Meditatie

Glow Meditatie.

Hallo Lieve bezoekers,

Hallo jullie, ik wil graag met jullie een meditatie gaan doen ,je er voor uitnodigen.

Het is een Glow Meditatie die je Innerlijk weer laat schijnen, en zo naar buiten straalt, je eigen Leylijnen zijn gereset om het zomaar eens te zeggen.

Door het voor JEZELF te doen geef je het ook Wereldwijd waar het nodig is waar jouw energie een bijdrage kan leveren voor Innerlijke rust en vrede daar waar je Hart naar toe straalt.

Het kan een land zijn waar nare situaties stand houden, maar ook in je eigen omgeving of voor jezelf ook belangrijk!

Deze wil ik opdragen en nodig jullie uit om samen voor Moeder Aarde ,Dierenwereld en de Natuurwereld.

Doordat zij in Balans moge komen en de Verbinding die ontstaat,  komen wij  ook in Balans,zo is het GEVEN EN ONTVANGEN  in Balans..

Op deze dag om op de belangrijke energie-dagen als voor Nieuwe en Volle Manen,extra energieveld te geven. We weten als we samen een meditatie wereldwijd doen dat er mooie transformatie mogen ontstaan, dat zien we nu bij Rusland wel hoe het een wending krijgt. En weet lief mensenkind dat Verandering altijd beweging geeft  Verantwoording van OOrzaak en Gevolg = Gevolg van OOrzaak in de Verantwoording. Geef liefde in plaats van ANGST / HAAT.

De verbinding is zo belangrijk = belangrijker dan menig mens wel weet, dat zijn je ENERGIE WORTELS, de doorstroom kan zo alle blokkades mee afvoeren. En daar gaat het toch om je geeft als het ware Moeder Aarde energie terug die zij weer omzet in bruikbare energie, en geeft jouw weer verse energie == tadaaaaa  de doorstroom.

Ik doe deze doorstroom al heel mijn leven en geef tijdens meditatie ook deze door, weet wel dat de blokkades opgeheven worden en dat je beweging krijgt in je energetischveld, je lichaam afvalstoffen uitschud; hoofdpijn , pijn in botten , misselijkheid enz, nu ja, alles wat een zuivering voor jouw van toepassing en nodig is.Op alle niveaus en in alle vormen.

Als we deze dagen vanaf vandaag dus ; Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,( eigen ruimte / tijd bepalend) dan is Zondag de dag voor Wereldwijd een Vrede Meditatie te geven (deze zal gezamenlijk zijn )

Onze Harten zijn dan verbonden met elkaar die Wereldwijd mee doen en zowel in Moeder Aarde als in het Universum de Hartliefdes energiestraal zich Verbind met de Leylijnen.

Doordat we de 4 dagen al in gebed en Verbonden Zijn met Moeder Aarde en all wat leeft is er dan een geef en ontvangst energie die in Balans dient te zijn voor ieder van ons.

De oefening ;

1 = Ga gemakkelijk zitten -staan of liggen. Haal 3 x diep adem in en adem uit. ( In = leven, Uit = liefde)

2 = Kijk naar de video van het Vuur dat ik  opgenomen heb voor deze Verbinding.

3 = Links /de hele linkerkant ; ONTVANG je de Energie van Moeder Aarde

4 = Rechts / de rechterkant verlaat de energie weer en GEEF je moeder Aarde de energie weer terug.

Dit is een verbintenis een doorstroom van energie die zoals het altijd al bedoelt is geweest en de Indianen deze ook EERVOL toepaste.

Het is de ESSENTIE.

DOE DEZE OEFENING IN STILTE EN IEDERE IN ADEMING = LEVEN, EN UIT ADEMING = LIEFDE.

VOEL DE STROOM VAN DE LINKERKANT NAAR DE RECHTERKANT GAAN.

Doe dit iedere dag ( eigen invulling) tot Zondag,( afstemming gezamenlijk )Voor Zondag zal hier nog info op staan voor Wereldwijde  Vrede Meditatie.

Ik Dank je van uit mijn Hart White Love for you all Patricia.

Leer meer over Verbinden;

https://www.takecare4.eu/staande-volk-wortelsgevenontvangen/

https://www.takecare4.eu/30-de-kracht-van-vuur-beslissingen-wilsbekwaam-levenskracht/

Glow Meditatie voor iedereen.

Hallo en een Goede dag voor jullie gewenst die ons een bezoek brengen.

Ik had  een Glow Meditatie op 5 maart geplaatst. Deze werd individueel gedaan, reacties waren warm thanks daar voor. Ja,je voelt de Verbinding meteen met Moeder Aarde,een stroom van energie mag plaats vinden dan en kan een uitwerking hebben in Rustig worden – kalm, maar ook onrust. Er kan opgeruimd worden de Verbinding is gemaakt en dan gaat heel het spul in beweging hahaha eff zo gezegd dan.

De Humor maakt het vele male lichter zodat het verwerkt kan en mag worden, ook dit is GEVEN EN ONTVANGEN voor jezelf jazeker jazeker. Dus vandaag nog ,kan ook door de gehele dag,je merkt dat het werkt en dat je voeten anders aanvoelen ( de onderkant ).

Nu zal de tijd voor morgen als we ons gezamelijk afstemmen om ; 19:30   Nederlandsetijd zijn.

Groot Brittanié = 18:30

Egypte            = 20:30

Nieuw Zeeland =  7:30 (maandag ochtend)

Zuid Afrika       = 20:30

Hier is ook de link kun je kijken of de tijd goed is of welke tijd dat bij in jouw land zal zijn; http://www.apporte.nl/wereld-tijdzones/tijdzones_wereldtijden.html

Ga zo zitten,  liggen of staan wat voor jouw prettig voelt. Ogen mogen dicht maar je kunt ook gewoon naar het Vuur kijken, wat vind je prettig.

Adem In= Leven     Adem UIt= Liefde  diepe teugen en stevige uitblaas 3 x

Van de Linkerkant  ontvang je de energie van Moeder Aarde en via de Rechter kant gaat het weer terug Moeder Aarde In.

Vanuit je Hartcentrum stuur je de Liefde energie over Moeder Aarde uit ; zo komt het in de Atmosfeer en het Universum ,en kan neer dalen op Moeder Aarde.

Door de Inademing die alle levende wezens doen ontvangen zij deze energie, ook de Wateren zullen zo gevuld raken met deze Liefde energie. Ook de Natuur kan zich het helemaal op zuigen.

Groot Vader Zon en Groot Moeder Maan verbinden zich ook met jouw / ons, en de Kristal Zon in Moeder Aarde maakt ook verbinding..

Voel en ervaar . Adem in  en Adem uit = vanuit je buik in alle rust kijkend naar het VUUR.

Als het Filmpje af gelopen is danken we alle Elementen , de Groot Ouders , De spirits, en ons zelf voor deze verbinding die voor ieder die op onze Moeder Aarde leeft ten goede mag komen,en we danken ons zelf dat je het mogelijk hebt gemaakt om jezelf dit in Overgave te mogen doen zowel Geven Als Ontvangen.

Adem In = Leven    Adem UIt = Liefde 3x krachtig en Welkom terug .

Ik dank van uit mijn Hart naar jullie toe voor deze verbinding, en voor al wat leeft, want jij bent er een stukje /deel van. Deze oefening mag je vaker doen het zal altijd ten goede komen voor jouw en al wat leeft . Deze zal ook hier op de site blijven staan zodat je terug kunt komen. zie docu/meditatie.

Mochten er vragen zijn of je wilt je ervaring delen voel je welkom en vrij mijn vriend.

White Love for You All Patricia.

 

Copy-right/copy-claim.