Open je eigen deur

Mijn aller eerste boek.

Afbeeldingsresultaat voor Boek open je eigen deur

ISBN: 978-94-90537-10-4.

 

 Vroeg of laat worden wij met de neus op de feiten gedrukt. En komen tot ontdekking dat er meer uit het leven te halen valt. We raken materialistisch vol en het geeft geen voldoening meer we raken er van uit balans. Het is een mooie aanvulling maar niet DAT wat we eigenlijk nodig hadden. We gaan op zoektocht- zelf onderzoek.

Vaak zoeken we de gevoelens buiten ons zelf. We geven anderen de schuld en wijzen met de vinger. Ze zijn van ons zelf en daar zit net de sleutel ,een sleutel waar we eigenlijk liever niet willen zoeken. Naar een ander wijze is vele malen gemakkelijker.

We gaan samen op stap om je VERANTWOORDELIJKHEID  bij de hand te nemen. We gaan naar jouw gevoelsleven kijken. Je wordt zo BEWUSTER van je dagelijkse bezig heden en komt er dan ook achter of ze je goed doen of niet en waar je gedachten nog veel controle heeft over je.

Dit is het 1 ste boekje van een serie : “OPEN JE EIGEN DEUR” .

Van deze serie is ook een workshop tot leven gekomen, er was behoeften om het samen te doen met een groep van lezers om zo de werking ervan te versterken en door te delen krijg je ; Voelen + Delen = Helen.

Kijk hier voor meer info op de site.

Thanks voor de tijd die je al genomen hebt om te lezen en het kleine fragmentje te luisteren zoals je hoort mijn aller eerste interview en ik was zenuwachtig zeg ,maar dat is gezonde spanning hahahah ; ja toch nie dan !?

See you.hart groet Patricia.

 

Enne …… nu mag ik Trots zeggen dat ……..

Mijn 2 de kindje in letters ,dus  “Open je eigen Deur “ Deel 2 er is.

Het heeft even een poosje geduurd maar nu is het de Eer en Ruimte om deze  beweging door te groeien. Het is voor mij dan ook een bijzondere dag vandaag om haar Welkom te heten.

Wat nu in  Wereldwijd de verschuiving plaats vind zowel in Moeder Aarde de Aardplaten en de Aardschollen die verschuiven maar ook de continenten, de levende wezens die een transformatie door maken en verder evalueren. Het nieuwe digiperk met de oude style samen te brengen om vooruit te gaan de toekomst in .

De Crises waar we ons momenteel  in bevinden niet alleen in Nederland maar ook Wereldwijd, een situatie/noodsituatie waarbij het functioneren van een systeem dat ernstig verstoort is geraakt en nog vol in storing zit. Ons een hele ander kant op leert kijken. Ex- President Nelson Mandela (Apartheidsstrijder). Hij ligt heel ziek nu in het ziekenhuis en moge hij  de Innerlijke Rust , Vrede en de Onvoorwaardelijke Liefdesenergie ontvangen .Er zijn mensen die hem deze rust gunnen ,hij die al zo veel voor de mensheid heeft betekend maar dan nog meer zal gaan betekenen. Iemand claimen is geen opzie en daar gaat het in Deel 2 over. DE DEUR VAN HET BEGIN EN EINDE.

Het is een boekje dat gaat over de Geboorte, leven, Dood, en Wedergeboorte. Het dagelijkse Leven van wat Los Laten en hoe Los laten ,maar ook het bespreekbaar maken van een Sterf geval raar woord; je voorbereiden op je laatste feest; Hoe voor bereiden en hoe werkt het stervensproces nu eigenlijk; wat maakt mij waarom ik dit zo moeilijk vind. Onderwerpen van De Begrafenis voorbereiden, Zelfmoord, Levensbeëindiging/Euthanasie; maar ook van hoe ga ik er als nabstaande en familie lid mee om, “help wat gebeurt er “. En hoe ga ik er met mijn kinderen mee om ??!!

Allemaal aller daagse dingen bespreekbaar maken.

Hier onder vind je een lijst van de voorbereiding die niet in het boekje is opgenomen maar wel een bruikbaar Tool is, voor je zelf maar ook voor de nabestaande;

Bij een voorbereiding op een sterfbed waar dient men dan zoal aan te denken. Op dat  moment staat vaak ons hoofd er niet na,dus waarom dan niet van te voren , voor dat de persoon gestorven is, hij /zij kan dan mee bespreken wat de wens is en hoe, en wat nodig is dan ,het scheelt heel veel werk en de voor bereiding is dan heel helpend en verwerkend in de periode waar toch al zo veel in gebeurt. Maar ook de wens wordt besproken van de gen die het aardse Leven verlaten gaat,net als bij een geboorte bereid je je voor en dat is met dit ook het geval. Bewaar deze info bij het boekje of andere papieren/administratie zodat het voor de nabestaande dierbaren gemakkelijk  te vinden is juist  in deze periode. Zo is het een helpend Tool voor jouw en de anderen. Ook voor kinderen die ongeneeslijk ziek zijn is dit een hele fijne hou vast.

·    * Huis Arts inlichten  over de beëindiging van Leven ( ligt ook aan de ziekte verloop proces of met NVVE contact op nemen.

·    *  Nog contact voor opheldering van blokkades of familie problemen ?

·    * Nog belangrijke ontmoetingen en laatste weerzien inplannen.

·    *   Administratie is die geregeld.

·    *  Welke uitvaartdienst wil ik,heb ik ?

·    * Welke kist , beschilder- beplak  ik die met mijn kleinkinderen- kinderen en visa versa ook,en welke vorm wil ik het geven?.

·    * Wil ik in de krant? Wat voor bloemen , Waakmis, Crematie, as waar te Strooien of in een    Sierraad of ander creativiteit?

·    * Welke muziek, mis, lezing, bijeenkomst wil  ik en hoe ga ik die indelen zo als ik het wil. Wat mij prettig stemt ,in welke vorm of style vind ik leuk en laat zien wie ik ben geweest.

·    * Koffie tafel of samen zijn in een welke vorm van ; een BQQ , borrel, of geheel iets anders, maar wat laat zien wie ik was en hoe staan anderen hier tegen over.

·    *  Wil nog iets zeggen op deze bijeenkomst en wie laat ik het voorlezen en waar in het crematorium of in de mis?

·    *  Waar wil ik Sterven Thuis of Ziekenhuis of een Hospies of in een Stervenshuis.?

·    * Als er een zorgtehuis is ,is die op de hoogte van de wensen ?, zo niet wie zal ik daar over informeren en door geven ?

·    * Bij een sterf geval van zelfmoord of ongeval of moordt bel de Alarm centrale,  politie, verzekeringsmaatschappij, of vraag iemand die het je kan regelen.

·    *  Neem contact op met je uitvaartdienst als je die hebt en bespreek alles met hun erbij en laat het schriftelijk vast leggen.

·    *  Is de Notaris al ingelicht over waar en wie je iets achterlaat, of verdeel je het nu je er nog bent en beschrijf je het dat is ook een opzie een Wilsbeschikking heet dat .

·    *  Een geldig identiteitsbewijs of een trouwboekje als je hebt bij de papieren stoppen.

·    *  Maak een adreslijst voor het versturen van de overlijden/rouw kaarten en welke wil je of maak je die zelf? Er zij ook eigen postzegels die laten zien dat het rouwpost is of vraag je uitvaartdienst hier naar?

·    *  Welke kleding wil je aan, en wil je de mensen ook nog in een thema of style laten komen?

·    Is alles geregeld voor de Gemeente,inclusief overlijdensakte ? de aangifte hiervoor als het overlijden heeft plaats gevonden ?

·    *  Zijn de papieren van het NVVE in gevuld als ik een Euthanasie wil ?

 

Dit is een greep wat besproken hoort te worden maar helaas ver weg gestopt wordt,wil je hulp hier bij  laat het me  weten. Ik reik je graag de hand toe.

Maar ook is het GRATIS te downloaden en kun je ermee werken.

[wpdm_file id=1]

Maar als je Stervende bent en je wilt het graag als een werkboek hebben dan is er de mogelijkheid om te bestellen via de webshop dan krijg je het mooi en gesigneerd (verrassing) naar je toe gestuurd. De kosten zijn voor het verwerken en opsturen /post , en het resterende zal voor een lezing zijn om een persoon die een lezing komt houden in de Peyote Ruimte over dit onderwerp/thema en als er nog iets over is ; de Stichting Peyote Festival. Er zijn vele opvattingen en waarnemingen hier over dit thema en het is fijn om je Gevoelens en Behoeftes  met anderen te Delen en dan pas kan  het Helen plaats nemen. Maar ook tijdens de Sharing avonden of Meet en Greet meeting kan het ter spraken komen .

Er zal ook een workshop gegeven worden maar dat is nog een vooruit blik ook Deel 2 net zoals het Boek. Lezingen kunnen wel al geboekt worden zie hier voor bij contact.

Als je zelf nog iets weet wat er niet bij staat maar belangrijk is om niet te vergeten kun je het via reactie laten weten zo help je een ander ook.

 

Het 3 de boek is aan het ontstaan doordat ik een tarotspel mag maken en de tekst en inzichten al door mag geven,( op homepage te vinden -inzichten) de kaarten die erbij horen komen straks aan bod en gaan gebruikt worden in het See You 2 Project

Vanuit dit “Open je eigen deur” geef ik ook lezingen, en trainingen deze staan ook op de site vermeld.

Wil meer info of wil je je aanmelden voor een deelname aan een  training of lezing ga naar contact de rest wijst zich vanzelf.

Ik wens je een fijne dag toe en thanks dat je de tijd nam om te lezen en het interview te beluisteren van het 1 ste boek en geweldig dat je misschien  het 2 de downloaden wilt.

Warme Hart Groet Patricia.

Copy-right/copy-claim.