Alfons Ven therapeut Patricia

Hallo , wees welkom,

Ik leerde Alfons kennen toen ik de Honden trimsalon had (1989 ongeveer). Ik belde hem op en we kregen een fijn ontspannen gesprek ik zal het nooit meer vergeten ik zat toen van kop tot teen onder de eczeem en had net een ziekenhuis opnamen van 3 weken achter de rug, met geen resultaat.( Ja Formaldehyde zit in de lucht en je hebt die in 3 vormen ook nog )

Er mee leren omgaan en leven werd mij gezegd o, nee dacht ik, ik niet . Dus Alfons maakte een 28 dagen kuur op  maat voor  mij, en nog een, en daarna dispensers Travel en Support, She en de zalven. Na een tijdje van binnenste buiten gedraaid te zijn, zijn ook de diep liggende problemen naar de oppervlakte gekomen en konden verwerkt worden na een tijdje hart aan mij zelf gewerkt te hebben, heb ik de opleiding  gedaan ,ook voor de hondentrimsalon zette ik Alfons produkten in.

Door een seminar te volgen en bij te praten met de therapeuten  anderen en uitwisselen van cases en nieuwe producten te leren, en het spreken van Alfons ben ik het meer gaan gebruiken in de Honden trimsalon. Door de homeopathie voor dieren was het een mooi combinatie en uiteindelijke gebruikte ik eigenlijk Alfons Ven korrels . Niet alleen de dieren maar de baasjes en het gezin kregen ook de 28 daagse kuren als ze die bestelde en door mij gecoacht werden en begeleid met hele mooi resultaten en verwerkingen in een overloop van rust en acceptatie in het proces waar ze zich in bevonden, heel bijzonder was dat .

Het verbaasde en verwonderde  mij altijd hoe het verliep bij iedere cliënt. Het is wel wenselijk dat er en sessie bij zit om  de op maat gemaakte kuur te verkrijgen. Door specifieke vragen te stellen komen we samen tot een oplossing en ondersteunende 28 daagse kuur.

Nu ik deze Coach praktijk uit aan het breiden ben en geen Honden trimsalon meer heb alleen nog begeleid en lezingen, schoolprojecten geef. Is het nu tijd om er verder mee aan de slag te gaan en ook in de webschop kunt u het krijgen via Alfons Ven  producten te klikken.  Maar een 28 daagse kuur en uitleg of Feedback is de deur altijd open dat is heel belangrijk. Je kunt de spullen ook opkomen halen maar even bellen van te voren is wel gewenst. 

Helaas is Alfons van ons heen gegaan, maar begeleid de mensen via  een andere kant nu, Gelukkig is zijn Familie er mee door gegaan met zijn producten te maken die met grote alertheid en zorg maar met  liefde bereid worden IN HET BELANG VAN D EMENSHEID EN HET LEVENDE. En een hele fijne samenwerking is er nu nog steeds ,omdat de familie het in zijn visie nog verder uitdraagt. Prachtig is dat.

Dankzij het levenswerk van regeltechnicus Alfons Ven, woonachtig was in het hartje van de Belgische Ardennen, kun je nu de levenskracht uit de natuur in huis halen.
De producten, vermeld op deze site, zijn bereid volgens de unieke “Ven methode”. Kenmerkend zijn de hoge kwaliteit en de optimale werking ervan voor iedereen…

De resultaten zijn fenomenaal en geven de producten hun zo bijzondere waarde. Er worden natuurlijke ingrediënten gebruikt uit het planten- en mineralenrijk.
Verschillende planten worden geteeld op ongerepte grond in de Ardennen en ter plaatse zorgvuldig geoogst.
Alfons Ven geeft de gelegenheid aan mens en dier om zich op een natuur eigen manier te verzorgen.

Alfons Ven producten zijn ambachtelijk bereide natuurproducten

Alle producten, vermeld op deze site zijn bereid volgens de (r) evolutionaire Alfons Ven® methode en hebben een optimale werking voor iedereen. Overdosering is uitgesloten.

Hieronder een korte beschrijving:

Dispensers Inhoud ± 100 korrels 

 

SUPPORT 

Indicaties: o.a. Alle angsten en fobieën, onrust en zorgen maken, paniek, stress, concentratiestoornissen, examenvrees, verminderde daadkracht, uitputting: fysiek/mentaal, overwerktheid, overbelasting, nervositeit, trauma’s, verdriet, twijfel, gebrek aan durf.

Samenstelling; Saccharose en lactose, 100% natuurlijk bereid volgens de revolutie “Ven –methode”(op basis van planten en mineralen)

Geschikt voor alle leeftijden, ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Men kan de korrels niet misbruiken en ze hebben een zeer bijzondere waarde.

Ook bij alle dieren kan men Support aanwenden; Sterss-situaties bij reizen, nieuwe omgeving, vacantie, zenuwachtigheid.(ook voor wedstrijden bij paarden en honden )

Maar vergeet onze Planten wereld niet deze zullen u ook dankbaar zijn ,ze zijn dan minder vatbaar voor insecten en plantenziektes.

 

TRAVEL 

Indicaties: Alle lichamelijke klachten, kwalen en ongemakken:

gepaard gaande met bv. hoofdpijn, koorts, griep, verkoudheid, diarree, krampen, indigestie, voedselvergiftiging enz. Zeer geschikt voor de vakantie. En zuivert de luchtwegen, keel en hoofd ,bevordert de spijsvertering. Ondersteunt de lever en galreiniging.

Samenstelling; Saccharose en lactose, 100% natuurlijk bereid volgens de revolutie “Ven –methode”(op basis van planten en mineralen) Geschikt voor alle leeftijden, ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Men kan de korrels niet misbruiken en ze hebben een zeer bijzondere waarde.

Ook alle dieren kan men Travel aanwenden; Bijv; tranende ogen, verzachtende invloed op luchtwegen,heeft een maagversterkende invloed,goed voor een normale darmfunctie(uitermate geschikt voor Paarde!!) ondersteunt bij veroudering.

 

SHE  

Indicaties:  Brengt jonge meisjes sneller in balans om gemakkelijker door de pubertijd heen tekomen, geeft daadkracht. Bij alle vrouwelijke klachten. Bijv. menstruele, PMS, puberteit. Lichamelijk: hoofdpijn, acne, pijn i.d. onderbuik, rug-pijn, gespannen en pijnlijke borsten, gewichtstoename, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, obstipatie, misselijkheid, braken, gewrichtspijn. Psychisch: prikkelbaarheid, depressiviteit, agressiviteit, angst-gevoelens, impulsiviteit, apathie, slaapstoornissen, concentratie vermindering, libidoverlies, eetbuien, overdreven trek in zoetigheden, twijfelen aan jezelf. Een echte dames korrel.

Samenstelling; Saccharose en lactose, 100% natuurlijk bereid volgens de revolutie “Ven –methode”(op basis van planten en mineralen) Geschikt voor alle leeftijden, ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Men kan de korrels niet misbruiken en ze hebben een zeer bijzondere waarde. Perfect combineerbaar met de Support dispenser. Ook voor vrouwelijke dieren; tijdens de dracht, normale cyclus, wisselende stemmingen,jaloers gedrag .

 

HE  

Indicaties:  Je krijgt meer geduld en evenwicht ,je wordt weer verliefd op het leven. Geeft je weer daadkracht. Bij alle mannelijke klachten. Psychische en lichamelijke opwinding, nerveuze hartstoornissen, hartkloppingen, midlife crisis, prostaat klachten, potentie, libidoverlies, twijfelen aan jezelf, concentratievermindering, onzekerheid. Misbruik bij koffie, roken, alcohol opgebrand gevoel.

Samenstelling; Saccharose en lactose, 100% natuurlijk bereid volgens de revolutie “Ven –methode”(op basis van planten en mineralen) Geschikt voor alle leeftijden,meestal nodig vanaf de pubertijd. En heel goed te combineren met de Support.

Ook voor mannelijke dieren; verhoogde behoefte aan sport-prestatie, levenskracht prostaat problemen, over dreven reu gedrag.

 

ZDA-ZOUT dispenser  

Werking: Herstelt en verbetert de doorstroming in en tussen de cellen. Schept orde. Geeft structuur. Werkt bevrijdend. Ruimt op en daardoor kunnen emoties uit het verleden los komen laat je dan caochen door een Ven-caoch/ door: Patricia van Take Care 4

Mag alleen onder toezicht van een therapeut worden gebruikt! Het is nogal een krachtige vooral als je HSP bent.

Samenstelling; Saccharose en lactose, 100% natuurlijk bereid volgens de revolutie “Ven –methode”(op basis van planten en mineralen) Geschikt voor alle leeftijden, ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Men kan de korrels niet misbruiken en ze hebben een zeer bijzondere waarde. Perfect combineerbaar met SHE –HE-SUPPORT.

 

Smile -dispenser  

Indicaties: Schept vreugde en voldoening. Geeft je lichtheid.Opent deuren naar een nieuw leven. Helpt heel goed ter ondersteuning van verslaving, en depressies.(zwaarmoedigheid, teleurgesteld, overgevoelig, passie, onverschillig, eenzaam en verloren voelen, spanning in het hoofd en onverkwikkende slaap)

Samenstelling; Saccharose en lactose, 100% natuurlijk bereid volgens de revolutie “Ven –methode”(op basis van planten en mineralen) Geschikt voor alle leeftijden, ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Men kan de korrels niet misbruiken en ze hebben een zeer bijzondere waarde

 

Fluox -dispenser  

Indicaties: ondersteuning bij algemene vermoeidheid en uitputting met alle gevolgen van dien, mentale en fysieke zwakte : verstrooid – slaperig – zwakke zenuwen – zwaar bezoek die de rugzak heeft achtergelaten – onrustige slaap kriebelkeel, ondersteuning van griep, druk op zonnevlecht , vermoeid door negativiteit, schimmelnagels ,virussen.

Samenstelling; Saccharose en lactose, 100% natuurlijk bereid volgens de revolutie “Ven –methode”(op basis van planten en mineralen) Geschikt voor alle leeftijden, ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Men kan de korrels niet misbruiken en ze hebben een zeer bijzondere waarde.

Ook voor de dieren is het een uitkomst deze korrel.

2013-12-15 09.39.14

28 dagen Kuur Matrix Support programma

Dit is een op maat gemaakte kuur , door de Ven-therapeut samen gesteld deze is ook niet te bestellen via de winkel-webshop.

1= je kunt eerst een immuun MSP  eerst je terrein, het lichaam, en je onzichtbare veld aanraakt en bijstuurt.

2= Na een controle gesprek krijg je een op maat gemaakte kuur deze bestaat uit de 9 aspecten en zijn in deze MSP verwerkt en kunnen in alle lage van de mens beweging uitlokken, inzichten geven en klachten doen oplossen. Het brengt de totale mens in een staat van ontvangst, het bewustzijn wordt helderder en de persoonlijkheid kan ook beter zijn bestemming werkelijke problemen en verlangens aanschouwen.

Indien nodig kan het in een paar op een volgende keren in gedeeltes gekuurd worden ,tot het gewenste resultaat aanwezig is. Er kan ook een tijdpauze tussen zitten . Wat geen enkel probleem is .

Bijv; Ik zelf heb in 3 jaar tijd een 28 dagen kuur gedaan voor 3 verschillende problemen met als resultaat en hart werken aan mij zelf en de wil ben ik er helemaal van vrij gekomen zowel Lichaamlijk als Geestelijk.

2013-12-15 09.41.34I

Ik neem af en toe nog korreltjes in ook mijn kinderen om op pijl te blijven. Vooral in de December maand weerstand / immuniteit  verhogende werking hebben de korrels.

Mijn zoon heeft Dyslexie en heeft een 28 dagen kuur gekregen van mij, hij is vol zelf vertrouwen het voort gezet onderwijs in gegaan en doet het uitstekend op school . Het is zo belangrijk als zij deze probleem hebben een Eigenwaarde en Zelfvertrouwen BOOST krijgen om te willen en durven, en met veel plezier de studietijd mogen en kunnen beleven.

Ik weet dat het niet goedkoop is maar wel effectief, en dat je er ondersteuning bij nodig hebt ,bij zowel de kuur als de korrels zeker in het begin. En bereken het eens wat j eper dag kwijt bent? dat ben je toch waard, of niet soms.

De 28 daagse kuur  is  €74,00  en   €45,00 per uur per sessie. (intake gesprek en coaching) Deze wordt niet via webshop aan gevraagd maar persoonlijk samen gesteld en dan besteld .Dit mag gebeuren onder een genot van kruidenthee of koffie ,maar  telefonie is ook van toepassing , verdere info contact 

Hoe ziet zo’n kuur er uit en waar-wat  en welke ondersteuning ;

BIJV; DYS ; Dyslelctie = Coordinatie van de Linker -Rechterhersenhelft, Snellere opbouw bij achterstand van jonge mensen, Zwijgend zitten broeden -niet Communicatief, Persoonlijkheid en doelgerichtheid worden duidelijk , Je zelf terug vinden, Doel,Ruimte,Geheugen.

Aspect Communicatie; Gemakkelijkopgewonden tot zelfs hysterisch- melancholisch, verdrietig,huilerig. Zwijgend zitten broeden. Niet uit je woorden komen,zuchtent en snikkend. Ruimt op wat uit votige generatis voortkomt.

Zo zijn er ook effectieve kuren voor Kanker, Zelfmoord gedachten, Allergie, Dementerende ( alle 4 de vormen ) Reuma – alle vormen.Voor Baby’s, Pychische en Fysieke trauma’s.

Deze zitten verpakt in een kuur van 28 dagen in een doordruk strip waar de dagen op staan, gemak dient de mens niet waar ?

 

AVIVA 

Vol weerstand en kracht  ambachtelijk geteeld in de ongerepte natuur, op een zeer speciale wijze bereid (spagyrisch), zodat optimale werking verzekerd wordt! Ontstekingswerend zenuw-versterkend aansterkend, weerstand verhogend, antiseptisch (ontsmet), voorkomen van griep en verkoudheid ondersteunt genezingsprocessen zoals bij herstel van ziekte nerveuze uitputting vermoeidheid gevoel van griep die blijft hangen, reuma, werkt op hoog niveau, ook bij (gluten) allergie, verkwikkend voor het hart.

Werking:

Echinacea: weerstandverhogend
Groene Haver: aansterkend
Vitamine C: ter bescherming van gezonde cellen en weefsels

Samenstelling:
Foliae Echinaceae purpureae (rode zonnehoed), radices Echinaceae angustifoliae, Avena sativa (groene haver), vit.C, spiritus vini

Verpakking; glazen druppelflesje met druppelteller 50ml.

 

MONOZALF

Alle soorten jeuk, eczeem, acné, (schimmel) infecties: afwisselen met H.T.K. zalf. Alle plaatsen ook de intieme plekjes. Zuiverd de huid.

 

Samenstelling van de Monozalf; natuurlijke zalfbasis van bijenwas op ambachtelijke manier bereid volgens oud recept. Met Plantago Lanceolata, lecithine en biologische tarwekiemolie, Aesculus Hypocastanum, Aloé Vera, Aristolochia Clematitis, Viola Tricolor, vit.E, MSM, Crap Apple,  Alfons Ven remedies op basis van planten en mineralen.

Verpakking in een glazenpot van 60 ml.

 

HAMAMELISZALF

Zware vermoeide benen. Spataders,ontsierde aderen,. Alle gesprongen aders en vaatproblemen. Aambeien. Alle soorten kloven, ruwe en schrale huid. Zachte dagcrème en voetencrème,

Samenstelling van Hamameliszalf;natuurlijke zalfbasis van bijenwas op ambachtelijke manier bereid volgens oud recept. Met Hamamelis Virginia,lecithine en biologische tarwekiemolie, Aesculus Hypocastanum, Aloé Vera, Aristolochia Clematitis, vit.E Alfons Ven remedies op basis van planten en mineralen.

Verpakking in een glazenpot van 60 ml.

 

BERBERISZALF

Vaak Kan verdriet ook huid schade geven maar is algemeen weinig bekend of beter gezegd wilt men niet kennen. Door stress-situaties, of een overbelaste lever. Laat de huid weer ademen. Eczeem. Psoriasis. Huidirritaties.

Samenstelling van de Berberizalf; natuurlijke zalfbasis van bijenwas op ambachtelijke manier bereid volgens oud recept. Met berberis Aquifolium,,lecithine en biologische tarwekiemolie, Aristolochia Clematitis, Viola Tricolor, Crap Apple, vit.E, Alfons Ven remedies op basis van planten en mineralen.

Verpakking in een glazenpot van 60 ml.

 

H.T.K.-zalf

(Huis Tuin en Keukenzalf)

Pijnstillend a la minute, voorkomt complicaties bv. na val of stoot, er zal zich geen buil of blauwe plek vormen. Herstelt sneller het huidweefsel. Voorkomt littekenvorming. Verzacht irritaties. Versoepelt stijve spieren. Ontsmet. Ontstekingswerend op alle plaatsen. Mag op open wond, ook op brandwonden. Deugdelijk op schrale plekken, droge handen, ellebogen, lippen. Plakt of kleurt niet. Bij insectensteek- /beet. Reuma. Wordt niet warm. Zeer ge-schikt op kneuzingen, verstuikingen en bij allerhande soorten pijn. Bij beginnende verkoudheid op voorhoofd en rond de neus aan-brengen. Bij (schimmel) infecties: deze afwisselen met Monozalf. Oogzalf(rond de ogen). Geschikt als nachtcrème.

Samenstelling van HTK zalf; Natuurlijke zalfbassis van bijenwas op ambachtelijke wijze bereid volgens een oud recept. Met Calendula, geteeld in de ongerepte natuur van de Ardense Bergen, lecithine en biologische tarwekiemolie, Symphitum Officinale, Acorus Calamus,Pinus Silvestris, vit.E, Crab Apple, Alfons Ven Remedies op basis van planten en mineralen.

Verpakking in een glazenpot van 60 ml.

 

De prijzen zijn via de webshop te zien en kun je de bestelling rechtstreeks doen maar je kan het ook via mij krijgen het is geheel aan jouw wat jij prettig vind.

 

Veel plezier met deze wonderbaarlijke kennismaking van deze producten.

2013-12-15 09.35.172013-12-15 09.40.14

De Verantwoording is voor jezelf, en die draag ik niet. Ik bied ondersteuning en werk graag samen met je Arts, licht die dan ook altijd in. Dat is ook mijn advies, ik ben Neutraal en sta voor een samenwerking met de Regulieren Artsen helemaal open. Zo kan het een ondersteuning geven in je genezing proces, voor het belang van de mensheid en al wat ademt . Patricia.

 

Copy-right/copy-claim.