Onze kennis

Coaching in Lifestyle:

Wat is Coaching in Lifestyle?

Door een luisterend oor te zijn zodat je gehoord en gezien wordt en ruimte te geven aan de blokkades of het probleem die je dagelijks bezig houd.

Het houd je zo bezig dat je niet optimaal kunt functioneren in het dagelijks leven. Iedereen is een individu die respectvol wilt behandeld worden. Door wederzijds respect en acceptatie te geven en te ontvangen kan vertrouwelijkheid en ruimtelijkheid ontstaan.Deze Veerkrachtigheid is van belang in je hele leven. Als deze aanwezig is leert u beter of anders omgaan met…. De weerstanden of confrontaties die aanwezig zijn en zich anders vertonen  werpen nu een  licht op het probleem of waar de blokkade en gaan we onderzoeken waar en hoe het in elkaar zit.Je kunt dan weer de controle krijgen en hebben over je hebt weer beheersing over je  eigen leven door inzicht te verkrijgen in je Behoeftes en Gevoelens, in heel je zijn.

Waar een wil is is een weg.

Het benadrukt je Bewustzijn en Bewustwording dus de verandering. Het is een leerproces oude patronen te doorbreken en dat doen we door je in beweging te zetten op jouw niveau en aan de slag te gaan om te kijken wat wel mogelijk is. Door creatieve gesprekken te voeren. Het is hard werken maar de beloning is ongekend hoog, een nieuwe jij zoals je bent en altijd al was is Herrezen!

Mijn motto/quote: Geen Berg is te hoog voor jouw Moed.

Voor wie is dit en wat bieden wij  jullie/u aan:

Het is voor Familie en nabestaande, dit willen we je graag leren om, hoe  om te gaan met de situatie van Dementie, Chronische ziekte, Verslaving/Hebzucht/Zucht, Zelfmoord gedachten, Incest, Scheiding en Sterf geval. Er is geen leeftijd aan gebonden voor dit soort problemen en blokkades.Die kunnen oudere volwassen mee maken maar ook onder de jeugd kunnen met het zelfde in aanraking komen hoor .Er is nu al op 12 jarige een Burn-out gediagnoseerdt dus …..!!!!!!!!!!!!!

Onze werkwijze is: Doelgericht en effectief systematisch coachen werkend van uit het boek ”open je eigen deur”, verweven met “outside the box tekenen” wat weer inzicht geeft in de situatie. Het kan 1 op 1 of in gezinsverband het Huiskamer project  of rond de keukentafel genoemd.

Dier-Symbool-Taal leerproject dat voor de Basisonderwijs en voortgezet onderwijs ontwikkeld is. Wij maken dan stapsgewijs een map die laat zien wie je werkelijk bent en geeft antwoorden op je gedrag. Van anderen maar ook van je zelf. Dit is een groeps samenheid die verbondenheid  schept .

Voor meer info neem contact met ons op voor de mogelijkheden die we hebben.

  • Meditatie en Kristal healing en reizen naar je innerlijke in groepsverband of 1 op 1.
  • Wanji Energie

Dit geven wij ook.

https://youtu.be/wNG2a6bYhfI

Copy-right/copy-claim.