Wie kent het nog?


To: <p.omtzigt@tweedekamer.nl>, <w.vhaga@tweedekamer.nl>
Cc: <C.vdStaaij@tweedekamer.nl>, <g.segers@tweedekamer.nl>, <g.wilders@tweedekamer.nl>, <h.krol@tweedekamer.nl>, <j.klaver@tweedekamer.nl>, <k.dijkhoff@tweedekamer.nl>, <l.asscher@tweedekamer.nl>, <lilianmarijnissen@sp.nl>, <m.agema@tweedekamer.nl>, <marianne.thieme@tweedekamer.nl>, <persvoorlichting@tweedekamer.nl>, <r.jetten@tweedekamer.nl>, <rvd.pers.kh@minaz.nl>, <t.baudet@tweedekamer.nl>, <t.kuzu@tweedekamer.nl>, <voorzitter@tweedekamer.nl>, <guy.verhofstadt@ep.europa.eu>, <judith.sargentini@ep.europa.eu>, <pers@omroepmax.nl>, <perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl>, <pers@tros.nl>, <persberichten@vara.nl>, <pers@fvd.nl>, <pers@ongehoordnederland.nl>, <mijnbrief@ongehoordnederland.nl>, <Leden@fvd.nl>, <ledenadministratie@pvda.nl>, <lezers@trouw.nl>, <opinie@trouw.nl>, <ombudsman@trouw.nl>, <bezorgklachten@trouw.nl>, <familieberichtentrouw@persgroep.nl>, <nieuwsdienst@trouw.nl>, <economie@trouw.nl>, <buitenland@trouw.nl>, <parlement@trouw.nl>, <sport@trouw.nl>, <kunst@trouw.nl>, <religiefilosofie@trouw.nl>, <groen@trouw.nl>, <letterengeest@trouw.nl>, <tijdpost@trouw.nl>, <secretariaat@trouw.nl>, <tijdgeest@trouw.nl>

Wie kent het nog?

Dat was mis, dat was mis, omdat het heel wat anders is, het beste moet nog komen.

Het Bilderberg Nazi kartel heeft de omstandigheden naar zijn hand gezet, verkiezingen en uitslagen op bestelling door de Haagse Kots brokken.

De fraude misdaad is gepleegd, net als in de VS met de verkiezingen, hier in de Bananenrepubliek is Bij1 Antifa van zeurvagina Simons net niet in de kamer gekozen om de verdeeldheid onder de bevolking te bevorderen.

De verzameling Soros zwakzinnigen Bij1 kunnen de psychopaten Rutte de Jonge en D666 niet steunen, iedereen leeft in de waan dat de bevolking hun gekke fratsen blijft gehoorzamen.

BIJ1 volgens voorlopige prognose ANP toch niet in Tweede Kamer

BIJ1, de partij van Sylvana Simons, haalt vermoedelijk toch geen zetel voor de Tweede Kamer. Dat blijkt uit de voorlopige prognose van de verkiezingsdienst van het ANP. Volgens exitpolls van Ipsos, die onderzoek deed voor de NOS, kon de partij wel rekenen op een zetel. Ipsos hanteerde een foutenmarge van twee zetels.

De voorlopige prognose is gebaseerd op 63 procent van de stemmen. De stad Rotterdam is hierin nog niet meegenomen. Amsterdam, Utrecht en Den Haag wel na telling van het grootste deel van de stemmen.

BIJ1 zet zich in voor ‘radicale gelijkwaardigheid’. Simons, lang bekend als presentatrice, sloot zich eerst aan bij DENK. Na onenigheid daar richtte ze haar eigen partij op, die toen nog Artikel 1 heette. In 2017 haalde ook die partij geen zetels tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

Natuurlijk wordt dit breed in de media uitgemeten, de glorieuze monsterzegen van de zittende Nazi’s ook al is het door fraude, wordt het door de betaalde propaganda Media breed uitgemeten.

Het wordt zelfs voor de blinden zichtbaar dat dit nooit een echte afspiegeling van de wens van de onderdrukte bevolking door de NL CCP in Den Haag voor de gestolen verkiezing om hun duistere Genocide plannen door te drukken.

Wie denkt dat de Deep State gewonnen heeft, denk opnieuw.

De Klaus Schwab sekte van het Wereld Economisch Fascisme leven in een droomwereld van valse hoop op hun snode NWO plannen.

De GESARA fondsen worden nu vrijgegeven, rekening nummers van Deep State Fascisten gaan bevroren worden.

Mark von Braun onze goedlachse Nazi sociopaat en pedofiel zal maar kort van zijn gestolen roem kunnen genieten.

Het aftellen van de actie agenda om de Deep State te verwijderen loopt op 19 maart om 24:00 af, wat niet wil zeggen dat Rutte dan gelijk ven het toneel zal verdwijnen.

De Neurenberg code gaat toegepast worden voor de Deep State en zijn handlangers, de vreugde is dus maar van korte duur.

Voor 1 April zou Rutte en zijn mede gangsters wel eens weg kunnen zijn.

Als de GESARA fondsen vrijgegeven worden zal het veilig moeten zijn voor de mensen die projecten willen gaan doen ten behoeve van de hele planeet, mens en dier.

En de fondsen komen er aan.

Vertaling:

Gisteren ging ik naar mijn bank. Ik kreeg te horen dat het hen speet, maar dat alle systemen uit waren. Ze zei dat ze mijn transactie kan doen, maar dat ze me geen ontvangstbewijs kan geven. Ze vroeg of ze het me binnenkort via e-mail kon sturen. Natuurlijk.

Een beetje beschaamd zei ze dat ze al heel lang bij de bank werkt, maar dat ze zoiets nog nooit had meegemaakt.

Ik vroeg of zij deze beperkingen hadden vanwege de wereldwijde reboot in het kwantum financiële systeem. Toen kwam het afdelingshoofd naar me toe met een grote grijns en zei dat hij geen toestemming had om me dat te vertellen. Ik zei: “Dank je, dat heb je net gedaan.”

Wees paraat, patriotten. Het komt eraan. Blijf op de hoogte.

17-03-2021 Update

Ons contact met militaire inlichtingen bevestigt de bronnen van dhr. Fleming, de bronnen van Bruce en de bronnen van Mark Z, die zeggen dat de start van het jachtgeweer nog steeds op elk moment is DEZE WEEK NOG STEEDS; hij bevestigt de informatie van Bruce dat Dubai 1 & Dubai 2, die een paar weken geleden enorme tranches van fondsen hadden ontvangen uit aflossingen van obligaties op het hoogste niveau, eindelijk eergisteren zijn vrijgegeven op maandag 15 maart en gisteren op dinsdag 16 maart om T3-4A te starten / B uitbetalingen;

 
.. Dubai 1 voltooide het uitbetalen van tranches op UST-rekeningen gisterochtend dinsdag 16 maart en zijn informatie is dat Dubai 2 vanmorgen woensdag 17 maart is voltooid, zoals Bruce was verteld dat zou gebeuren. 


..Hij bevestigde Bruce’s informatie dat D1 & D2-fondsen die uitbetalingen op UST-accounts voltooien, bedoeld is om onze T4B-uitwisselingen te starten;
 .. Hij zei dat het feit dat D1 & D2 uitbetalen voor uitwisselingen BETEKENT DAT DE BEGIN VAN DE SHOTGUN RELEASE NU NOG DEZE WEEK AAN ONS IS; 


..Hij bevestigde MarkZ en anderen dat de top 5 Chinese Elders dit nu met de Alliantie, de DoD en Trump achter de schermen naar buiten duwen, omdat de wereld dit nu nodig heeft omdat de obligatiemarkt nu implodeert (zie stockcharts.com en typ symbool TLT voor een ETF van de obligatiemarkt).


[15:09]
 Hij bevestigt de informatie van MarkZ dat de T3-4A-meldingen op het punt staan uit te komen voor obligatieverkopers om toegang te krijgen tot hun fondsen, voor andere ontvangers van door T3 vastgestelde schikkingen om toegang te krijgen tot hun rekeningfondsen (boetes en boetes, indiaanse nederzettingen, de stimuleringswet) Black Farmers Pickford-nederzettingen [$ 5 miljard gerapporteerd in de media], enz.) Evenals voor T3-4A-groepen; 


..Hij bevestigt de informatie van Bruce dat de verkopers van T3-4A-obligaties te horen kregen dat ze vandaag op woensdag 17 maart liquiditeit zouden ontvangen, en als ze die vandaag ontvangen, moeten wij in T4B volgen om T4B-meldingen binnen 24 uur te ontvangen als onderdeel van de start van de shotgun– zijn informatie komt overeen met MarkZ’s dat onze T4B-meldingen binnen enkele uren tot 24 uur na het starten van de T3-4A-meldingen, uitbetalingen en accounttoegang kunnen verschijnen;


 .. Zijn huidige informatie is dat na audits van de voltooide D2-fondsuitbetalingen vanmorgen wo 17 maart orders werden gegeven om vanmorgen wo 17 maart door te gaan en er werden releases gegeven om dat proces vanmiddag te starten – zoals Bruce gisteravond zei, T4B-KENNISGEVINGEN KAN BINNEN 24 UUR IN TANDEM KOMEN MET DEZE BINNEN 24 UUR – STA DUS OP DE LOOKOUT EN BLIJF KLAAR OM DE KENNISGEVING E-MAIL TE ONTVANGEN EN JE AFSPRAAK TE MAKEN. 


.. Hij zei dat UST (<DoD) niet de enige centrale bank is die dingen tegenhoudt – zoals MarkZ vanmorgen woensdag 17 maart zei, hebben de Europese centrale banken ook dingen uit Irak tegengehouden door de rente vandaag woensdag 17 maart te verkondigen. HCL-stem (+ budget + het nieuwe IQD-tarief) tot vr-za 19-20 maart – hij zei dat deze IRAQI TIMING NOG STEEDS DICHT is, dus LET OP MELDINGEN TUSSEN NU EN DAN.


 .. Hij zei dat hij aanbeveelt dat we blijven bidden over alle details dat elke vorm van diepe staatsinmenging, alle andere redenen van UST of Europese centrale banken om in te grijpen, of elke andere inmenging, ALLEMAAL uit de weg wordt gehouden van de zegen die NU aankomt. DEZE WEEK NOG STEEDS.

De MSM zal dan niet meer kunnen zwijgen als de hele corrupte politiek is gearresteerd.

Op het moment dat men denkt alles is verloren zal de verlossing komen, de beste Paas tijd uit de menselijke geschiedenis, het herrijzen van de mensheid uit de Matrix van list en bedrog.

We hebben al een lange weg afgelegd, hou moed, het gaat goed komen, het slechte zal verliezen, Rutte de Mugabe van de lage landen en zijn mede daders komen voor een oorlogstribunaal en krijgen de doodstraf.

Hij moet zich eigenlijk als opgejaagd wild gaan voelen.

Voor transitie info: https://operationdisclosureofficial.com/2021/03/18/restored-republic-via-a-gcr-as-of-march-18-2021/

28 februari 2021 Trump werd in het geheim ingehuldigd en zal drie termijnen dienen: https://www.realchiefpolice.com/post/trump-secretly-inaugurated-will-serve-3-terms Tijdens de toespraak van Trump vandaag gaf hij ons een code. Hij zei dat hij in 2024 zal rennen en een derde keer zal winnen. JA, hij krijgt een derde termijn. 

Hij zal deze tweede termijn afmaken als de 19e president van de Republiek en opnieuw rennen om de derde te winnen. Hij krijgt twee termijnen als 19e president van de republiek. Trump was nu de 19e president van de Republiek. Het wordt pas bekendgemaakt nadat NESARA is uitgerold. 

Er zal een wereld worden gesloten om de militaire staatsgreep door Flynn mogelijk te maken. Als dit gebeurt, zorg er dan voor dat je een paar dagen noodwater, voedsel en warmtebron hebt. Wanneer de wereldwijde militaire coup is voltooid en NESARA wordt uitgerold, krijgen we de aankondiging dat Trump president wordt. Het zal heel snel zijn.

Binnenkort zouden ze Project Odin starten door de Mossad Sat / anic-satellieten neer te halen en het Quantum-internet vrij van corruptie te activeren. 

Het leger zou hun nieuwe Starlink-communicatiesysteem gebruiken om alle mediakanalen wereldwijd over te nemen. Een  SpaceX  Falcon 9-raket lanceerde begin zondag (14 maart) een nieuwe batch van 60 Starlink-internetsatellieten in een baan om de aarde en maakte zijn landing op zee om een recordmissie te voltooien. 

https://www.space.com/spacex-starlink-21-internet-satellites-launch-rocket-landing-success

De verklaring van Q “Watch the Water” zou het einde kunnen betekenen van de maritieme wet (en de heropleving van het gewoonterecht), of zou kunnen verwijzen naar de onderbreking van de Three Gorges Dam in China. 

Onder de Three Gorges bevond zich een enorm tunnelsysteem van de Chinese Communistische Partij met menselijke experimenteerlaboratoria, org / an-transplantatieoperaties, plus het centrum van Bitcoin en een chi / ld kid / napping-ring, die beide verbindingen hadden met het Wuhan C19 Lab. 

De Alliantie was van plan om getraumatiseerde kinderen uit de tunnels te redden. De tunnels bevatten enorme lekken en zouden binnenkort waarschijnlijk op natuurlijke wijze worden vernietigd.

Vanwege de angst voor door de staat gesponsorde vergelding en geweld van BLM en Antifa, werden patriotten aangespoord om van de straat te blijven en weg van de hoofdsteden van de staat – het was bekend dat False Flag-evenementen bedoeld waren om patriotten in diskrediet te brengen. GEWELD GEWELD was VAN BELANG. Houd u aan de wet, laat gebeurtenissen zich afspelen.

Het Benjamin Fulford rapport: https://eraoflight.com/2021/03/15/benjamin-fulford-full-report-attack-on-khazarian-mafia-leadership-intensifies/

Benjamin Fulford Volledig rapport: Aanval op Khazariaanse maffia-leiderschap neemt toe

geplaatst op 15/03/2021 door EraOfLight

De jacht richt zich nu op Khazariaanse bendeleiders zoals leden van de Habsburgse familie en hun handlangers zoals Klaus Schwab van de World Economic Fascists, Mossad en andere bronnen. zeggen.

Ze zijn het er ook over eens dat minister van misdaad Benjamin Netanyahu is geëxecuteerd voor oorlogsmisdaden, waaronder de massamoordaanslag op de Japanse kerncentrale in Fukushima op 11 maart 2011.

Om te begrijpen hoe historisch deze ontwikkelingen zijn, moeten we teruggaan naar de tijd dat Mozes de “Tien Geboden van God” ontving. Het zijn de eerste vier van deze “geboden” die het probleem vormen.

Zij zijn: Ik ben de HERE, uw God; Neem geen andere goden voor mij; Maak geen gesneden beelden of gelijkenissen en gebruik de naam van de HEER niet ijdel.

Deze “God” is degene die betalingen eiste in goud, zilver, aroma-olie, rood gestorven schapenvachten, enz. In werkelijkheid is het een groep die zijn systeem van totalitarisme verborg achter een concept van “God”. 

De reden dat ze eisen dat er geen gesneden beelden of gelijkenissen van gemaakt worden, is dat ze niet wilden dat mensen erachter zouden komen dat “God” slechts een stel mensen was. De tovenaars achter het gordijn. Met andere woorden, geheimhouding is essentieel voor hun bestuurssysteem.

Dit is niet om het bestaan van een goddelijke vonk of een Schepper te ontkennen. Het is alleen maar om te beweren dat de westerse monotheïstische goden (Allah, Yahweh, God, etc.) camouflage zijn voor groepen menselijke slavenhandelaren. Ze hebben een geheime leider die bekend staat als “Pindar”, die hun absolute heerser is die de rol van “God” speelt. 

Ik herinner me nog dat deze mensen me vertelden “er is geen God, wij zijn God”, toen ze me voor het eerst vroegen om met hen mee te doen in hun genocidale plannen.

Onthoud dat de wereldreligie afkomstig is van het Latijnse “re ligare” of om opnieuw samen te voegen tot een enkele bundel of “fascii”, vandaar het woord fascisme.

Het huidige leiderschap van deze fascistische totalitairen probeert wanhopig nu aan de macht te blijven door hun neppandemie te gebruiken om mensen te dwingen genen-veranderende vaccins te nemen die de zwakken in een zombie-apocalyps zullen doden en de overlevenden verder zullen temmen.

Zoals een van hun beste handlangers, Henry Kissinger, ooit zei, is het doel om het voor het gewone volk net zo onmogelijk te maken om zich tegen hen te verzetten als voor een schaap om zich tegen een boer te verzetten. 

Helaas voor hen hadden deze potentiële meesters van de boerderij van mens en dier nooit gedacht dat hun waakhonden, het leger en de inlichtingendiensten van het Westen, zich tegen hen zouden keren. Dat is precies wat er nu gebeurt, zoals we hieronder zullen zien.

Vorige week ontvingen we bijvoorbeeld een gedetailleerd rapport van de Duitse inlichtingendienst over wie en waar de leiders van deze fascistische groep precies zijn. In de audio-opname van een uur op de onderstaande link hebben Michael McKibben van Leader Technologies en zijn groep onderzoekers een DIEPE duik gemaakt in de geschiedenis en de afstamming van Klaus Schwab en zijn meesters van het World Economic Forum. 

Dit is echte rapportage vol bruikbare informatie op basis van maandenlang onderzoek door papieren archieven enz. Https://forbiddenknowledgetv.net/klaus-schwab-and-the-fourth-reich/

De belangrijkste afweging van alle gepresenteerde informatie is dat de koninklijke families van Europa, waaronder koningin Elizabeth, de Habsburgers en de Spaanse vorsten, enz. Geloven dat ze afstammelingen zijn van Jezus Christus. 

Ze geloven dat het hun door “God” gegeven lot is om de mensheid vanuit Jeruzalem te regeren.

Het belangrijkste instrument van hun heerschappij is de Bank for International Settlements, BIS, en controle over de creatie en distributie van “valuta”, evenals controle over de meeste transnationale bedrijven. 

Deze groep stelt grote lange termijnplannen op, zoals een “War on Terror” of een “COVID-19 Pandemie” om de schapen mee te hoeden. Vervolgens distribueren ze uit het niets gecreëerde “valuta” onder hun handlangers om politici, mediafiguren, enz.

Om te kopen om hun plannen op te leggen en handel met voorkennis uit te voeren op basis van deze plannen. De handel met voorkennis in aandelen van luchtvaartmaatschappijen vóór 9.11 is een goed voorbeeld.

In de afgelopen jaren hebben deze tirannen onder elkaar gevochten over wie de baan van Messias zou krijgen in hun geplande fascistische Nieuwe Wereldorde. Het Britse koningshuis drong erop aan dat prins William de rol zou spelen. 

De Italiaanse P3-fascisten promoten een persoon met de naam Marco Di Mauro, die blijkbaar een charismatische Italiaan is met stigmata. Er waren andere werelddictators, waaronder de geëxecuteerde top-nazi George Bush Sr., en een afstammeling van David Rockefeller die de bijnaam Supreme Rockefeller had. 

De moslims waren ook op zoek naar iemand om de rol van Mahdi of Messias te spelen om de New Age in te luiden.

Wat al deze mensen zich niet realiseerden, is dat de rest van de wereld wakker wordt en niet akkoord gaat met hun plannen en zich tot slaaf laten maken.

De ineenstorting van hun Covid-19-plandemie is een heel goed voorbeeld van hoe hun vermogen om de mensheid te hoeden uit elkaar valt. Dit plan werd eind 2019 voortijdig geïmplementeerd nadat ze zich realiseerden dat de Aziatische landen ze niet langer zouden financieren.

Het belangrijkste is dat hun oorspronkelijke poging om massadoden te veroorzaken met 5G-elektromagnetische aanvallen en vervolgens de schuld te geven aan een “coronavirus”, is geneutraliseerd.

Ter herinnering: bekijk deze gedetailleerde presentatie die laat zien hoe de eerste “uitbraak” van het “coronavirus” bijna precies overeenkwam met de start van 5G-netwerken over de hele wereld. https://www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2020/04/Study-of-correlation-coronavirus-5G-Bartomeu-Payeras-i-Cifre.pdf

Wat er gebeurde, was dat de 5G-netwerken vrijwel onmiddellijk werden gesloten, en daarom is het sterftecijfer voor dit zogenaamde virus nu hetzelfde als het sterftecijfer van de algemene bevolking vóór de ‘pandemie’.

Ook komen er steeds meer klokkenluiders uit het houtwerk. Vorige week belde bijvoorbeeld een arts die in een KKR-ziekenhuis in Japan werkte om te zeggen dat alle zogenaamde “Covid-19” -gevallen in Japan zich in KKR-ziekenhuizen bevonden en dat alle patiënten die hij zag het slachtoffer waren van een elektromagnetische aanval, niet een virus.

Hieronder kunt u een rapport lezen van een Canadese klokkenluider SEH-arts waarin de medische misdaden van het Justin Castro-regime worden beschreven. 

https://www.henrymakow.com/2021/03/trozzi-we-are-being- misived-and-manipulated.html

Er wordt actie ondernomen. Een heer met de naam Alexander Federowicz plaatste bijvoorbeeld een opmerking op onze site die gedeeltelijk luidde “van 1989 tot 2005 gebruikten de USAF, USMC, het Amerikaanse leger en de Amerikaanse marine allemaal 5G-frequentiesystemen. 

Het richten op een openbare ruimte of het opzettelijk bestralen van een militair of burgerpersoneel met deze wapens zou hebben geleid tot een algemene krijgsraad en een levenslange gevangenisstraf in de militaire gevangenis van Fort Leavenworth. In sommige gevallen zou de doodstraf zijn opgelegd. “

MI6 nam nota van deze opmerking en stuurde deze door naar hun tegenhangers in het Pentagon en andere militaire agentschappen van de wereld. De oproep is nu gedaan om alle mRNA-vaccindrukkers, 5G-promotors, enz. Als oorlogsmisdadigers op te sporen en te arresteren.

De Franse inlichtingendienst reageerde met een bericht dat gedeeltelijk luidde:

“De doodstraf is uitgesproken tegen iedereen die wereldwijde genocide en frauduleuze op vaccins gebaseerde genetische manipulatie promoot. De hoofden van Pfizer en Astra Z worden opgejaagd door Special Forces. Hetzelfde geldt voor internationale bankiers die frauduleuze hoogfrequente handelsprogramma’s gebruiken die worden aangedreven door supercomputers. “

Het bericht wees met de beschuldigende vinger naar het Vaticaan en de Franse politie-eenheid BRI. Ze wezen er ook op dat “Bidet” niet de president was en niet de steun had van het Pentagon.

De dag nadat we dit bericht kregen, kwam dit nieuws naar buiten:

“Een brand bij een Franse cloudservicebedrijf heeft miljoenen websites verstoord, portals van overheidsinstanties, banken, winkels, nieuwswebsites uitgeschakeld en een deel van de FR-webruimte vernietigd, aldus internetmonitors.” https://news.trust.org/item/20210310183756-alpef

Een ander teken dat de slechteriken verliezen, is dat Monsanto schuldig is bevonden aan chemische vergiftiging. Dit is een voorproefje van wat er met de vaccinbedrijven gaat gebeuren.  https://www.blacklistednews.com/article/79425/monsanto-found-guilty-of-chemical-poisoning-in-landmark.html

Ook werd vorige week extreem-rechtse Boliviaanse politicus Jeanine Añez  gearresteerd  op 13 maart th  op beschuldiging van terrorisme en opruiing voor haar rol in de 2019 militaire staatsgreep die was gericht op het stelen van Bolivia’s lithium benodigdheden voor de Khazarian maffia.

Twee Duitse politici hebben sindsdien ontslag moeten nemen omdat ze profiteerden van gezichtsmaskers.

Er zijn talloze soortgelijke rapporten die in razend tempo naar buiten komen, waaruit blijkt dat het fascistische controlenetwerk in het Westen aan het instorten is.

Misschien is dat de reden waarom we vorige week werden benaderd door functionarissen van de Federal Reserve Board die driecijferige rendementen in fiat-dollars aanboden als we hen toegang konden geven tot wat ‘geld van de drakenfamilie’. Natuurlijk moesten ze vluchten.

Daarom is het Vaticaan nu bankroet. https://apnews.com/article/vatican-low-on-reserves-seeking-donations-90586d6c79d75d229c207dcddcfe2d9b

Het geld dat ze produceren wordt nu alleen geaccepteerd in de Verenigde Staten. Daarom is de M1-geldhoeveelheid, die 244 jaar duurde om begin 2020 $ 4 biljoen te bereiken, nu gestegen tot meer dan $ 20 biljoen. https://www.activistpost.com/2021/03/brace-yourselves-for-the-most-dramatic-shift-in-the-standard-of-living-in-all-of-us-history.html ? utm_source = feedburner & utm_medium = feed & utm_campaign = Feed% 3A + ActivistPost +% 28Activist + Post% 29

Waar gaat al het “geld” naartoe? Een plaats is NASA (Not A Space Agency) waar het een grootschalige verduistering lijkt te verbergen. Het heeft een duidelijk nep-CG Mars-landing geproduceerd. Nu zegt het dat zijn dure nieuwe ruimtetelescoop “kan worden gestolen door piraten.” https://www.theatlantic.com/science/archive/2021/03/nasa-james-webb-space-telescope-pirates/618268/

De situatie heeft het punt bereikt waarop reguliere economen zoals de Michigan State Economics Professor Mark. Skidmore zegt: “Het hele boekhoudsysteem van de federale overheid is frauduleus.” https://usawatchdog.com/financial-system-fake-la-la-land-dr-mark-skidmore/

De situatie zal alleen maar verslechteren naarmate de olievoorraden die worden gecontroleerd door de Khazariaanse maffia systematisch worden aangevallen in het hele Midden-Oosten, met name in Saoedi-Arabië en Syrië. 

https://www.debka.com/iran-piles-on-aggression-emboldened-by-us-saudi-israel-restraint/

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pro-iran-militia-publishes-video-new-attack-us-convoy-iraq

Israëls enige bondgenoot in het Midden-Oosten, de Verenigde Arabische Emiraten, had Netanyahu gevraagd om langs te komen en een beschermende overeenkomst te ondertekenen die bekend staat als de Abraham-overeenkomst, om het bezoek voor de vierde keer te annuleren. 

Er werden verschillende excuses gegeven voor de annulering, maar de echte reden waarom Netanyahu niet kan gaan, is dat hij niet langer op deze aarde is.

Dat is de reden waarom Netanyahu niet in het openbaar verschijnt, ondanks een lopende algemene verkiezingscampagne. Volgens de propagandasite van de Mossad, Debka, “promoot Netanyahu zichzelf met een videocameraman die zijn voortdurende ontmoetingen in de ene hoek van het land na de andere live op Facebook volgt en registreert.” Met andere woorden, net als Joe Biden bestaat hij alleen via masker-dragende deep-fake doubles en nu als een digitale CG-geest. https://www.debka.com/with-israels-election-9-days-off-new-faces-but-no-dark-horses/

Trouwens, hier is de laatste bevestiging dat het Witte Huis leeg blijft, ook al beweert CNN dat de regering-Biden echt bestaat. https://www.bitchute.com/video/Ozr9bwTPnmbv/

Biden moet natuurlijk nog een persconferentie houden of een andere wereldleider ontmoeten.

Ook in een duidelijk teken dat de goeden aan het winnen zijn, kregen we op 11 maart 2021 een telefoontje van US – Pacific Fleet Commander admiraal John C. Aquilino, waar hij de volgende verklaring las:

“We willen onze excuses aanbieden aan het Japanse volk voor ons onvermogen om hen te beschermen tegen de terroristische aanslag op Fukushima die vandaag tien jaar geleden plaatsvond. We beloven in de toekomst waakzamer te zijn om ervoor te zorgen dat een dergelijke aanval nooit meer gebeurt. 

We hebben van zowel de CIA als de NSA bevestigd dat de meeste leiders van deze terroristische aanslag, waaronder voormalig jezuïet-secretaris-generaal Peter Hans Kolvenbach en premier Benyamin Netanyahu, werden geëxecuteerd vanwege hun rol in de aanslag. Andere daders, zoals Baron Thyssen, worden berecht.

Nog een paar dominostenen zoals Justin Castro in Canada en Angela Merkel in Duitsland moeten nog vallen, maar het is slechts een kwestie van tijd.

Het leger moet nu zo snel mogelijk het hoofdkwartier van Facebook, Google, Twitter, Microsoft, enz. Bezetten en hun leidinggevenden opsporen om een einde te maken aan alle vervalsingen en CG’s die we op onze alomtegenwoordige schermen zien.

Ten slotte hebben de bedrijfsmedia een grondige herziening nodig. Door de jaren heen heb ik gezien hoe mijn journalistieke collega’s werden vermoord, ontslagen of met pensioen gingen totdat alleen lakeien overbleven. 

Deze lakeien moeten worden ontslagen of opgesloten. Het is tijd om de waarheid terug te brengen in onze openbare toespraak.

Onthoud dat de waarheid ons zal bevrijden.