Duyvis voor als er een fuif is.


Aan: t.baudet@tweedekamer.nl; h.krol@tweedekamer.nl
CC: C.vdStaaij@tweedekamer.nl; g.segers@tweedekamer.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; j.klaver@tweedekamer.nl; k.dijkhoff@tweedekamer.nl; l.asscher@tweedekamer.nl; lilianmarijnissen@sp.nl; m.agema@tweedekamer.nl; marianne.thieme@tweedekamer.nl; persvoorlichting@tweedekamer.nl; r.jetten@tweedekamer.nl; rvd.pers.kh@minaz.nl; t.kuzu@tweedekamer.nl; voorzitter@tweedekamer.nl; guy.verhofstadt@ep.europa.eu; judith.sargentini@ep.europa.eu; persvoorlichting@tweedekamer.nl; pers@omroepmax.nl; perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl; pers@tros.nl; persberichten@vara.nl; pers@fvd.nl; pers@ongehoordnederland.nl; mijnbrief@ongehoordnederland.nl; Leden@fvd.nl; ledenadministratie@pvda.nl; lezers@trouw.nl; opinie@trouw.nl; ombudsman@trouw.nl; bezorgklachten@trouw.nl; familieberichtentrouw@persgroep.nl; nieuwsdienst@trouw.nl; economie@trouw.nl; buitenland@trouw.nl; parlement@trouw.nl; sport@trouw.nl; kunst@trouw.nl; religiefilosofie@trouw.nl; groen@trouw.nl; letterengeest@trouw.nl; tijdpost@trouw.nl; secretariaat@trouw.nl; tijdgeest@trouw.nl; p.omtzigt@tweedekamer.nl; w.vhaga@tweedekamer.nl

Beste Henk Krol en Thierry Baudet, Build Back Better

Lachen is gezond en je accepteert makkelijke de realiteit, deze info is voor hem die het aangaat, niet iedereen zal aan deze fuif mee mogen of hoeven te doen.

De Transitie van Bananen Monarchie naar een soevereine Bataafse Republiek is dan ook in volle gang.

Om het begrip beter uit te leggen zijn in de VS tegenover het Witte Huis, door de US Genie een bouwwerk gemaakt, volgens een oude bouwtekening uit 1776.

Er gaat maatwerk geleverd worden, stropdassen worden aangemeten, en uit respect voor traditie krijgen de leden van het Hitler Kabinet een Oranje strop, dit is natuurlijk een sympathieke geste voor de ontvanger, moeten jullie verder niets bij denken.

Het zal wel gevolgen hebben voor het Oranje comité, want het lijkt me erg sterk dat er nog een zwakzinnige treffen/feest gaat komen om met Oranje vlaggetjes te gaan zwaaien 27 April.

Dat evenement zal, als mijn vermoeden correct is gaan verdwijnen net zoals de Nederlander is verdwenen, zoals Maxima ons liet weten.

Of het binnenhof ook opgeleukt wordt met dit ontwerp bouwwerk is dan ook voor mij maar gissen, persoonlijk denk ik dat het beter zou passen op de Dam in Amsterdam, waarbij we kaarten in de voorverkoop kunnen gaan regelen, daar we wel uit de onkosten moeten komen.

Een verzameling handige Harry’s moet dit volgens de oude bouwtekening makkelijk kunnen klaren.

De voortgang van informatie kan hier gevonden worden: https://operationdisclosure.blogspot.com/2021/02/restored-republic-via-gcr-as-of-feb-4.html

Het voornemen van Hugo de halve zool de Jonge, om in Groningen een ziekenhuis in te richten als vernietigingskamp voor Corona onwillige doet me denken aan lang vervlogen tijden.

Juist door de Nazi politiek in bezet Nederland vanaf 18 mei 1940 waar de politieke partijen van het Hitler Kabinet in het verleden aan hebben meegewerkt om 92% van de in Nederland wonende Joden te vermoorden roept veel gelijkenis op met Hugo en Rutte zijn plannen, Build Back Better, by Corona Scam, biologische oorlogsvoering tegen de wereldbevolking.

Daarom zal de alliantie van geallieerden een Nazi bungel-party gaan organiseren, in plaats van koek happen.

Het zaklopen is een onderdeel van de hangpartij, om het directe zonlicht uit de ogen te houden, krijgen speciale genodigden een mooie zak over hun hoofd, wat bij Fred Grapperhaus wel een probleem kan zijn door zijn overmaat.

Alle mensen van het JIT worden natuurlijk ook speciaal genodigd voor deze happening, voor hun rol in de MH17 / MH370 Genocide die men Rusland in de schoenen wilde schuiven.

Twee EU Lolbroeken mogen op deze bungelparty niet ontbreken.

Afbeeldingsresultaat voor van baalen en guy verhofstadt

Het zal een Hang-fuif worden die de hele wereld nooit meer zal vergeten.

Misschien dat we het hele binnenhof tot een museum kunnen omvormen, het Museum van de waarheid, om toekomstige generaties te informeren van jullie doldwaze poging de eigen bevolking te vermoorden met het Kill Bill Gates Vaccin.

Natuurlijk is het allemaal dom gelopen door overmoed en aangeboren arrogantie en achterlijkheid.

Een laatste eerbetoon zoals Pim Fortuyn en Andre Hazes hebben gehad zal er wel niet inzitten voor onze staats satanisten en virologen zwijnen a la Mengele die ons Nazi provincie van Duitsland rijk is.

Het is natuurlijk jammer dat ik de verrassing van deze Hang-fuif al bij voorbaat heb verklapt, zodat het verrassingseffect geheel is verdwenen.

Doe in ieder geval nette kleren aan i.v.m. het afleggen, daar moeten we dan zelf niet al te veel werk aan hebben, tenzij jullie een Oranje overal de voorkeur geven.

Bedenk het is een kleine stap voor jullie en grote voor de mensheid, zo doen jullie op de valreep (klep) nog iets goed voor de wereld en haar toekomst.

Het was me weer een waar genoegen om mijn geest even de vrije loop te laten nemen.

Geniet van het feest dat komen gaat, echt missen als geplaagde bevolking doen we jullie natuurlijk niet, we kijken er met vele naar uit, want naar ruim 80 jaar komt er een einde aan Nazi ellende die jullie door bedrog in stand gehouden hebben.

Mochten jullie denken O het is een macabere grap van Rinus, lach dan stil met me mee en heb gelijke voorpret van hetgeen er komen gaat en niet te stoppen is.

Hartelijke groet

Rinus