Genocide voortgang

Reductie van wereldbevolking, bij welke aantal procenten gaat het stoppen?

Dat regeringen hier samenwerken om eigen bevolking uit te moorden wordt met de dag duidelijker.

Als het aan Teunie de Jonge en haar verrot kroos ligt sneuvelen alle van oorsprong Nederlanders. https://www.libelle.nl/mensen/moeder-hugo-de-jonge-teunie/

Zoek een eerlijke Politici,  de enige goede fascist is een dode fascist.

Hier is het niet anders zie: https://www.ninefornews.nl/de-belangenverstrengelingen-van-ab-osterhaus-zijn-gigantisch/

Hoe gaan mensen hierop reageren die reeds gevaccineerd zijn en er achter komen dat ze stil vermoord worden door eigen regeringen?

Wat als deze mensen zich samenpakken en hun moordenaars een bezoek gaan brengen, je kunt dan een kogel van de politie of het leger als een humanere vorm van executie gaan zien.

Coronavirus: 94% van de gevaccineerde in Afrika zijn Marokkanen, als daar de bevolking door krijgt wat hun koning heeft gedaan!

Alle vastgoed is dadelijk gratis te betrekken, niemand die een aankoop bedrag in ontvangst kan nemen, daar 94% gestorven zal zijn.

Erdogan in Turkije heeft ca 25% van de 80 miljoen inwoners op zijn geweten, 20.000.000 gaan ze hem niet in dank afnemen lijk me.

Eindelijk zit er vaart in het vaccineren. Er zijn nu meer dan 5 miljoen prikken tegen corona gezet in Nederland. Kijk hier waar we staan in Europa

https://www.dvhn.nl/extra/Eindelijk-zit-er-vaart-in-het-vaccineren.-Er-zijn-nu-bijna-5-miljoen-prikken-tegen-corona-gezet-in-Nederland.-Kijk-hier-waar-we-staan-in-Europa-26358960.html

Dit zal makkelijk tegen de 70% van de wereldbevolking gaan betreffen die uitgeroeid gaan worden binnen 2 a 3 jaar.

Woningnood is in een klap opgelost, voedselvoorziening zal een verandering ondergaan door zelfvoorzienend gemeenschappen.

Daar zoveel woningen leeg komen te staan zal de prijs van woningen met 70% kunnen dalen.

Grote steden gaan spook steden worden, en zullen dan veel gebouwen gesloopt moeten worden, waarnaar toe met de puin, een eiland in zee er van maken, of een grote berg in de polder?

Door decentralisatie zijn er geen file meer van mensen die naar hun werk moeten om digitale vuilnis te produceren.

Alle artsen en verpleegkundigen die mee geholpen hebben aan de Genocide krijgen de doodstraf. 12,750 artsen + ca 185,000

Net als alle politici, ambtenaren en fascistische politie. 62,900 politie mensen, ca 30,000 ambtenaren, ca 750 Deurwaarders.

Veel van deze functies gaan om welke rede dan ook vervallen.

Hoelang gaat het opbouwen en herstellen van de wereld duren, welke technieken en hulp gaan we krijgen.

Met als gevolg het herstellen naar sociale controle door kleine woongemeenschappen, een politiek bestel zal drastisch veranderen waardoor geen top down aansturing meer zal zijn.

De hele wereld economie zal met 80% tot 90% kunnen krimpen, daar mensen geen onnodige producten meer aanschaffen, ze gaan leven als vrije mensen, tevreden van de eenvoud.

Het hergebruik van grondstoffen zal de roofbouw van Multinationals stoppen, waardoor de Natuur zal gerstellen.

Bericht van SHAEF. Oorlogsverklaring.

Al de goddelozen die het Leger van God, hier SHAEF.🇺🇸, DEFENDER 2021, hebben ondermijnd, zullen nu bezoek krijgen! We gaan je vermoorden! Zonder genade!

We zullen aan je voordeur staan, we zullen niet kloppen, we zullen niet aanbellen!

Daar zet ik mijn naam op!

SHAEF.🇺🇸 LCDR T.JANSEN opperbevelhebber van Europa

UNITED STATES SPACE FORCE.

https://www.youtube.com/watch?v=aJSziPNaKyU

Verzekeringen bedrijven sluiten gevaccineerde mensen uit van een levensverzekering.

In ziekenhuizen in Duitsland worden gevaccineerde gescheiden van ongevaccineerden waarbij men bij gevaccineerde extra maatregelen neemt om niet besmet te worden door de gevaccineerde mensen.

De waarschuwing komt van Pfizer zelf: https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2272656-eu-gooide-olie-op-het-vuur-tijdens-de-revolutie-in-kiev

Zijn de politici soms al vervangen?

De wenswereld van Klaus Schab