De leugen regeert

https://telegra.ph/Russland-ist-das-erste-Land-der-Welt-das-Covid-19-Leichen-seziert-hat-und-nach-einer-gr%C3%BCndlichen-Untersuchung-wurde-festgestellt-03-14

jullie begrijpen toch wel dat dit een staartje gaat krijgen.

De bevolking staat het bloed in de ogen van ergernis en frustratie van jullie terreur daad.

Rusland is het eerste land ter wereld dat Covid-19-lijken ontleedt, en na een grondig onderzoek werd vastgesteld dat Covid-NIET ALS EEN VIRUS bestaat.

Vieze wereld14 maart 2021

Het is een WERELDWIJDE zwendel.

Mensen sterven aan “langdurige elektromagnetische straling (gif)”.

Artsen in Rusland schenden de wet van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de autopsies van mensen ontmoeting Covid-19 niet toestaat. ging dood.

Na een periode van wetenschappelijke ontdekking aangenomen dat het een virus is, maar eerder bacteriën de dood en dood lijden de vorming van bloedstolsels in de aderen en zenuwen, de patiënt door deze bacteriën overleden.

Rusland laat zien dat het virus zich in een toestand bevindt van “niemand anders dan bloedvatstolling (trombose) is intact en de behandelmethode is intact”.

Antibiotica tabletten Antstekingsremmend en het nemen van anticoagulantia (aspirines).

Het betekent dat de ziekte kan zijn ontstaan, deze sensationele boodschap voor de wereld zal zijn voorbereid door Russische soort via de autopsie (karkas) van het Covid-19-virus. Van Volgens andere Russische wetenschappers is aangetoond dat ze fans zijn van intensive care units (UCI).

In Rusland zijn hiervoor al protocol publiceerd.

CHINA wist dit al, maar heeft zijn rapport nooit gepubliceerd.

Deel deze informatie met uw familie, buren, vrienden, vrienden, collega’s zodat ze uit de angst voor Covid-19 kunnen komen en dat het geen virus is, maar gewoon bacteriën die zijn blootgesteld aan 5 G-straling.

De oorzaak is het kwetsen van een zeer locale immuniteit. Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie.

Aan de andere kant moet het slachtoffer zijn, Aprin-100 mg en Apronicot of Paracetamol 650 mg.

Omdat is aangetoond dat Covid-19 bloedstolling veroorzaakt, sorry dead trombose bij mensen en waarom bloedstolsels in de aderen en dus de hersenen, het hart en de longen niet zuurstof kunnen geven, waardoor het moeilijk wordt voor mensen om te ademen en dus de hersenen, het hart en de longen niet zuurstof kunnen geven, waardoor het moeilijk wordt voor mensen om te ademen en mensen bij overlij gebrek aan ademhaling.

Artsen in Russia luisterden niet naar het WHO-protocol en ontleedden de lijken op Covid-19-lijken.

Artsen openden poor, benen en andere delen van het lichaam en opgemänke op, nadat ze grondig waren getest, op dat bloedvaten en aders gevuld waren aan dood gaan.

Na het nieuws van deze studie veranderde het Ministerie van Volksgezondheid van Rusland het Covid-19 behandelprotocol en gaf aspirine-100 mg aan zijn positieve patiënten en begon het Empromak te geven.

Toen begon de patiënten te produceren en begon ze te verbeteren.

Het Russische ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten ontslagen en naar huis gestuurd.

Bron: Ministerie van Volksgezondheid van Rusland.

@technicus_news [11-03-2021]

Myanmar Regime neemt bankrekeningen van Soros ‘Open Society Foundation in beslag

Staatsadviseur van Myanmar Daw Aung San Suu Kyi voert in september 2016 gesprekken met George Soros, oprichter en voorzitter van de Open Society Foundation, in New York. / Ministerie van Informatie

Door THE IRRAWADDY 16 maart 2021

Het militaire regime heeft de controle overgenomen van de bankrekeningen van miljardair George Soros ‘Open Society Foundation (OSF) in Myanmar en heeft aangekondigd juridische stappen te ondernemen tegen de stichting, die wordt beschuldigd van het overtreden van beperkingen op de activiteiten van dergelijke organisaties.

Maandag maakte de door het leger gecontroleerde MRTV bekend dat het leger arrestatiebevelen had uitgevaardigd voor 11 personeelsleden van OSF Myanmar, inclusief het hoofd en plaatsvervangend hoofd, op verdenking van financiële steun aan de burgerlijke ongehoorzaamheidsbeweging tegen de militaire junta.

Het regime beweerde ook dat ‘s werelds grootste particuliere financier voor justitie, democratisch bestuur en mensenrechten geen goedkeuring had gekregen van de afdeling deviezenbeheer van de Centrale Bank van Myanmar (CBM) voor een aanbetaling van 5 miljoen dollar (7,04 miljard kyats). met de Small and Medium Enterprise Development Bank (SMED) in Myanmar in 2018.

De stichting wordt ook beschuldigd van het illegaal opnemen van 1,4 miljoen dollar van haar rekening bij SMED een week na de militaire overname in Myanmar, omdat de beweging van burgerlijke ongehoorzaamheid aan kracht won onder ambtenaren in het hele land.

De militaire junta nam ook de controle over van activa voor in totaal $ 3,81 miljoen en 375 miljoen kyats op OSF-bankrekeningen bij vier particuliere banken: Kanbawza Bank (KBZ), Ayeyarwady Bank (AYA), SMED en Co-operative Bank (CB), volgens MRTV.

Het leger zei dat het begonnen was met het overnemen van alle illegale geldstromen naar OSF Myanmar, en zei dat de stichting de wet had overtreden die de regels en voorschriften voor organisaties in het land vastlegt.

Het zei dat het gerechtelijke stappen zou ondernemen tegen SMED omdat het OSF toestond om $ 5 miljoen te storten en $ 1,4 miljoen op te nemen zonder goedkeuring van de CBM.

Op 12 maart heeft de CBM alle internationale niet-gouvernementele organisaties (INGO’s) en niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) meegedeeld dat ze sinds 1 april alle financiële transacties waarbij internationale organisaties of individuen uit het buitenland betrokken zijn, met relevante bankrekeninggegevens zouden moeten rapporteren. 2016. Het bevel geeft aan dat het militaire regime van plan is onderzoek te doen naar de financiële transacties van organisaties sinds de National League for Democracy (NLD) begin 2016 aantrad.

Het regime zei dat de opening van het OSF-kantoor in Myanmar tot stand kwam nadat George Soros tussen 2014 en 2017 vier keer de afgezette staatsadviseur Daw Aung San Suu Kyi had ontmoet. 2020.

Op militairen afgestemde groepen, waaronder de Union Solidarity and Development Party, hebben Soros ervan beschuldigd de politiek van Myanmar te manipuleren door maatschappelijke organisaties in het land te steunen. In 2017 werd wetgever U Soe Thane, die onder het bewind van U Thein Sein diende als minister van het kabinet van de president, afgewezen tot een ministeriële benoeming door de NLD-regering op grond van het feit dat de aangestelde minister zijn eerdere werk voor de George Soros Foundation niet had bekendgemaakt. Hij zei dat het maken van de ambtenaar tot een nationale veiligheidsadviseur de betrekkingen van Myanmar met China zou kunnen schaden.

OSF ondersteunt de democratische transitie van Myanmar en bevordert de mensenrechten, inclusief die van gemarginaliseerde groepen, sinds 1994. De stichting zei dat het elk jaar meer dan 100 beurzen had toegekend, voornamelijk aan maatschappelijke organisaties aan de basis, waaronder ballingschap, etnische media en onderwijsorganisaties.

Na de coup startte het militaire regime een onderzoek naar de financiën van de Daw Khin Kyi Foundation, een liefdadigheidsinstelling opgericht door Daw Aung San Suu Kyi. De verhuizing wordt verondersteld een voorwendsel te zijn om meer aanklachten in te dienen tegen de feitelijke leider van het land.