Diamanten

Diamanten.

Beste W. van Haga, ik had je vergadering gezien die Fleur Agema voorzat, waarbij je verstandige argumenten inbracht, de vergadering waar een laag IQ met groot EGO van de SP, enkel uitging van een valse aanname.

Een demonstratie van domheid met serieuze gevolgen voor de bevolking als onkundige ezels iets te zeggen willen hebben, deze Roodbaard SP communist spoorde duidelijk niet.

Mensen beginnen door te krijgen dat hun paspoort een fraude document is om een valse perceptie in leven te houden, terwijl we een provincie zijn van Duitsland vanaf 13 mei 1940.

Nazi’s hebben toen tot heden de macht overgenomen, want WW2 is nooit gestopt, door het ontbreken van een vredesverdrag, daarom zijn alle weten niet geldig, en jullie illegaal bezig.

Als mijn info klopt is de operatie om het tuig in de politiek en ministeries in Europa te arresteren vanmorgen rond 5:00 onze tijd begonnen, waanhoop niet als ze nog niet geweest zijn, er wordt niemand vergeten.

Voor het invoeren van GESARA Global Economic Security en Reform Act. moet de wereldbevolking bevrijden van de kwaadaardige elite.

Deze keer gaan de doden hoofdzakelijk ik de bestuurlijke kringen vallen, arresteren of bij verzet ter plekken elimineren, de bevrijding gaat links of rechts om gebeuren.

Ingebeelde arrogante pedofiele kwaadaardige incompetentie wordt echt verwijderd, EU en NWO zijn DOOD, want de ECB en IMF kunnen geen geldmeer produceren uit het niets.

Het Swissindo document is reeds verzonden, dan mag en kan ik het nu ook laten zien, de claim die banken niet kunnen voldoen, door gebrek aan geld en mogelijkheden, het is volbracht het systeem is DOOD.

De CIA die de Media en de Bankiers als Rothschild en Rockefellers hebben beschermd, is ver ontmanteld.

Aantal systeem ratten van 770.000.000 personen Wereldwijd die verwijderd gaan worden, ze zijn allemaal in beeld, er is geen ontsnappen meer aan.

Rechters, en Deurwaarders die als poortwachters voor dit ziek systeem zonder geldige wetten hebben geacteerd hebben een groot probleem.

Daar Nederland geen legale wetgeving meer heeft, zal de grondwet van de bezetter leidend zijn, dit heeft Donald J Trump via de EO 1776 hersteld, en op 2 November 2020 NESARA voor de VS in voorbereiding laten optuigen.

Nu worden over de hele wereld de kwaadaardige elementen verwijderd.

Iedere aardbewoner gaat via Swissindo een basisinkomen voor volwassenen van $1.200 krijgen en een eenmalig bedrag van $6.000.000 dit als gevolg van de afspraak van de Cabal de 12 portalen die op 14 juni 2010 zijn gemaakt. Dit bedrag staat los van de GESARA fondsen, maar is een geschenk aan de wereldbevolking van de koninklijke families van Filipijnen en Indonesië.

Volgens het internationaal recht dwingt Swissindo deze regeling nu af, wat betekend dat de politiek en banken geen macht meer hebben, daar de QFS nu het hele banksysteem bestuurd met het CIPS protocol en het SWIFT systeem voor altijd is uitgeschakeld, waardoor de Elite en het Vaticaan of City of London geen macht meer hebben.

Laat ze schitteren of werken wat ze bij hun helen leven nog nooit hebben gedaan.

Het hele systeem heeft er lang over gedaan om de bevolking achterlijk te krijgen.

Met een valse lach op de smoel kun je zeggen wat je wil en de dommen hersenloze geloven het, alle onzinnige domme verhalen om de mensen een schuldcomplex aan te praten van de CO2 leugen, of het C19 Genocide plan, de meeste achterlijke geloven hun moordenaars.

Met gezalfde woorden gaat MSM tewerk om mensen te overtuigen hoe ze hun zaligmakende dood kunnen ontvangen.

Beste Saskia Noort, ontzettende domme K..t, ben je zo doortrapt om in opdracht van het Hitler Kabinet de Genocide aan te sporen met je achterbakse propaganda?

Deze zelfmoord doe je niet alleen voor je zelf maar voor je land? Welk land als ik vragen mag, want Maxima kon de Nederlander niet vinden in 2007, je kinderen komen onder staatstoezicht als de ouders vermoord zijn door de heilige injectie, want het is geen medicijn, maar een wapen om mensen te vermoorden.

De andere Lijpe ezel van het AD is Frank Poorthuis, in quarantaine, frank hoort bij de doelgroep.

De politie is opgetransformeerd tot paramilitaire organisatie om de Nazi’s aan de macht te houden.

Mensen van een nog lager IQ en zonder zelfrespect of goed werkende hersenen komen in dienst als Handhaver, wat moet er in godsnaam gehandhaafd worden wat ons moet dienen?

Mocht een BOA rat iets willen handhaven zal hij verrast zijn van wat hem overkwam, als hij weer bijkomt, of het nu direct is of een tijdje later, hij zal het nooit meer doen.

Want men ga hem zoeken en reken met hem af, door zijn laag IQ is het een makkelijke prooi voor de uitzinnige bevolking.

Het nieuwe normaal Mark Rutte van het Bilderberg Hitler kabinet, die zich hebben omringt met schorem om aan de macht te blijven, dit kan alleen met het Leger opgelost worden.

Als het niet binnen 14 dagen opgelost is moeten we zelf als bevolking in actie komen, nu stoppen we al met betalen om onze eigen onderdrukking in stand te houden.

Als de angst regeert of manipuleert, kunnen wij dit als bevolking ook.

Er zijn zeker handige mensen die vlammenwerpers kunnen maken, en mortierbuizen met een prop projectielen van gebroken glas en chemicaliën, alles vrij in de handel te koop.

Politie die in brand staat raakt dan in paniek, 1 of 2 collega’s zullen hem te hulp schieten, dus ook zij gaan met brandbare vloeistof bekogeld worden.

Om ze dan als de orde weg is met projectielen van gebroken glas gemengd met Caustic soda korrels te beschieten, Natriumhydroxide, ook wel caustische of bijtende soda genoemd, is een anorganische verbinding met als bruto formule NaOH. De stof komt voor als een witte, hygroscopische vaste stof, die zeer goed oplosbaar is in water. Tijdens het oplossen komt een grote hoeveelheid warmte vrij.

De glas scherven verwonde de NSB Nazi’s politie de werking van de Caustic Soda doet wonderen, je schiet zo 20 of 30 van de Nazi buiten werking.

Als er 300 of 600 van dit tuig afgeslacht is, zal de rest het niet meer in zijn hoofd halen om de bevolking nog verder te mishandelen, ze moeten eerst ervaringsdeskundigen worden met een koekje van eigen deeg.

Dan is de weg vrij om de bestuurslaag een pakslaag van hun leven te geven, tijdens hun arrestatie.

Van velen van deze NSB ratten zijn de adressen bekend, we kunnen het echte virus isoleren.

We kunnen diamanten van dit tuig maken, na hun crematie ik de oven van VVD Henry Keizer Zaliger.

Van deze diamanten maken we gereedschap om het land weer op te bouwen, en te genieten van onze soevereiniteit, want we zijn van niemand eigendom, en eisen onze zelfbeschikking op.

Dus als Defender 21 niet doortastend de politiek ruimen doet, zijn we het aan onszelf verplicht uit zelfbehoud en zelfbescherming.

De rek is er uit en geduld is echt op, we zijn geen onderdanen of burgers, want we gaan nooit borg staan voor een kwaadaardig gezwel in de politiek.

Rob Jetten was onaangenaam verrast toe boeren hem een bezoek brachten, hij eiste rust en wilde dat zijn domein gerespecteerd zou worden, laar de rest van de bevolking dit nu ook willen.

Tuig uit de politiek, ze gaan komen, laten zich niet meer stoppen, want onze vrijheid hangt er van af, en die is meer waard als jullie leven.

Straten opleuken met opgehangen Nazi tuig zal een symbool zijn voor de vrijheid en nieuwe toekomst.