Mijn zoektocht naar………?!

Mijn zoektocht.naar……….?!

Het zal uit  delen gaan bestaan, mijn zoektocht naar…….. het zijn verbintenissen die voor mij de aandacht vragen. Zo krijg ik antwoord op mijn vragen en kan ik ook vragen beantwoorden als ze mij gesteld worden en het is een fijne zoektocht en LEERZAAM.

Belangstelling voor Atlantisch als kind en voor  Egypte het fascineerde me (ik zie en hoor het terug als ik met de kids van NU praat) en ik voelde een verbondenheid  die ik als kind niet doorgronden en onderbouwen kon . Wist in het Hart wel  maar kon de woorden niet vinden om het uit te leggen,Ben vaker op vakantie geweest in Tunis,,Cyprus  een bootreis naar Cairo, in Feb.nog naar Egypte met moeder dit jaar. Als ik uit het vliegtuig stapte en de lucht rook was het een  geur  van herkenning , en ook de désavue’s die ik gehad heb daar ,tijdens de rondtoer dat ik me het terug herkende een fijn maar wat ook weer een verwarrend gevoel  gaf . De films van Indiana Jones  and the Kingoom of the Crystal Skull en zijn andere movies geweldig er staat veel historie en wetenschap in ,een verweven als het ware een zoektocht met kloppende waarheden.  Je hebt meer van deze films waar veel waarheid in verborgen zit. En van Harry Potter daar zit ook veel in. Iets was er wat ik op school niet aan gereikt kreeg (toen die tijd) maar ik dacht altijd : “ Het klopt niet wat er gezegd werd en ik was een kind dat moeilijk leerde en niet zo mijn best  deed volgens de geleerde ??    en deze weerstand had ik met bijv, Godsdienstles ,ik weet zeker dat ik echt niet de enigste ben die deze weerstand kent en onder vonden heb.  Wat nu nog steeds is, ik zeg ook eerlijk ik heb de Bijbel thuis en lees erin, maar er kloppen dingen niet ,dat zegt mijn  Hart, mijn gevoel en mijn intuïtie en daar vertrouw ik 100% op. Maar goed ieder heeft een eigen keuze en geloof waar je je prettig bij voelt  en dat respecteer ik maar er over praten en uitwisselen is een mooi goed het versterkt de bondschap alleen maar.

Even terug komend op school.

En toch waren er een paar leerkrachten die zagen dat ik het wel wist maar op een soort stilstand stond en soms wat ik zei wel klopte maar het stond niet in de boeken en ik was anders??  Waarom was ik niet bang voor de Dood en vond ik het raar als volwassen mensen en kids huilde bij een sterf geval ?? Kreeg hier geen antwoordt op alleen van ; “ Ja  Jij ziet de dingen anders “ . En wat ik zag en voelde en het is nu nog zo deed ik gewoon wat wist wat ik kon doen ,en deed dat in stilte .

Nu noemen ze deze kinderen vaak HSP. Dus ging ik maar Aardse dingen doen dat paste beter in het plaatje en voor de mensen om mij heen. Heb wel altijd steun gehad van mijn familie dus dat valt mee en gelukkig maar. Ik ken nu families die dat niet accepteren van hun kind  en hun eigenwijsheid  en  daardoor zo  vele problemen zijn die onnodig  gewoon overbodig zijn. En op school deze informatie nog steeds niet ter beschikking krijgen om hun eigenwijsheid te onder bouwen . Wat ik heel jammer vind want deze kids hebben kennis tot hun beschikking zodat we verder evolueren kunnen  en tot nieuwe dingen in staat zijn te creëren. Maar ook hier is de verschuiving  plaats aan het vinden . Kijk maar en zoek maar op ,ook op deze site zijn hier over dingen terug te vinden.

Maar het is mijn zoektocht wat ik hier aan jullie wil laten zien en misschien worden zo ook jullie vragen beantwoordt en wordt je getrikkert om zelf op onderzoek uit te gaan.

Waarheid ja wat is waarheid; dat vraag ik mij ook af. Wetend wat er in de boeken staat een deel weg gelaten is ,vaak herschreven is, en door de jaren heen weer aan gevuld met nieuwe bevindingen en ontdekkingen zodat het weer herschreven dient te worden maar dat maakt het net spannend. En wat is voor jouw de waarheid dat is ook belangrijk wat zegt je gevoel en beleef je aan herkenning. (Dat diepen  we nu ook uit met de Schumann Resonantie (die uit de boeken verdwenen is deze kennis) die ik samen met mijn collega geef . En iedere keer mogen we nieuwe informatie delen en komen we zelf tot mooie ontdekkingen maar ook de wijsheden van anderen die al een zoektocht achter de rug hebben hierin en die kennis dan delen kunnen ,zo krijg je inzicht op vele vlakken  . )

Ik heb van alles verzameld wat ik met jullie wil delen en waar de zoektocht mij naar toe heeft gebracht.  Ik heb mijn gevoel laten lijden en mijn eigenwijsheid of intuïtie me vertelde ,ook het Hart heeft gesproken.  De volgorde van de filmpjes zijn ook zo geplaatst ,wat voor mij veel zeggend is maar het kan voor jouw  een  verwarde of een andere verloop hebben ieder individu is anders en ieder heeft zijn  Eigen-wetentheid in waarheid. Daarom zou het leuk zijn als je iets weet of een aanvulling plaats het hier onder in de reactie dan kunnen ander het weer aanvullen . Zo zag ik verbondenheid ontstaan  tussen  de vele Culturen  en  Historie  maar ook de Mythe er ontstaat een beeld uitleg in verhaalvorm. maar ook nieuwe ontdekkingen. Misschien weet je al veel of niet , dat  kan . En snap je de samenhang niet  en vind je het gewauwel dat mag. Maar dat maakt het dat  het zo is mooi voor ieder,  de samenhang weer anders in de beleving en ervaring die je hebt.

Ik heb filmpjes op volgorde gezet die aansluiten  , en eigenlijk mij een verhaal vertellen. Vaak is zien  een soort van herkenning en je kunt het altijd zelf aanvullen . Zo heeft ieder zijn eigen zoektocht naar…..

Ik wil graag beginnen met  de Snaai   van Harry  Potter, die bleef maar terug keren en waarom??

http://koitje-harrypotter.blogspot.nl/

snaai

Zoals je ziet ,een balletje met vele gegevens , zoals je die terug vind bij de Egyptenaren die ze op de muren lieten zien  even zo ook hun tekeningen op het linnen papier. Maar het volk van Lumurié en de Maya’s als ook van Atlantis,waar ze nu toch het een en ander op de zeebodem terug vinden.

Zo dit is deel 1 je kunt hier al mee beginnen en ik ook .Ik hoop dan ook dat je vermaakt hebt en Nu zelf-onderzoek gaat starten .Mocht je aanvulling hebben plaats het bij reactie dat zou leuk zijn zo kunnen anderen dan ook hier van leren en tot nieuwe inzichten komen. Alvast thanks voor je tijd .

Ik wens je heel veel plezier en tot gauw in deel 2.

Warme Hart Groet

Copy-right/copy-claim.