wist jij dat….

Dit weetjes zijn. 

 • Kruidnagel een antibacteriële (parasieten) werking heeft, voor in te nemen, te verdampen, op je Wortel Chakra in te masseren 1 druppeltje en komt in balans, probeer het eerst op de arm uit voor een reactie. Doe dit 2 x in de week. Vermeng je het met shampoo verdwijnen de luizen zij houden hier niet zo van.
 • kaneel ontstekingsremmend is, en een rust gevende werking heeft ook in de verdamper met water zeer effectief is. Voeg 1 theelepel kaneel samen met 2 thee lepels honing en kokend water roeren en voeg iets koud water toe en drinken maar. Deze samensmelting is goed voor mensen met reumatische klachten, hartproblemen, soepele aders, long problemen en overgewicht. Je mag het 1 tot 2 x per dag nemen. Als je het op brood doet maak er dan pasta van honing met kaneel mengen en smeren maar lekker op brood, cracker, enz.
 • Madeliefje het bloemetje dat langs de weg groeit goed voor huidirritatie, allergieën, nervositeit is en daar rust in kan brengen als je er thee van maakt en deze op drinkt, en je hoeft niet bang te zijn want als het er groeit is het een zuivere stuk grond.
 • Brandnetel goed voor reumatische klachten is en als je het in de vingers of voeten hebt je laten netelen liefst boven kant netel dat dat verlichting brengt, en als je er thee van drinkt je gewrichten gesmeerd worden. Maak een lekkere pot thee met tijm, brandnetel en lijnzaad heerlijk en zeer gezond.(stofwisseling)
 • De rijkdom in jezelf het grootste is!
 • Op goede vrijdag werd Jezus gewond.
  Geef deze brandwond:
  Naam persoon en de plaats op het lichaam waar de verbranding heeft
  plaats gevonden. Dat deze niet stolt, niet gaat bloeden noch zweren,
  in de naam des heren.

Copy-right/copy-claim.