Over Take Care 4

Waar staat “Take Care 4 ….” voor:  “Ontvangen en geven, voor jezelf zorgen ….”

Waar een begin is een einde ,waar een einde is een nieuw begin.

Je wilt een andere weg inslaan, verandering doet pijn en zet alles in beweging.
En dat zullen wij nooit ontkennen.

Geen berg is te hoog voor jou moed.

Geef me je hand dan bewandelen we samen de weg van de Berg.

Wij kunnen en mogen je  begeleiden op die weg, af en toe geven wij je een duwtje, of de spiegel zetten wij je voor, of we ontdekken een stukje van jouw die je nog niet kende,

boek 2 006

Je in beweging zetten.

Iedereen is een individu die respectvol wilt behandelt worden, ja toch!.

Door wederzijds respect en acceptatie te geven en te ontvangen kan vertrouwelijkheid en ruimtelijkheid ontstaan. Als deze aanwezig is leert je beter of anders omgaan met…de weerstanden die aanwezig zijn en werpt licht op het probleem of waar de blokkades zitten. Je kunt dan weer de controle/beheersing krijgen en hebben over je eigen leven door inzicht te ontvangen in je behoeftes en gevoelens, in heel je zijn.

 

Waar een wil is, is een weg.

Er ontstaat een verbinding die de verborgen gevoelens en behoefte weer naar de oppervlakten laten komen. Zodat de verandering plaats kan vinden.

  • Gemaskerde gevoelens worden zo * Gevoelens die er mogen zijn ,zonder angst en schuld of schaamte.(geschilderd gezicht = zelfexpressie volgens de indianen wijsheid) 
  • Oordelen /vooroordelen worden zo * Waarnemingen  die er mogen zijn, geen behoefte om te claimen en geen verwachtingen.
  • Strategieën worden zo * Behoeften die er mogen zijn, zonder  jaloezie hebzucht en ego.
  • Eisen worden zo * Verzoeken die je mag indienen (aangeven) en ontvangen zonder dat er druk op staat.

Het benadrukt je bewustzijn en bewustwording dus de verandering. Maar het ervaren en beleven doe je niet alleen dat doen we SAMEN zoals wij al gezegd hadden. Het is een heel leerproces oude patronen te door breken en dat doen we onder een vleugje humor, creativiteit, wandelen en gesprekken voeren enz.

Het is hardt werken maar de beloning is ongekend hoog; EEN NIEUWE JIJ ZOALS JE BENT EN ALTIJD AL WAS. Je mag er zijn in heel je wezen.

Wij komen je tegemoet om je te ontmoeten.

Dit is TAKE CARE 4.

wandeltocht 006

Copy-right/copy-claim.