Toekomstige projecten Europa en de Wereld.

Beste mensen.

Ik heb al eerder aangegeven dat er projecten komen voor heel Europa en de rest van de wereld.

Het doel is om mensen samen te brengen om landen weer economisch een boost te geven, tradities en cultuur met elkaar te delen en respecteren.

Daarom heb ik het idee uitgewerkt om gezondheid parken waar ook Med Bed komen, de parken met verschillende thema’s als leer en ontwikkelingsprojecten te gaan aanleggen, waar in elk park ca 2000 banen komen.

Ieder park zal verschillende architectuur ontwerpen hebben van nostalgische ontwerpen van heel Europa, ingericht als de hof van Eden het paradijs, door mens, dier en planten.

Met de opgedane kennis en uitvindingen die ik zelf en diverse contacten hebben ontworpen, om een energie neutraal park te bouwen met de grondstoffen die in de omgeving van de parken voorhanden zijn.

Schoon water, gezond voedsel en schone lucht moeten de het uitgangspunt zijn voor het plan dat in samenwerking gerealiseerd gaat worden.

Ik heb in het verleden al aangegeven dat het verscheurde Yugoslavia een van mijn doelen is om humanitaire projecten te starten.

Weeskinderen en daklozen een dak boven hun hoofd te geven en werk met een opleiding door kennisoverdracht te promoten.

Kappers zaken die als sociaal ontmoetingsplaats worden in de dorpen en steden, om MSM nooit meer de kans te geven om globalisten propaganda te verspreiden.

Voedsel productie zelf weer in handen te nemen en onder de mensen gratis te verdelen, om honger of slecht multinational voer uit te bannen.

Niemand kan of mag zich water rechten claimen zo als Nestle doet, water is een geboorte recht wat bij de schepping aan de aarde is gegeven.

Voor ik van Facebook verwijderd werd heb ik hier reeds over bericht, waardoor meerdere mensen uit het verscheurde Yugoslavia een vriendschap verzoek hadden gestuurd.

Wat ik hier beschrijf is in de hele wereld toepasbaar.

Om te kunnen starten heb ik wel hulp nodig van mensen uit de regio waar plannen verder uitgewerkt kunnen worden om de economie van kleine en middelgrote bedrijven weer te laten opbloeien.

Ik heb behoefte aan mensen die met lokale overheden voor steun gaan pleiten, om inderdaad ook werkgelegenheid te kunnen realiseren.

Het streven is om hoge levenskwaliteit, geluk en respect met en voor elkaar te promoten, om zo een goede samenwerking mogelijk te maken.

Ik zoek Landschap architecten, bouwkundige architecten, vaklieden die hun kennis over te dragen aan jongeren, boeren die een moderne voedsel productie willen gaan beginnen via milieu en dier vriendelijke techniek, met 95% water besparing, viskweek installaties voor de Aqua farm die in grote meer verdiepingen doom gebouwd gaan worden.

Aanleg van infrastructuur en luchthaven als dit niet voorhanden zou zijn.

Constructie bedrijven in houtbewerking en staalbouw.

Docenten die les en workshop geven in glaskunst, naai vaardigheden voor de inrichting van de huisjes in de parken.

Het doel is de parken zo stralingsvrij te houden van schadelijke telecom diensten of oversized politiestaat bewaking.

Alle projecten komen in beheer van een stichting zonder winstoogmerk, met het doel iedereen een goed inkomen te gunnen.

Zie de tabel voor inkomen, waarbij met 1 persoon in een gezin een heel goed bestaansrecht te krijgen is, want het basis inkomen is voor iedereen, en gewerkte uren worden belastingvrij uitbetaald.

Uren voorbeeld van 40 of 50 uur in de tabel, kan men terug rekenen naar 18 of 20 uur per week werken om je eigen inkomen te bepalen.

Gratis gezondheidzorg, en risico verzekering zit in het basis inkomen pakket, zodat Verzekering maatschappijen komen te vervallen, en wij de formule transformeren voor iedereen die mee wil werken.

Iedereen die meewerkt krijgt het basisinkomen van de Stichting net zolang dat het basisinkomen over door de wereldfondsen geregeld is.

Ik kan het niet voor jullie doen, maar ik kan wel mijn talent en ondersteuning geven, om zelfredzaam te zijn zal de bevolking het wel zelf moeten doen.

Het is ook niet zozeer dat ik er een rol in speel, als enkel het mee opstarten op de achtergrond.

Diverse Fondshouders verenigen zich in de stichting als investeerders voor alle projecten, het is de kracht van bundelen van projecten die ook andere humanitaire projecten in de stichting samen brengt.

Als mensheid zijn we geïndoctrineerd dat we geld nodig hebben, juist het ontbreken van geld heeft ons in de problemen gebracht, de bevolking had het nakijken hoe globalisten zich verrijken op de arbeid van de massa.

Nu GESARA gaat starten en de Globalisten uitgeschakeld gaan worden is het onze kans om de planeet weer te herstellen, onze leefomgeving zelf vorm te geven.

We moeten het zelf doen, en hebben ook het talent en de mogelijkheden ervoor.

De investeerders die mee doen of mee willen doen, kunnen zich verenigen, waardoor ze zelf anoniem blijven, juist voor hun veiligheid.

Er gaat een centraal planbureau komen die de projecten uitbesteed, en betalingen zal verrichten, dit om fraude te voorkomen.

Mensen die voor bedrijven werken kunnen op de loonlijst van GESARA NL komen, waardoor de bedrijven voor wie ze werken een veel gunstigere aanbieding kunnen doen voor hun diensten, en er minder TAKS betaald hoeft te worden.

Landen en gemeenten kunnen om te blijven functioneren, hun plannen als projecten indienen, om zo de hele gemeenschap in hun behoefte en infrastructuur te kunnen voorzien.

Om nu te inventariseren en tegemoet te komen aan de behoeften van velen vraag ik of mensen die dit willen ondersteunen me een e-mail sturen op projects-nl@freelife.world

Er moet op overleg en intake gesprekken komen, project couches aangesteld worden die de projecten ook mee gaan begeleiden en controleren op de juiste inzet van middelen en geld, om fraude te voorkomen en een waarborg voor de voortgang van projecten te garanderen.

Als er onbenoemde behoefte zijn kan men dit vragen, niemand hoeft oneerlijk te zijn, wees open en vraag als er wensen zijn die het algemeen belang dienen.

Universiteiten mogen meewerken als studieobject voor de toekomst van ons allemaal aan de meest uiteenlopende plannen en uitvindingen voor nu en de toekomst.

Zo creëren we zelf een hogere levensstandaard door inzet van talent en daadkracht en kennis overdracht, talent delen is welvaart vermenigvuldigen in ons aller belang.

Door de komst van Med Bedden zal er een transformatie in de gezondheidzorg komen, waardoor er functies in ziekenhuizen komen te vervallen, maar door omscholing medisch personeel naar een hoger level getild worden.

Ik had een plan om een kookboek samen te stellen van 365 dagen wereld gerechten, iedereen die een gezond en lekker recept of maaltijd voorstel heeft is van harte uitgenodigd om hier een bijdrage aan te leveren.

Door het internationaal karakter zal er ook behoefte zijn aan veel vertaal en communicatie werk, er zijn zoveel kansen die we zelf kunnen bedenken en uitvoeren door de handen in een te slaan.

Ik hoop mensen die gemotiveerd zijn te stimuleren om samen te werken met deze oproep.

Verder sta ik open voor suggesties en of vragen, die ik zal laten beantwoorden als de bezetting van het team hier gerealiseerd is.

Iedereen die zich meld zal een reactie krijgen, maar gun me de tijd om het ook te kunnen organiseren, het vrijkomen van de fondsen is hierin leidend.

Hartelijke groet

Rinus.