Coaching in lifestyle.

Coaching in lifestyle.

 • Je leven in eigen handen nemen HOE VOELT dat voor je, het geeft je inzicht op je eigen kwaliteiten en aandachtspunten.
 • Weten wie je bent en wat is nu echt belangrijk voor mij/je.
 • Wat voor vorm heeft mijn leven ben je in staat om te veranderen en de stier bij de hoorns te nemen?
 • Wat neemt jou energie weg, en hoe hou je energie vast.
 • Hoe krijg ik meer grip op de situatie en mijn leven.
 • Ben je toe aan een volgende stap en zo ja welke?
 • Wil je meer balans tussen werk en privé, in relatie vormen.
 • Hoe ga ik met rouw en verlies om, laat ik echt los of houd ik vast zodat het me ziek maakt! (vergeet niet dat rouw en verlies in alledaagse dingen zit bijv. werk, pesten, sterf geval in omgeving van je, ziekte, enz.).
 • Scheiding en het verloop ervan, waar loop en sta ik, de valkuil!
 • Mijn leven weer op orde, je hebt net kinderen gekregen kort op elkaar en je krijgt het niet geregeld in het huishouden, het loopt een beetje buiten je om .
 • Heb zoveel spullen maar kan niet opruimen kan niets weg doen.Help Chaos !!
 • Chronisch ziek en wat moet ik nu? Hoe ga ik er mee om en hoe handel ik (gedrag) zodat mijn leven een meerwaarde krijgt.
 • In mijn omgeving, familie, bij een van de ouders is dementie aanwezig hoe gedraag ik me en ga ik er mee om zodat ik steunend kan zijn. En als het niet is hoe dan verder?
 • Verslaving kan ik er van af komen en welke vorm is er aanwezig,
 • Heb-zucht en  hoe hou ik het onder controle?
 • Herken je hier iets van of maakt het je alleen maar nieuwsgierig?
 • We hebben eerst een Kennismaking gesprek (telefoon, e-mail of Skype) zo dat je doel en wensen naar boven komen drijven..Wens /Doel wordt zo duidelijk en door te helpen de eigen talenten te profileren en persoonlijke effectiviteit en kwaliteit  te vergroten. Het vinden van eigen antwoorden staat  bij ons voorop.
 • Er wordt een plan op maat gemaakt voor jouw wat bij je past en waar je je goed bij voelt. Met verschillende technieken gaan we aan de slag .
 • We gaan dan samen deze weg bewandelen.
 • We spreken dan ook de duur van het traject die je aangaat en de kosten ervan.

Dit is maar een topje van de ijsberg ! Weet dat er maar een klein deel van de mensheid echt weet wat ze te bieden hebben ,dus je bent niet de enige ! Dacht je dat soms ? Het bevind zich onder de oppervlakte. Veel Talent wordt vaak niet gezien en gehoord.Net zo als gedachte ,overtuigingen ,waarden en normen deze hebben een hele grote invloed op het gedrag. Vandaar ook het SEE YOU 2 (Dier-Symbool-Taal Project.) Daar werken we mee net zoals het Boek “Open je eigen deur”.

Slechts het topje van de ijsberg is zichtbaar. Een groot deel van wat mensen te bieden hebben bevindt zich onder het oppervlak. Veel talenten worden niet gezien of aangeboord. Gedachten en Overtuigingen, Waarden en Normen hebben grote invloed op gedrag.

Hoe stormachtig het ook mag zijn, deze kan niet altijd van kracht blijven.

En dan komen we in de stilte terecht.

DE  nieuwe jij is daar.

Copy-right/copy-claim.