Bent u ook zo blij met het Bilderberg tuig die je willen vermoorden?

Het zijn dood goede mensen, andersom was beter geweest.

Macht Junkies en Leugenaars, de Psychopaten zonder geweten in een land zonder wetten.

Zij willen wetgeving opdringen en wijzigen, terwijl ze er niet bevoegd voor zijn, juist door het ontbreken van wetten.

Als er wetten komen dient eerst een nieuwe grondwet te komen, een gebouw zonder fundering zal instorten.

De ras echte Nazi’s vechten tot de laatste man, na Pasen zal het nooit meer het zelfde zijn, we worden bevrijd van dit fascisten tuig.

Gun ze een voorkeur behandeling. https://www.takecare4.eu/het-aantal-kill-shots-in-de-volgende-landen/

Hoe herken je cocaïnegebruik?

Cocaïnegebruikers kun je herkennen aan de volgende signalen en kenmerken:

  • Zijn opgewekt, energiek, overmoedig en zelfverzekerd
  • Praten veel, maar luisteren slecht
  • Zijn rusteloos, opvliegend, geïrriteerd
  • Staan strak, zien bleek, soms wijde pupillen
  • Moeten vaak naar toilet
  • Drinken vaak ook veel alcohol
  • Hebben bij regelmatig gebruik een pijnlijke neus en worden soms mager
  • De volgende dag zijn ze moe en soms een beetje down

Opgewekt, energiek, overmoedig, zelfverzekerd door coke

Cokegebruik maakt zelfverzekerd, opgewekt en vrolijk. Onder invloed van cocaïne bruist de gebruiker van energie. Als de cocaïne is uitgewerkt, slaat de stemming om en moet er opnieuw gebruikt worden.

Cocaïnegebruikers praten veel, maar luisteren slecht

Cocaïnegebruikers praten onder invloed honderduit. Ze luisteren dan vaak slecht naar de ander. Ze zijn vooral met zichzelf bezig. De gebruiker van cocaïne heeft het idee heel druk bezig te zijn en veel contacten op te doen. In werkelijkheid valt dat tegen. De schijn van de lijn is wat dat betreft maar al te waar.

Bij stevig gebruik worden cokegebruikers vaak schrikkerig tot paranoïde aan toe.

Cokegebruikers zijn rusteloos, opvliegend, geïrriteerd

Cocaïnegebruik zorgt vaak dat gebruikers onrustig, opgefokt en overmoedig zijn. Bij meer en vaker gebruik, kunnen cocaïnegebruikers snel geïrriteerd raken. Ze worden kortaf, ongeduldig en maken snel ruzie.

Staan strak, zien bleek, soms wijde pupillen

Gebruikers van coke staan vaak strak (iets gespannen spieren), zien bleek en hebben soms tijdelijk grote pupillen. Door de wijde pupillen kunnen gebruikers van cocaïne overgevoelig worden voor licht. Ze dragen daarom graag een zonnebril.

Moeten vaak naar toilet

Cocaïnegebruik stimuleert de blaas. Ook wordt cocaïne vaak op het toilet gebruikt. Dit om niet op te vallen. De effecten van coke duren maar kort; een gebruiker gaat ook daarom vaak naar het toilet.

Drinken vaak ook veel alcohol

Cocaïnegebruikers drinken als ze uitgaan vaak ook veel alcohol. Cocaïnegebruik zorgt dat de werking van alcohol minder gevoeld wordt. Het lichaam moet de alcohol natuurlijk wel allemaal verwerken. De combinatie alcohol en cocaïne is dan ook extra slecht voor het lichaam.

Pijnlijke neus en vermageren door coke

Regelmatige cokegebruikers hebben vaak een pijnlijke neus. Ze hebben vaak last van een loopneus of van een verstopte neus. Ook kunnen ze last hebben van een bloedneus.

Regelmatige gebruikers kunnen ook mager worden. Cocaïne vermindert de eetlust. Ook heeft coke een laxerende werking waardoor de darmbewegingen toenemen en iemand diarree kan krijgen.

Moe en down na gebruik van coke

Na cocaïnegebruik voelt de gebruiker zich moe, leeg of zelfs uitgeput en down.

NWO smeerlap onder vuur.

“Rutte heeft gelogen. Opnieuw,” zei FVD-leider Thierry Baudet vandaag in de Kamer. Rutte zei met de verkenners niet te hebben gesproken over Pieter Omtzigt, maar dat was wel zo. Hij zei dat hij het vergeten was. “Dat is ook niet de eerste keer,” aldus Baudet.

Eerder had Rutte geen herinnering aan de memo over de afschaffing van de dividendbelasting. Hij had geen actieve herinnering aan het feit geïnformeerd te zijn over het bombardement op Hawija. Hij had geen herinnering aan het spreken over groepsimmuniteit. Geen herinnering aan het bedrag van de omstreden Teevendeal dat werd achtergehouden. Hij had geen herinnering aan het wanneer van zijn gesprek met Halbe Zijlstra over de datsja van Poetin.

Democratie stuk

“Er zijn twee mogelijkheden,” zei Baudet. “Of Rutte lijdt aan ernstig geheugenverlies, wat hem volstrekt disfunctioneel maakt, of hij is een pathologisch leugenaar. In beide gevallen is hij volstrekt ongeschikt als premier. Ongeloofwaardig.”

Hij benadrukte dat deze doofpotpolitiek heeft gemaakt dat de Tweede Kamer onder 10 jaar Rutte steeds meer buitenspel is komen te staan. “Ik denk dat de Kamer vandaag voor een cruciaal moment staat. Gaan we dit accepteren of gaan we onze tanden laten zien? Als dat [laatste] niet gebeurt, dan is de democratie hier in Den Haag officieel stuk.”

Betonrot

“Ook als Rutte na vandaag vertrekt, dan moeten we constateren dat de betonrot in ons systeem veel dieper is dan alleen één persoon of één kabinet,” zei Baudet. “Het kartel stort voor onze ogen in elkaar. Het politieke systeem is aan het einde van haar Latijn.”

De verklaringen van gewetensbezwaarde politieagenten en ME’ers voor de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie zijn slechts het topje van de ijsberg, zei één van de 61 agenten die zich inmiddels hebben gemeld.

“Ik heb contact met tientallen collega’s in het land die letterlijk lichamelijk en geestelijk ziek zijn van het geweld dat zij gedwongen moeten toepassen tegen vreedzame demonstranten en burgers. Deze collega’s hebben op hun beurt weer contact met tientallen andere collega’s die er hetzelfde in staan,” verklaarde de agent.

Hij legde uit dat de angst om te verklaren erg groot is. “De heksenjacht op mensen zoals ik en collega’s die hier verklaren, is in volle gang. Die heksenjacht wordt gestimuleerd door de leiding.”

Klachten belanden op de plank en blijven daar liggen

De politieagent citeerde korpschef Van Essen, die op 19 december in de Volkskrant zei dat ‘burgers erop moeten kunnen vertrouwen dat de overheid er voor je is’. “Dat is een lachertje,” aldus de agent. “Deze man werkt zelf actief mee aan het geweld tegen diezelfde burgers.”

Er melden zich ook vrouwelijke politieagenten. Eén van hen werd al meerdere keren ingezet bij demonstraties tegen de coronamaatregelen. “Die lopen continu uit de hand door zoals de leiding dat noemt ‘onze nieuwe manier van optreden richting wappies’,” zei ze.

Het heeft volgens haar geen enkele zin om daar een klacht tegen in te dienen. “Klachten van demonstranten en burgers die een maatregel hebben overtreden, belanden op de plank en blijven daar liggen.”

De zaak ontploft ter plekke door toedoen van de ME

Een ME’er heeft zich bij de commissie gemeld om ‘misstanden binnen het korps naar buiten te brengen’ en om ‘de leugens die de korpsleiding, Rutte en Grapperhaus vertellen te ontkrachten’.

De ME’er, die op 14 maart op het Malieveld was, zei: “Het is werkelijk verbijsterend wanneer ik Rutte hoor spreken over ‘doorgesnoven hooligans’. Het was vanaf het begin duidelijk dat de aanhoudingseenheid zou worden ingezet om zelf rellen te starten.” Over die zogeheten Romeo’s zei hij: “Die jongens zijn gewoon straatvechters. Daar worden ze op uitgezocht. Die doen niets liever dan relschoppen.”

“Ik verklaar dat de escalatie bewust beleid is. En wij worden misbruikt eraan mee te werken. Want je hebt geen keus meer op zo’n moment. De zaak ontploft ter plekke door toedoen van de ME.”

Ik heb nog nooit zoveel gejankt als het afgelopen jaar

De ME’er werd ook op 21 juni vorig jaar ingezet bij een demonstratie. “Toen liep het volledig uit de klauw. Het waterkanon reed dwars tussen de mensen door op hoge snelheid. Levensgevaarlijk. Ik heb demonstranten zien rennen voor hun leven. Ook kinderen. Ik heb nog nooit zoveel gejankt als het aflopen jaar. Het is niet meer te doen. Ik heb er geen woorden voor.”

“De leiding en elke agent die hier bewust aan meedoet, zouden moeten worden aangeklaagd voor doodslag. Ook die lui aan het Binnenhof moeten zich schamen en zouden aangeklaagd moeten worden. Ze liegen de mensen voor. Ik kan het weten want ik ben erbij geweest. Om ze dan naderhand zo te horen liegen en bedriegen, is verbijsterend en totaal onwerkelijk,” zei de politieagent, die naar eigen zeggen al diverse collega’s naar de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft gestuurd.

[BPOC]

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1911399687/nederland-subsidieerde-palestijnse-terreurverdachten

Nederland subsidieerde Palestijnse terreurverdachten

Door ONZE PARLEMENTAIRE REDACTIE

20 jul. 2020 in BINNENLAND

DEN HAAG – Twee voormalige medewerkers van een Palestijnse organisatie die worden verdacht van een bomaanslag kregen een deel van hun salaris uitgekeerd met Nederlands belastinggeld. Dat heeft minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) laten weten aan de Tweede Kamer.

Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking schort steun aan Palestijnen op na een aanslag.

 HOLLANDSE HOOGTE / ANP

Bij de bomaanslag in augustus vorig jaar kwam een 17-jarig Israëlisch meisje om het leven. De twee verdachten zijn lid van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP). Deze organisatie staat op de Europese lijst van terroristische organisaties.