Hallo en daar is het dan…….

Hallo, lief Mens,

voorkant boek deel 2

Daar is het dan het Deel 2 .van “Open je eigen deur “= Het Begin en het Einde.

Het is een Eer om tegen jullie te mogen zeggen dat je het hier GRATIS mag  downloaden maar ook tevens kunt bestellen (een uitgeprinte versie zwart/wit als het nodig mocht zijn) tegen een betaalbare prijs ( € 7,00 met verzend kosten ), en bel hier even voor thanks zodat  wij  het dan tegen-moet kunnen sturen.

 

[wpdm_file id=1]

 

 

Ook al laat je iets achter, je mag het vanuit een ander venster mag je er naar kijken en de helpende hand zijn / toe reiken ! Mits dat jouw keuze is. Ook in deze periode,die we eigenlijk geheel niet noemen willen, maar waar we allemaal heel angstig voor zijn. Waarom ; het is de levenscycles Het Begin en het Einde, Je wordt geboren als een een baby en zo ga je ook DIT nieuwe avontuur in. Deze reis gaat over Rouwen,  als je stervende bent en de Dood, ook haal ik even Euthanasie naar voren en we bepraten ook Zelfmoord een tipje van de sluier dan wel te verstaan.

 

 

Ook hierin geef ik lezingen, de boeking van deze kost ; € 200,00 en reiskosten, in de omtrek van 30-40 kilometers kom ik ook voor een thuis lezing, geef dat wel even aan als je dat graag wilt dan is de prijs anders. En ik weet dat als je vragen hebt als er iemand is gestorven door een zelfmoord of euthanasie wilt doen dat je dat het liefst thuis wil bepraten, of er naar kijken samen met mij.

 

Bron van de muziek is ; www.chadwilkinsmusic.com

White love for you All