Stem wijs, Stem niet.

To: <w.vhaga@tweedekamer.nl>, <p.omtzigt@tweedekamer.nl>
Cc: <C.vdStaaij@tweedekamer.nl>, <g.segers@tweedekamer.nl>, <g.wilders@tweedekamer.nl>, <h.krol@tweedekamer.nl>, <j.klaver@tweedekamer.nl>, <k.dijkhoff@tweedekamer.nl>, <l.asscher@tweedekamer.nl>, <lilianmarijnissen@sp.nl>, <m.agema@tweedekamer.nl>, <marianne.thieme@tweedekamer.nl>, <persvoorlichting@tweedekamer.nl>, <r.jetten@tweedekamer.nl>, <rvd.pers.kh@minaz.nl>, <t.baudet@tweedekamer.nl>, <t.kuzu@tweedekamer.nl>, <voorzitter@tweedekamer.nl>, <guy.verhofstadt@ep.europa.eu>, <judith.sargentini@ep.europa.eu>, <pers@omroepmax.nl>, <perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl>, <pers@tros.nl>, <persberichten@vara.nl>, <pers@fvd.nl>, <pers@ongehoordnederland.nl>, <mijnbrief@ongehoordnederland.nl>, <Leden@fvd.nl>, <ledenadministratie@pvda.nl>, <lezers@trouw.nl>, <opinie@trouw.nl>, <ombudsman@trouw.nl>, <bezorgklachten@trouw.nl>, <familieberichtentrouw@persgroep.nl>, <nieuwsdienst@trouw.nl>, <economie@trouw.nl>, <buitenland@trouw.nl>, <parlement@trouw.nl>, <sport@trouw.nl>, <kunst@trouw.nl>, <religiefilosofie@trouw.nl>, <groen@trouw.nl>, <letterengeest@trouw.nl>, <tijdpost@trouw.nl>, <secretariaat@trouw.nl>, <tijdgeest@trouw.nl>

Kan Rutte ons zijn geheim verklappen, hoe het komt dat hij jonger lijkt bij de opname van NPO Politiek, hij hoeft niet op C19 te testen.

Waarom zouden wij ons moeten laten besmetten via de PCR test?

Strak in het vel verteld hij snel dat hij niet hoeft te testen zegt de Pedo-vampier van het binnenhof, NWO vazal heeft zijn eigen voorstellingen van het nieuwe normaal zonder moraal.

Ik zou de indruk krijgen dat en een jongere versie van deze VVD Satanist nu ten toon gespreid wordt.

Zou hij verse Adrenochrome uit het Haagse tunnelsysteem aangeleverd krijgen?

We weten zijn voorliefde:

https://www.nederlandonsland.nl/actueel/rutte-onderdeel-van-een-pedofielennetwerk/

SEKS MET DIEREN WAS VOOR DE JOVD GEEN PROBLEEM.

Al in de tijd dat Mark Rutte voorzitter was van de jongerenvereniging van de VVD (1988 – 1991) bleek men in die kringen niet vies te zijn van bestialiteit.

Uiteindelijk kwam onder Ruttes opvolger Koen Petersen dit standpunt in het Politieke Kernprogramma 1994-1998 te staan. 

“We willen de traditionele man-vrouw verhouding doorbreken”, aldus de JOVD-voorzitter. Voor de liberale jongeren was seks met dieren zelfs een “vernieuwend element”. 

Opmerkelijk, want volgens artikel 254 van het wetboek van strafrecht is deze uitwas van seksualiteit verboden en kan de dader bestraft worden met maximaal een jaar gevangenisstraf.

Kindervriend Mark Rutte wil wel met kinderen bezig blijven.

Daar de hele overheid een misdaad kartel is, kun je de overige partijen ook vergeten, ze zitten allemaal het Pedo en C19 beleid van de NWO, EU en WEF door te voeren.

De echte pandemie is het Globalisme, een religie van linkse pedofielen die thuis niets te zeggen hadden, door chantage aan elkaar verbonden.

Als je te slim bent kun je niet bij de politie, want daar mag je niet denken of een geweten hebben, bij SOA is het nog triester gesteld, dat is de nieuwe NSB – SA van Rutte.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sturmabteilung

Ze zijn gewoon te achterlijk om zelf te denken als een mens, die verantwoordelijk voor zijn daden is, wel bevel je ook krijgt, als je het uitvoert ben je aansprakelijk voor de gevolgen.

D66 Rechters die rechtspreken in dit wetteloze systeem zijn ook 100% aansprakelijk voor het onrecht dat ze in stand willen houden.

De Polen willen wijzen op hun keuze van recht, terwijl we zelf geen wettig rechtssysteem meer hebben vanaf het koninkrijk en de grondwet vervallen is in 1940.

Mochten de huidige fascisten aan de macht blijven, hebben we zeer binnenkort een burgeroorlog tegen de eigen overheid.