Ganoderma Lucidum = Reishi Mushroom = ” The King of Herbs”

Hallo Lieve Mensen,

Fijn dat je op deze pagina een bezoek brengt. Laat je onder dompelen in de Wetenschap en Kennis van de Eeuwen Oude Ganderma Lucidum ” The King of herbs” die je Lichaam en Geest een ondersteuning geeft in het dagelijkse levenstyle die je hebt. En je zo een waardevolle aanreiking geeft.

Ervaar, Waarneem, Beleef  = de Kracht van Leven.

We weten dat de Chinezen / Aziatische landen  heel veel kennis op gezondheid in huis hebben, net zoals vele andere culturen maar deze kennis is nog altijd actief en effectief.We nemen even een vlucht in de geschiedenis.

Citeer uit wikipedia dit volgende stukje ; Chi Zhi (Ganoderma rubra) is bitter en evenwichtig. Het behandelt voornamelijk binding in de borst, verhoogt het hart qi, een aanvulling op het centrum, maakt snelle benen en [zorgt ervoor dat mensen] niet te vergeten [dwz, verbetert het geheugen]. Langdurige nemen kan het lichaam licht te maken, seniliteit te voorkomen, en het leven verlengen om zo een een onsterfelijk maken. Zijn andere naam is Dan Zhi (Cinnabar Ganoderma). Het groeit in de bergen en valleien. [28] [29]

We zullen eens een beetje verder lopen dat is altijd fijn om te weten en je kennis te vergroten, toch?

De Chinese klassieken eerst gebruikt zhi tijdens de Strijdende Staten periode (475-221 BCE) en Lingzhi tijdens de Han-dynastie (206 BCE-220 CE).

Het woord zhi芝vindt ongeveer 100 keer in klassieke teksten. [22] Voorkomen in het begin van de Chinese geschiedenis , zoals de (91 BCE) Shiji “Records van de Grand Historicus” en (82 CE) Hanshu “Boek van Han”, overwegend verwijzen naar de “Mushroom of Immortality, levenselixer “. Zij constateren dat Fangshi “meesters van esoterische, alchemisten, goochelaars”, vermoedelijk aanhangers van Zou Yan (305-240 BCE), beweerde geheime locaties zoals weten Mount Penglai waar de magie zhi paddestoel groeide. (zie onder info bron wikipedia )

es.wikipedia.org

 

 

 

Nu we deze achtergrond informatie hebben en het bewijs dat zo een Zuivering op de Inwendige Organen, Lichaam en Geest  de dagelijkse aanvulling op het leven die wij als mens hebben een waarde volle bijdrage geeft.

5357291_orig

We drinken allemaal Coffie of Thee en we kennen allemaal het gevoel wel van Opgejaagd, Hartkloppingen,niet kunnen Slapen, Aanslag in de mond die een beetje vettig aanvoelt om het zo maar te benoemen. De aanslag in de kopjes kennen we ook. Dat komt door de Cafeïne die in de producten zit zowel Coffie als Thee. Ik noem het nog eff.

Coffeïne =   * Een schadelijke uitwerking op je DNA.

                  * Onderdrukt enzymen die nodig zijn zowel voor je Hersenen als voor je Darmen.

                  * Neemt vocht, dus je vochtbalans is uit balans, je droogt uit !

                  * Kan ADHD, ADD veroorzaken.

                  * Maakt je een STRESS KIP. enz. (we kennen het wel wat je voelt in je lichaam toch ?)

                  * Het breekt vitamine B af en leidt tot een toename van stresshormonen, en vitamine C te kort.

                  * Norepinefrine is de wetenschappelijke term voor adrenaline.

                  * Slapeloosheid.

* Verslavend wekkend en neemt zo de helderheid van je Geest af.

* Het belasten van de lever en verminderen van de beschikbaarheid van Glycine, die nodig is voor aanmaak  en  herstel van Collageen, rimpels en uitzakkingen.

* Vaak wordt ook Diabetes, Geboortedefecten, Pancreaskanker, Oorsuizingen, Spiertrillingen en Bloedsuikerspiegel schommelingen met Cafeïne in verband gebracht.

Het brengt verzuring in het gehele lichaam. Door de verzuring geeft het vele symptomen af en klachten die wij kennen als;

* overgewicht * allergieën * gewrichtsklachten * lever-en darmklachten * nervositeit * angst en onrust *huidziektes * astma en bronchitis * aambeien * diabetes * hartritmestoornissen * hart en vaatziektes * hepatitis A,B en C * vermoeidheid en slaapstoornissen* maag en twaalfvingerigedarm gezwellen * hoge bloeddruk of cholesterolgehalte * enz.

 En  Nu weten we waarom een Arts altijd vraagt drinkt uw veel Coffie ? of Thee ? of andere Cafeïne houdende producten ?!   of neemt u veel suikers ?

 


 

Deze foto is van : teaguardian.com

caffeine-effects

Zoals je ziet werkt het ook op je Energie punten, zo ontvang je door  te drinken en te eten eigenlijk een deel van de blokkades en ziektes die je krijgt of ondervind. Ga maar bij jezelf eens na en waarneem je lichaam eens.

 

 

Wat doet JM-REISHI Coffie en Thee dan en hoeveel Cafeïne bevat het dan ?

JM-REISHI is een harmonieuze mix van 100 % gecertificeerde biologische Ganoderma Lucidum met Arabica koffie van de hoogste kwaliteit. Normale koffie bevat 50 tot 150 mg cafeïne. In de koffie van JM-REISHI zit minder dan 2% cafeïne. Tevens neutraliseert de kracht van Ganoderma Lucidum de cafeïne waardoor de cafeïne geen schadelijke invloed heeft in ons lichaam en deze koffie juist een booster voor ons gezondheid wordt.

Groene thee wordt gemaakt uit de bladeren van de Camilla Sinensis plant, zonder deze te fermenteren. Dit heeft als gevolgd dat alle natuurlijke stoffen behouden blijven, terwijl deze bij fermentatie voor een groot deel vernietigd zouden worden. Als waardevolle bestanddelen vinden we een hele reeks vitaminen, aminozuren, eiwitten en sporenelementen terug. Samen met de nog rijkere samenstelling van Ganoderma Lucidum kan de groene thee van JM-REISHI als een ware ‘gezondheidsbom’ beschouwd worden. Ook deze bevat Net zoals koffie bevat groene thee ook cafeïne, maar in beduidend mindere mate.  Zo als we toch weten  kan dit ook zorgen voor problemen bij het slapen gaan.  Maar de toevoeging van Ganoderma Lucidum neutraliseert echter de aanwezige cafeïne zo goed als volledig waardoor een kopje groene thee juist voor het slapen gaan geen probleem mag geven. Ieder mens / individu is anders probeer het zelf maar uit, Nu doe je het ook toch ?


De eigenschappen van groene thee geef ik even :

• Verhoogt de basisstofwisseling, wat ook invloed heeft op vetverbranding en dus gewichtsverlies
• Versterkt het immuunsysteem
• Verdunt het bloed en bevordert de spijsvertering
• Goede werking bij hart- en vaatziekten
• Zorgt voor een daling van het bloedsuikergehalte en helpt dus diabetespatiënten
• Verlaagt totale cholesterol en zorgt voor een betere verhouding tussen (slechte) LDL-cholesterol en (goeie) HDL-cholesterol. Dit vanaf 3 kopjes per dag.
• Vertraagt het verouderingsproces, o.a. door vitamine E en tannines, die een anti-oxiderende werking hebben.
• Antibacteriële en antivirale werking door de polyfenolen
• Genezende invloed op tumoren, ontstekingen en zweren
• Remmende werking op het ontstaan van kanker veroorzakende stoffen door de aanwezigheid van catechinen
• Goed voor het geheugen, positieve invloed bij Alzheimer patiënten.

Ook de Black Coffe,Café Late en Café Mocha is lekker en de Ganoderma doet even goed zijn werking (want een koffie boon bezit ook hele goede eigenschappen ) En zo versterkt en ondersteunt het elkaar.

 

Onderzoek en wetenschappelijk .

 


Reishi staat helemaal bovenaan de lijst van toegepaste geneeskrachtige kruiden in de Chinese TCM geneeskunde. De rode Reishi bevat Vitamines (C,B,D,E en foliumzuur) en mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium, zink, en organisch germanium. De meest werkzame bestanddelen zijn echter de Polysacchariden, triterpenen en organisch germanium. Verder bevat Reishi de sporenelementen mangaan, selenium, chroom, koper, molybdeen en borium. Dat paddenstoelen genezende eigenschappen hebben en zelfs ziektes kunnen genezen is in Azië en in Amerika al langer bekend. Door studies kon men aantonen dat paddenstoelen het immuunsysteem versterken en reguleren. Het immuunsysteem zetelt voor het grootste gedeelte in de darm. Paddenstoelen werken positief op de darmflora en helpen zo mee aan een gezonde stoelgang, ze ontgiften en zorgen voor een natuurlijk evenwicht onder de micro-organismen in de darm. Paddenstoelen zoals Reishi bezitten antivirale en antibacteriële eigenschappen. Ze kunnen virussen en bacteriën direct aanvallen.


In China worden hepatitispatiënten met het extract van Reishi behandeld. In een onderzoek bij 355 patiënten, die aan chronische hepatits-B leden traden na een korte periode al bij 92,4% van de patiënten positieve reacties op. In Azië en vooral in Japan wordt Reishi al sinds honderden jaren als supplement ingezet bij kankerpatiënten. Sinds kort wordt Reishi uitvoerig op zijn tumorremmende eigenschappen onderzocht. In het Linus-Pauling instituut voor wetenschappen en geneeskunde werden studies bij 250 kankerpatiënten, die reeds opgegeven waren, gedaan. Deze patiënten kregen een Reishi extract toegediend en hadden definitief minder problemen door infectieziektes. De productie van antilichamen nam toe en de immuun-afweerstoffen, met name de T-cellen werden geactiveerd. Het extract van Ling Zhi (Reishi) in een dagelijkse dosis van meer dan 5 gram bleek in het bijzonder effectief bij de (na) behandeling van longkanker, hersentumoren, leverkanker, nierkanker en alvleesklierkanker.

De eigenschappen worden in de medische-wereld vertaald naar de KRACHT om lichaamsvreemde stoffen, zoals virussen en bacteriën, te herkennen, af te weren en onschadelijk te maken.

Gandoderma Lucidum bevat 150 anti-oxidanten met intensieve werking in het lichaam. Daarnaast bevat het ook nog 200 essentiële voedingstoffen,waaronder de vitamines B-C-D-E en vele minerale. Daarbij bevat het ook de heilzame bestanddelen ;

SUIKERBOUWSTENEN  / POLYSACHARIDEN.

AMINOZUREN / POLIPEPTIDEN/PROTIÉNEN.

ORGANISCH GERMANIUM.

 

Maar hoe fijn zou het zijn om tijdens je werk , onder het sporten, iets drinken dat een meerwaarde heeft. EEN AANVULLING IN PLAATS DAT HET AFBREEKT !

Bijv ;  Je hebt een kantoor baan of wat voor werk dan ook, koffie of thee drink je daar ook of je neemt je eigen drank mee dat zie steeds vaker gebeuren. NU heb je een BAAS die zijn personeel graag in de  watten legt als ze aan het werk zijn en de BAAS wil jullie deze Koffie en Thee produkten aanbieden voor een presentje voor ALLLLL het werk en inzet wat jij doet. Je komt zo thuis geheel fit en energierijk en volop leven in plaats ; moe, afgepijgert, hoofdpijn,maagpijn enz.

Dat zou WAUW ZIJN OF NIE SOMS.

 

 

Mijn persoonlijk verhaal ; Het is een hele Reis die ik in de  Alternatieve wereld al gelopen heb, en ik heb er geen spijt van zij hebben mij altijd wat gebracht.

Doordat ik zelf een probleem heb met  Enzymen aanmaak in mijn Darmen dat door een ziekte” De Wolf in Tanden ” wordt genoemd, dat  ik in mijn melk gebit had dus ook in mijn speeksel. En speeksel bevat enzymen (  dat voel ik in mijn mond, en het speeksel is dunner ) Zo zie je,je kunt terug gaan in je eigen geschiedenis om te kijken waar de oorzaak zit van blokkades, of het nu Lichamelijke of ze nu  Emotionele blokkades zijn.

Zo ontstond langzaam de Ziekte van Bechterew, de vele darm kolieken en eczeem kom je op wegen die je normaal niet zou bewandelen. Maar  Moeder Natuur heb ik al vanuit mijn Eigenwijsheid altijd gekoesterd en een warm Hart toe gedragen. En iedere keer kreeg ik het gevoel dat er iets of wat nog ontbrak en NU heb ik het mogen ontvangen en vinden.

De Groene Thee heb ik eerst als een zuivering gedronken omdat  de Ziekte die vele ontstekingen brengt in gewrichten,zenuwstelsel,huid en aders. Zo kreeg ik het lichte gevoel in  mijn organen van de Nieren ,Lever en Gal en de darmkolieken werden opgeheven. Zo verdwenen als de regen voor de Zon de huidontstekingen zienderogen, en door de samen werking van de Alfons Ven Kuur ging het in een versnelt tempo. In zo een tempo dat de pussen via mijn huid eruit kwam en de gewrichten branden mijn handen en heel het lichaam een zuiver kreeg van ontdoen van de gifstoffen. Dus kijkend naar mij zelf genoeg rust nemen dat werd wel duidelijk,maar ook voelde ik een nieuwe energie terug komen n in mij die onvermoeibaar leek tintelend en verfrissend ,ook mijn haar begon te glanzen dat heeft het al heel lang niet meer gedaan . Mij Grijze haren leken wel zilver te worden.Ook de gezondheid in mijn mond neemt vooruit sprongen de tanden en het tandvlees herstellen. ( een begeleiding in deze twee is wel zeker aan te raden ,er gebeurt zoveel in je lijf dat je graag feedback wil en die ik of anderen je graag geven ) Delen = Weten + Ervaren,want als ik zelf aal weet wat het met mee doet op lichamelijk vlak maar het Geestelijk mag geheel niet vergeten worden en een feedback of eff babbelen met iemand die weet waar je over praat is altijd welkom dat is mijn ervaring. Wij bieden het ook aan ; contact.

De Wanji energie optimaal geactiveerd, Alfons Ven Methode en deze JM-REISHI Coffie,Thee en andere fijne producten van dit merk brengen mij geheel in Balans. Zowel naar Buiten toe uitdragend als Innerlijk,iedere dag weer.

Daarom drinkt men op  New Age workshops ook altijd Thee !  en ook de Aziatische cultuur weinig Coffie dat is de reden, en het Geheim van ouder worden en bijna rimpel vrij.

Nu ,de Zorg in vele facetten onder de loep wordt genomen en er vele bezuinigen zijn is dit wel een dankbaar geschenk . Doordat we toch dagelijks Thee en Coffie,Chocomel drinken waarom dan niet een die je een meerwaarde geeft,en een waardevoller  leven, zonder teveel ongemakken? Je wordt gezonder en hebt veel minder spullen en producten nodig die geld kosten, je bent vrolijker en vele malen lichter van gewicht.

Wat ben je jezelf waard ? en wat gun je jezelf.

Zelf ben ik ook in contact gekomen met de schrijfster van ; De geneeskrachtige werking van Gandoderma Lucidumdoor Sylvie Vellemans.master in Biotechnology and Orthomolecular science.

Je kunt via hier het boekje bestellen of neem contact op met me .

Ervaringen MS Harrie

Wat ben je jezelf waard ? en wat gun je jezelf, ja hier kom ik graag op terug.

Nauw zeg zelf  Ganoderma Lucidum is de ” THE KING OF HERBS “

Ganoderma Lucidum is geen geneesmiddel uit de farmaceutische industrie, maar een natuurgeneesmiddel.
Meer info over wat het voor u kan betekenen kunt u lezen op de pagina over ‘Reishi’ of op de volgende websites: www.reishi.nl, www.reishi.com, www.pubmed.com.

Wil je graag een Proeverij houden of organiseren dat is ook mogelijk.

Voor al u vragen kunt u contact opnemen met één van hier onderstaande mogelijkheden ;

Of via deze site contact.

Ik groet u van Harte Patricia.

 

 

Leer en info Bronnen die inzichtelijk veel waarde en aanvulling hebben;

http://www.mycotherapie.nl/onderzoek.html

http://translate.google.com/translate?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&tl=nl&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Lingzhi_mushroom

http://www.jobat.be/nl/artikels/13-wetenschappelijk-bewezen-redenen-om-koffie-te-drinken/

http://www.coffeethat.net/1/archives/01-2013/1.html

http://waterisgoed.nl/41/caffeine-in-koffie-en-andere-dranken/

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/lifestyle/111643-de-effecten-van-caffeine-op-je-lichaam.html

 

Copy-right/copy-claim.