

Wat kunnen we zelf bijdragen om van dit addergebroed en MSM af te komen?

Een spontane 3 kleur verbranding in alle straten waar mensen de Nederlandse en Europese vlag hebben, ruil je Euro’s in voor de USN, de nieuwe Dollar.

Bestel de vlag van de nieuwe Bataafse Republiek en declareer de kosten tot maximaal €60 per klant, https://bataafse-vlag.blogspot.com/, Als de GESARA fondsen ter beschikking komen gaan de facturen terug betaald worden als we de organisatie hebben staan

Zonder Euro geen fascistische EU, Laten we het vaccineren van alle bestuurders en ambtenaren gaan afdwingen.

Frank Poorthuis van het AD probeert mensen te misleiden met MK Ultra  propaganda https://www.takecare4.eu/gelukkig-gaat-frank-van-het-ad-nl-in-de-tuin-zitten/

In Duitsland worden ook de politici gevaccineerd begin Mei.

Intussen komt de vraag om SHAEF de regering van bezet Nederland te arresteren.

Verzoek aan SHAEF: Neem Nederland over

27 APRIL 2021 / ADMINISTRATOR

https://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2021/04/log-bbc-mod.png

‘SHAEF 🇺🇸 has taken over’

Post Author Profile Pic
SHAEF.🇺🇸🇺🇸🇷🇺🇬🇧 JUDGMENT⚖

27 april 2021

De meeste mensen hebben nog steeds niet in de gaten dat de Wereldregering en haar onderliggende lokale politieke handlangers de bevolking de OORLOG heeft verklaard. Daarom zijn de meeste mensen nog steeds van mening, dat eerst bewijs voor het criminele gedrag van de regeringen en ambtelijk bedienden moet worden geleverd door de plegers zelf. Met andere woorden: als het niet op TV of in de reguliere pers verschijnt, is het bewijs niet geleverd.

Wij verkeren in een staat van OORLOG.

Het bewijs wat daar voor is te leveren blijkt uit vrijwel ALLE acties van overheden en hun ambtelijk bedienden. Wat er ongeveer een jaar geleden nog aan restant democratie over was, is gemeenschappelijk door de “koning” en zijn ministers én de Staten Generaal afgeschaft. Vervolgens zijn de “verkiezingen” vervalst en wordt er geen nieuwe “regering” samengesteld. Er wordt alleen nog gesproken over een noodkabinet van “nationale eenheid”. Met andere woorden: een OORLOGSKABINET. Dat kabinet wordt gevoerd door bureaucratische instanties als RIVM/OMT/GGD/WHO c.s. Er kan worden geregeerd per decreet en er kunnen maatregelen worden afgekondigd om de oorlogssituatie te “bestendigen”. Dat gebeurt door oneigenlijke gefabriceerde cijfers te politiseren, zoals de PCR-testuitslagen en IC-bezettingen. Ambtelijk bedienden worden extra emolumenten toegeschoven om het narratief koste wat kost vol te houden. De bevolking houdt daardoor zichzelf in de houdgreep en ieder tegengeluid wordt in de kiem gesmoord. Het aansturen gebeurt door voorspellingen, niet door historische gegevens en de praktijk.

De vestiging van de TOTALITAIRE STAAT is daarmee gerealiseerd.

Dat betekent dus ook, dat we worden geregeerd door OORLOGSRECHT. Wij als Nederlandse burger mogen en kunnen dit nooit accepteren. Wij zijn immers de TEGENSTANDER, omdat de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE de burgers de oorlog heeft verklaard. De overheid probeert uit alle macht de burger in een Stockholm Syndroom te manoeuvreren. Door de “verdeel en heers” techniek wordt geprobeerd twee strijdende partijen te creëren, waarbij de winnaar al bekend is. Tijdens de strijd worden de regels eenzijdig gewijzigd, ALTIJD in het nadeel van de burgers die het regime weigeren te erkennen. De nieuwste fase is het indoctrineren van de bevolking met het “vaccinatiebewijs”. Eerst de vrijheden wederrechtelijk ontnemen en dan op voorwaarden terug geven.

In 1945 is het Nederlandse grondgebied bezet door het “Supreme Headquarter Allied Expeditionary Forces” (SHAEF). De Nederlanders hebben niet in de gaten gehad, dat alle wetgeving door de controlelaag van SHAEF moest passeren. Dat is de Europese Unie, een conglomeraat dat door de CIA is ingesteld. SHAEF is direct uit de frontlijn gehaald, maar is op de achtergrond blijven functioneren, aangestuurd door Washington D.C. in casu het Pentagon. In de VS zijn de zaken veranderd en staat het Pentagon niet meer onder controle van Washington D.C., lees The Crown London en het Vaticaan. Washington D.C. Inc. is gefailleerd, het Vaticaan was de eigenaar. De herstelde Amerikaanse Constitutionele Republiek van voor 1871 heeft in maart 2020 de gewezen aandeelhouder kaalgeplukt, door het Vaticaan compleet leeg te roven. Alle gestolen goederen zijn grotendeels vanuit Europa geretourneerd naar de herstelde Amerikaanse Constitutionele Republiek en tijdelijk onder beheer van de Chefs van Staven in bewaring genomen.

SHAEF is nu het PENTAGON

De Verenigde Staten bestaan niet meer. SHAEF ressorteert rechtstreeks onder de Verenigde Chefs van Staven in het Pentagon.

Wij willen dat SHAEF met directe ingang het bezettingsregime weer in werking stelt en daarmee het totale politiek/ambtelijke apparaat buiten werking stelt. Inclusief rechtsstaat, politie en Justitie.

SHAEF moet voorts met directe ingang het opperbevel van de Nederlandse krijgsmacht overnemen.

Het OORLOGSRECHT wordt BEZETTINGSRECHT.

Rechtspraak door Militaire Tribunalen, orde en rust handhaven door de grondig gezuiverde krijgsmacht.

Met het vestigen van bezettingsrecht vervallen alle “maatregelen” en worden de veroorzakers ervan gearresteerd. Omdat het Nederlands grondgebied onder bezettingsrecht valt, is het “koninkrijk” gevallen. Daaronder lag de Bataafsche Republiek, maar die is daarmee ook gevallen. Dit is onze enige kans om een echte, AUTONOME samenleving te stichten. Daarom, en alleen daarom moeten WIJ Nederlanders het verzoek aan SHAEF richten het grondgebied namens ONS te bezetten. Met uitzondering van die paar vierkante kilometer in Den Haag, waar de restanten van de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE onder curatele van de Hoge Commissaris der Nederlanden kan worden afgewikkeld. Alle gestolen goederen moeten terug naar de rechtmatige eigenaren, de Nederlanders, maar ook de Indonesiërs en andere staten waarvan is gestolen namens ons, maar waar we niets van weten.

Zoals de Amerikanen het Vaticaan hebben leeggehaald, zo halen wij dan de CORPORATIE leeg.

Niet twijfelen of dit wel kan. Want onwettig opgelegde regels zijn en blijven ongeldig.

Dus het MOET op deze manier.

WIJ doen het verzoek en daarmee eisen we onze autonomie op.

Ná de zuivering, die jaren duurt, kunnen we onze lei schoonmaken – laat Nederland maar als voorbeeld voor anderen dienen.

Het lijkt dat er ieder moment een actie komt van de verenigde strijdkrachten om het Pedofiele gajus voor eens en altijd de nek om te draaien.

Wie aan mijn kinderen en kleinkinderen komt zal iemand achter zich aan krijgen, waarbij Simon Wiesenthal een koorknaapje lijkt, er zal geen steen op deze aardkloot zijn om je onder te verstoppen.

Intussen in Frankrijk,

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9514863/Twenty-retired-French-generals-call-MILITARY-RULE-country.html

Franse generaals die opriepen tot militair bewind als president Macron ‘islamisten’ niet kan stoppen van ‘uiteenvallende samenleving’, zullen worden gestraft, verklaart regering

  • Twintig gepensioneerde generaals, evenals dienende officieren, ondertekenden de woeste berisping
  • Brandbrief beweert dat Frankrijk het risico loopt ‘uiteen te vallen’ door ‘handen van islamisten’
  • Minister van Defensie Florence Parly waarschuwde ‘dit zijn onaanvaardbare acties’
  • Ze voegde eraan toe dat de dienende officieren die een brief ondertekenden, gestraft zouden worden 

Door ROSS IBBETSON en DANYAL HUSSAIN en SOPHIE TANNO VOOR MAILONLINE en AFP

GEPUBLICEERD: 02:05 uur CEST, 27 april 2021 | BIJGEWERKT: 14:02 CEST, 27 april 2021

Emmanuel Macron heeft gedreigd generaals te straffen die een open brief ondertekenden waarin ze waarschuwden dat het land afstevent op een ‘burgeroorlog’ vanwege de radicale islam.

Twintig gepensioneerde generaals, evenals verschillende dienende soldaten, ondertekenden de brief waarin werd gewaarschuwd dat het nalaten om op te treden tegen de ‘voorstedelijke hordes’ – een verwijzing naar de overwegend immigrantenbevolking van de woonwijken die Franse steden omringen – tot sterfgevallen zal leiden ‘in de duizenden. ‘ 

De regering veroordeelde met klem de brief, die werd gepubliceerd op de 60ste verjaardag van een mislukte staatsgreep door generaals die zich ertegen verzetten dat Frankrijk Algerije onafhankelijkheid zou verlenen. 

‘Dit zijn onaanvaardbare acties’, zei minister van Defensie Florence Parly maandag, eraan toevoegend dat dienende militaire leden een wet hadden geschonden die hen verplichtte politiek neutraal te blijven.

‘Er zullen natuurlijk consequenties zijn,’ zei Parly, eraan toevoegend dat ze de stafchef van het leger had opgedragen hen te straffen. 

De Franse president Emmanuel Macron, rechts, en de chef-staf van de Franse legers, generaal Francois Lecointre, links, staan ​​in de commandowagen terwijl ze de troepen bekijken voor de start van de militaire parade van de Bastille vorig jaar

De Franse president Emmanuel Macron, rechts, en de chef-staf van de Franse legers, generaal Francois Lecointre, links, staan ​​in de commandowagen terwijl ze de troepen bekijken voor de start van de militaire parade van de Bastille vorig jaar

De extreemrechtse leider Marine Le Pen heeft haar steun uitgesproken achter de ex-soldaten die de brief schreven

De extreemrechtse leider Marine Le Pen heeft haar steun uitgesproken achter de ex-soldaten die de brief schreven

De open brief, gepubliceerd in Valeurs Actuelles, een rechtse tijdschrift, beweert dat een militaire staatsgreep nodig zou kunnen zijn om een ​​’burgeroorlog’ in Frankrijk te stoppen .

Ondanks de veroordeling van de regering en linkse partijen prees Marine Le Pen de brief die door 80 officieren was ondertekend, evenals door de 20 generaals. 

‘Ik nodig je uit om samen met ons deel te nemen aan de komende strijd, de slag om Frankrijk’, schreef ze in een reactie op de brief.

Zowel links als rechts kreeg Le Pen veel kritiek van haar tegenstanders vanwege haar toenadering tot de soldaten achter wat het linkse dagblad Liberation omschreef als een ‘oproep tot opruiing’.

De hoofdondertekenaar was Christian Piquemal, 80, die het bevel voerde over het Vreemdelingenlegioen voordat hij zijn privileges als gepensioneerde officier verloor nadat hij was gearresteerd tijdens zijn deelname aan een anti-islamdemonstratie in 2016.

Het is geschreven door Jean-Pierre Fabre-Bernadac, een voormalig officier, en ondertekend door 1000 anderen die in lagere rangen zaten. 

De brandgevaarlijke brief luidt: ‘Frankrijk is in gevaar. Verschillende dodelijke gevaren bedreigen haar. Zelfs als we met pensioen zijn, blijven we soldaten van Frankrijk en kunnen we in de huidige omstandigheden niet onverschillig blijven voor het lot van ons prachtige land. ‘ 

De gepensioneerde officieren beweerden dat Frankrijk ‘uiteenviel met de islamisten van de hordes van de banlieue [voorsteden] die grote delen van de natie losmaken en ze veranderen in territorium dat onderworpen is aan dogma’s die in strijd zijn met onze grondwet’.

In Italy:  https://www.bitchute.com/video/c4cVehCHAwkS/

In Duitse Politiek:

https://www.cicero.de/innenpolitik/sahra-wagenknecht-linke-wahlkampf-spd-afd-identitaetspolitik?fbclid=IwAR1vY4hMEorBIcNhxz1jXJ3iZlvwy4aT8HW0tzq180chOzUo5iSFKTG4dvs

“AfD-kiezers zijn niet allemaal rechts of zelfs nazi’s”

INTERVIEW MET SAHRA WAGENKNECHT op 23 april 2021

Sahra Wagenknecht neemt in haar nieuwe boek een harde lijn met de linkse identiteitspolitiek. Het is een oorlogsverklaring aan uw eigen partij. Ze spreekt in ieder geval niet zo goed over de modelvrouw. De AfD daarentegen gebruikt ze voor de verkiezingscampagne. Hoe komt ze uit deze impasse?

https://www.cicero.de/sites/default/files/styles/cc_980x550/public/2021-04/sahra%20wagenfeld%20.jpg?itok=SXOC9JLe

Ze hadden eigenlijk afgesproken om haar te ontmoeten voor een Zoom-interview, maar een uur voordat ze werd gebeld: mevrouw Wagenknecht wil liever bellen, er zijn “transmissieproblemen”. Een mannenstem beantwoordt het opgegeven vaste nummer: “Mijn vrouw is nog aan de telefoon, ik bel je later weer. ” 15 minuten later belt hij terug en verbindt ons. Oskar Lafontaine als privésecretaris van zijn vrouw. 

Mevrouw Wagenknecht, hoe definieert u “zelfingenomen”?

De opinieleiders van een welvarend grootstedelijk milieu die hun bevoorrechte levensstijl als een persoonlijke deugd beschouwen, zijn zelfingenomen. Linksen zijn zelfingenomen die geloven dat ze zelf geen fout hebben gemaakt wanneer rechtse partijen sterker worden en in plaats daarvan de zogenaamd onbegrijpelijke kiezers verantwoordelijk houden. Het is zelfingenomen anderen te leren praten, denken en leven.

In je nieuwe boek “The Self-Righteous” verrekent u rekeningen met partijgenoten die u ervan beschuldigt hun aandacht te richten op “kleinere en meer bizarre minderheden” die “hun identiteit vinden in een of andere eigenaardigheid”. Is dat niet ook behoorlijk zelfingenomen?

Het gaat niet in de eerste plaats om partijgenoten, het gaat om een ​​bepaalde houding, die helaas steeds vaker voorkomt in sociaal links in heel Europa. En dat draagt ​​er aan bij dat de linkse en sociaal-democratische partijen zwakker en zwakker worden omdat ze diegenen verliezen wiens stem en lobby ze eigenlijk zouden moeten zijn, namelijk mensen die steeds meer moeten vechten voor hun schaarse rijkdom.

Het boek valt niet goed in uw gezelschap. Uw groepscollega Niema Movassat schuimt op dat het een “oorlogsverklaring is aan honderdduizenden jonge mensen die voor ons kiezen”. Je zou ook kunnen spreken van een daverende klap in het gezicht. Was dit niet precies het effect dat u bedoelde?

Een oorlogsverklaring is dus op zijn best een begrip van de linkse politiek dat links een sociaal steeds minder invloedrijke kracht maakt. En ik krijg momenteel trouwens veel enthousiaste feedback, ook van jongeren en van partijleden.