Hoe het Fascisme zich zelf in het licht zet.

Beste Politie en aanstichters uit de Nazi Politiek.

Ontslag aankondiging voor alle betrokkenen, in afwachting van een berechting voor een militair tribunaal, daar we nog in oorlogstijd zitten vanaf 10 mei 1940.

Het is een kwestie van Keuze maken, gefeliciteerd Politie voor jullie slaafs wangedrag tegen de bevolking in opdracht van Fascisten en de politieke Nazi’s.

Het laatste sprankeltje respect hebben jullie echt verspeelt, het predicaat mens hebben jullie Laag IQ Sufferds zelf weg gegooid.

https://www.youtube.com/watch?v=yS8NKfJdTGM

Vroeger, werden Joden naakt in een vrachtwagen gedwongen, waar hun laatste rit zich voltrok met de uitlaat van de vrachtwagen in de laadruimte de mensen vermoorden, Rutte en Hugo de Jonge hebben daar een alternatief voor, dat is de rede waarom mensen in opstand komen.

Maatregel om een valse autoriteit af te dwingen, Politie die zich als echte SA Bruinhemden uit 1933, die optreden tegen iedere logica en menselijkheid in.

Dan jullie zelf maar denken wij agenten zijn nobel bezig, waakzaam en dienstbaar, maar niet voor de massa de bevolking, maar enkel voor de Haagse Nazi’s en het vals koningshuis.

Of Willy de onnozele zijn verjaardag nog vieren kan op 27 April in Eindhoven is nog maar zeer de vraag.

Beste droevige gestalten van politie, als jullie de uitverkorenen zijn, dan is het droevig gesteld met de realiteit, wat een laag IQ van EGO trippers die de geweldenaren willen spelen op commando van hogere hand, de ongekozen Burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf die het hoofd van het NSB korps is.

Wel een folder rondsturen 1 Jaar Corona, Gemeente Landgraaf biedt gemeenschap de helpende hand, mede namens de voltallige gemeenteraad en gemeentelijke organisatie steken wij iedereen een Hart onder de riem, en informeren we inwoners en organisaties waar zij met een hulpvraag terecht kunnen.

Aangestuurd door ongekozen volgevreten burgemeesters die enkel het uitschot van de politiek en het fake koningshuis opgelegde bevelen uitvoeren, deze structuur is op 18 mei 1940 door de Nazi’s ingevoerd en nooit veranderd.

Dit is ook de rede waarom de joden vervolging met 92% van de Nederlandse joden een doorslaand succes was, daar de NSB burgemeesters de politie aangestuurde om op joden jacht waren gegaan.

De capitulatie van de Nazi’s was enkel een hergroepering, alleen de Duitsers en Nederlanders hebben de oorlog verloren, 5 mei is geen Bevrijdingsdag, maar de capitulatie dag.

Juist door het ontbreken van een vredesverdrag is WWII enkel een ander hoofdstuk in geslagen.

Willy de rat van Oranje is minder als het vuil onder onze schoenen, een natte scheet in een valse realiteit van list en bedrog, want de leugen regeert om een valse realiteit levend te houden.

Juist door een gebrek aan gezond verstand bij overheidsdienaren en te groot EGO missen jullie de clou, dat je misbruikt wordt om GENOCIDE mee af te dwingen.

Het 1e Rijk, was het Romijns Rijk, het 2e Rijk het Britse imperium, het 3e Rijk was in opdracht van het grootkapitaal de Centrale Banken en hun privaten eigenaren, het was niet het doel om het te laten winnen maar om GENOCIDE onder de burger bevolking aan te richten.

De hele corona leugen, een pandemie op bestelling als voorloper op het 4e Rijk dat door Klaus Schwab gepromoot wordt, waar hij alleen een stroman is van het grootkapitaal en Multinationals.

De Great Reset is een dwangmaatregel voor de wereld bevolking gedacht, die zonder vaccin niet aan de samenleving kunnen deelnemen door uitsluiting.

Waarom stel je jezelf niet de vraag, waarom moet ons DNA veranderd worden, wat is het effect, waren we dan niet goed genoeg als mens?

Het vaccin, dat nu al meer Doden opgeleverd heeft als een vermeend virus, wat je gerust GENOCIDE kunt noemen is wordt door jullie actie volgzaam uit naam van het kwaad in politiek door intimidatie afgedwongen.

Als jullie als aangestelde huurlingen, dan zo zeker van je zelf zijn, neem dat als goed voorbeeld het Vaccin zelf eerst en gun het ook aan je eigen gezin, vrienden en kennissen.

Wat doet het Vaccin, wat helemaal niet gedacht is als medicijn, maar als chemische executie van goedgelovige dwazen die zich hebben laten misleiden door Angst om een chemische zelfmoord met hulp te ondergaan als een experiment waar Josef Mengelen jaloers op zou zijn.

Wat nu speelt is een transitie, het geldsysteem is kapot, de Great Reset is aangekondigd, waarop men niet meer terug kan naar de oude situatie, zoals Psychopaat Rutte het stelt het oude normaal.

Juist door de ontwikkelingen en dwang van Fascisten wordt de bevolking juist bewust dat het oude normaal helemaal niet normaal was, en het voorgestelde nieuwe normaal voor iedereen een hel op aarde zal worden, met hun de-populatie agenda 21 dat door Bernhard von Lippen in 1992 bij de VN is in gediend bij monde van Hans Alders van de PVDA.

Nu gaan de plannen van het Wereld Economic Fascisme toch iets anders uitpakken als men had gedacht.

Iedereen die een ander dwingt of kwaad doet is verdoemd, Europe Defender 20 en 21 is er om de transitie vorm te geven en de bevolking te beschermen tegen de Fascisten die alleen heerschappij willen.

Het is een spirituele oorlog van de gevestigde elite die door en door slecht en corrupt zijn met een gebrek aan spirituele kracht tegen de ontwakende bevolking.

Wat is spirituele kracht, dat is je innerlijke geweten, verbonden met je hart en je 3e oog de pijnappelklier in je hersenen.

Het is deze kracht die zorgt voor het ontwaken van gelijkgestemden die op gelijke frequentie afstemmen waarbij de Schumann resonantie het afstemmen van de frequentie is om met elkaar hun eigen Astrale kracht en verbinding te bundelen.

Na het nemen van het Killer Vaccin, is je verbinding van Hart, Pijnappelklier verbroken door de wijziging van je DNA, zij die het hebben genomen worden zombies die stervende zijn met een maximale levensverwachting van 2 a 3 jaar na het dodelijk shot van Hugo de Jonge en Pedofiel Mark Rutte.

Al in de bijbel staat geschreven het leger van 144.000 leden.

Sta even stil wat hier bedoelt is, de 144.000 was een overweldigend leger als toen volkeren waren vanaf 60 mensen die een volk samenstelling toen was.

De wereldbevolking is echter toegenomen tot boven de 7,5 Miljard, waardoor je de verhouding van 144.000 in een veelvoud kunt voorstellen als 3000 jaar geleden.

Iedereen zit te wachten op moment X dat de Transitie zichtbaar wordt, het omzetten van het geldsysteem, maar zonder de Great Reset van de wereld Fascisten, waar de politie een onderdeel van is als huurlingen om eigen bevolking te onderdrukken.

In de VS noemt met get de digitale soldaat, maar in werkelijkheid de verbondenheid met het goede waar we GOD als leider zien, juist iets waar het kwaad van de Globalisten geen grip op heeft.

De 144.000 zijn miljoenen waar een gedeelte de verantwoordelijkheid neemt om het onrecht te verjagen en weer balans in het leven van de wereldbevolking gaat komen.

Dit als gevolg van alle slachtoffers die gemaakt zijn, dat de bewustwording in sneltreinvaart toeneemt, waarbij de kracht van de gedachten gebundeld worden om het kwaad te verslaan en je geboorterecht terug te claimen.

Het is de gedachten die creëert zoals dit ook beschreven in is The Secret.

Ladies Night met film 'The Secret: Dare to Dream' - RTVA