WANJI ENERGIE ©

Welkom lief mens en trouwe bezoeker,

Take Care 4 bied voor iedereen de WANJI ENERGIE © aan.


Copyright WANJI ENERGIE © Patricia Duits

 

 

Leer je  opnieuw te verbinden…

De WANJI ENERGIE ©  is erop gericht om je eigen energiehuishouding weer in een optimale staat te activeren in combinatie met je Bewustzijn.  ( Zoals het dient te zijn )

WANJI ENERGIE © = EEN ENERGIE.

Dit is een Eeuwen oude techniek deze wordt je geleerd/opnieuw geleerd of je maakt er kennis mee, zodat je het in kunt zetten voor je Verbinding en je zelf in top conditie kunt en mag houden. Daar heb je recht op.

We weten dat het  Anasazi / Oervolken – Indianen/Hopi’s (sjamanen, monniken in Tibet, enz.) werkte al met deze methode en zij die deze frequentie continu gebruikten (het TROMMELEN VIA HUN DRUM en DRUMCEREMONIE’S) en nu nog enkele stammen die in de 3de wereldlanden leven. Vandaar dat zij een rijkdom bezitten ondanks de armoede maar wie is er dan arm ??

Zij gingen op het RITME van Moeder Aarde, net zoals je eigen ademhaling ? al eens aan gedacht ?? Nee, Nu wel toch.

Dus deze Eeuwen oude techniek gaan we weer activeren ieder van ons bezit het, het is een kwestie van vrede-liefde aan jezelf, om dit aan jezelf te geven.

Als we de frequentie van de Aarde een naam mogen geven, is dit ook wel de al bekende Schumann Resonantie. Deze Meneer de natuurkundige die heeft er onderzoek naar gedaan, en zo is de Naam Schumann Resonantie er gekomen en ernaar genoemd.

Het is eigenlijk gewoon naar de naam die genoemd van de Natuurkundige Winfried Otto Schumann in 1952 voorspelde hij al /vertelde hij dat Moeder Aarde een natuurlijke elektromagnetische resonantie heeft. Wat een wijze man. Maar HELAAS veel van deze info is uit de boeken gehaald omdat het voor de mensen te simpel was en mochten er geen gebruik van maken. Het was Economisch geen goed plan om deze kennis onder de mensen te brengen want dan kwam hun macht en het manipuleren van de mensheid in gevaar.

Maar wij DE MENSHEID geven niet zomaar op toch !!??

Deze workshop is niets meer en niets minder dan leren, opnieuw leren ervaren, uzelf aan te passen aan de Hartslag van jezelf en de Hartslag van Moeder Aarde, mee te trillen met haar energie. Deze eenvoudige techniek kan iedereen in een weekend leren! Geen ingewikkelde meditaties, alleen verbinden. Oude volkeren zoals de  Anasazi, Hopi Indianen en de Maya’s waren bekend met deze energie en voor hen was het heel gewoon dit toe te passen om zichzelf gezond te houden.

Juist nu, tijdens het Ascentieproces, is deze techniek voor veel mensen een uitkomst. Moeder Aarde is haar trilling of energie aan het verhogen en wij als levende wezens voelen dit. Als er iets verandert dan verandert alles ook de Frequentie, lichaam en denkwijze.

Je leert tijdens deze WANJI ENERGIE © workshop :

  • Je afstemmen op  je eigen Hartslag en op de Hartslag van Moeder Aarde, die de verbinding hersteld en zo je weer leert te verbinden. ( zie Glow meditation )
  • Je zelfherstellend vermogen te activeren en instant te houden.
  • Je lichtveld (aura, energieveld) te activeren, wat je beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit gaat samen met de Merkaba activatie die je altijd al bezat.( daar vertellen we je meer over )
  • Door de Centrums te activeren kunnen blokkades verdwijnen en er kan dan aan gewerkt worden = de oorzaak komt naar de oppervlakte toe.
  • Oude patronen loslaten en zodoende plaats maken voor het nieuwe, hierdoor zal je energie/je Chi weer gaan stromen en je creëert je eigen werkelijkheid wat voor JOUW bestemd is.
  • Je trilling/ frequentie zal zich resetten en verhogen, hierdoor zul je minder vaak medische klachten kennen en deze kunnen hierdoor compleet verdwijnen. Doordat de door stroom is geactiveerd.
  • Inzicht krijgen omtrent je gezondheid, leven en wensen. De mogelijkheden voor elk mens zijn onbegrensd!
  • Je eigen wetenschap woorden geven, je eigenwijsheid laten spreken, voelen en uiten. Nieuwe wetenschap leren die we presenteren door een powerpiont te geven tijdens de 2 daagse workshop.

 

 

Alle centrums worden geactiveerd. (ook wel chakra’s genoemd)

Doordat je het samen doet als een groep zullen de energieën zich versterken waardoor er een goede open band mag ontstaan tussen de cursisten. Het uitwisselen van ervaringen, nieuwe contacten worden gemaakt onder gelijk gestemden. Dit is ook verbinden dat je leert om te delen van je gevoelens en behoeften, door de sfeer van veiligheid die ontstaat is er gelijkheid aan ieder, geen rang of stand verschil.

Het is een ZELF-GENEZENDE TECHNIEK wat inhoud; Jij bent en neemt de verantwoording over en voor jezelf.

Wat gebeuren mag gebeurt. 

Zelf als kind kende ik deze techniek nog ,maar was vervaagd (in mijn boek “open je eigen deur ” deel 1 op blz 30 geef ik al iets aan en schrijf dat ik hier later op terug kom), Nu is het Moment dat ik het delen mag en aanreiken kan. Zodat als er vragen komen kan ik die beantwoorden, ook de channeling die gebeurt als ik een workshop start kan plaats vinden en de info is dan ook bestemd voor de groep die dan aanwezig is. En als daar een wonder mag gebeuren dat je geheel van je ziekte af bent is dat geweldig maar de genezing kan ook zijn in ACCEPTEREN VAN…. daar wordt vaak niet aan gedacht. Zelf ik heb de De ziekte van Bechterew, ook wel spondylitis ankylopoetica (‘hakenvormende ontsteking van de wervelkolom’) of ankyloserende spondylitis geheten, en mijn ervaring is dat de doorstroom optimaal is in het ruggenmerg nu. Zo dat ik veel beter functioneren kan en niet meer over mijn grens ga, ben geheel zonder tabletten Nu op dit moment het Verjongt- Lichamelijk en Geestelijk. ,Mindcontrol Beschermend, Bloedvaten Herstellend enz. Voor ieder is de ervaring en het proces anders. Wat je Geboorte Recht is komt bij  je terug. EN DAT IS BELANGRIJK.

Door in groepsverband samen te zijn is het helpen om de onvoorwaardelijke liefde over Moeder Aarde/Gaia te versterken om zodoende een groter Eenheidsbewustzijn te creëren. Verbinden gaat in groepsverband heel gemakkelijk door de versterking van elkaars energieveld. Door elkaar dan te ontmoeten ontstaat er een resonantie energie met gelijkgestemden en dat betekent groei. Groei voor u, voor elkaar en ook voor onze Moeder Aarde. Er is hier ook volop begeleiding aanwezig met aandacht voor ieder individu. In een ongedwongen sfeer wordt je met beide benen op de grond begeleid naar een verhoogde staat van bewustzijn.

Als we de uitnodiging mogen ontvangen gebeurt dat in de Tipi en het element Vuur, zo krijg je / mag je de Verbinding herstellen en kan het gereset worden, wat bij je hoort. Het is een Proces en daar is na begeleiding of ondersteuning wenselijk vaak. Je Waarneemt, Ervaart, Beleeft heel intens.

Na deze belevenis die je ervaren en opnieuw weer eigen gemaakt hebt ben je ook vrij om te komen als er weer een nieuwe 2 daagse WANJI ENERGIE gehouden wordt, voor zelf je te verbinden en samen/groep versterkend een Reis te maken naar de Holle Aarde Agartha of naar het Universum/Galactic Federation.

Als je binnen wil wandelen, Laat het ons even weten als je ons een bezoek komt brengen in verband wanneer de reizen zijn het zou jammer zijn als het storend ervaren zou worden en wij nodigen alleen maar uit. VOEL JE WELKOM.

Wij gaan tijdens de reizen/meditatie onze eigen verbindingen leggen met Walvissen, Dolfijnen en Buitenaardse en andere wezens en hun energieën en de Holle Aarde, waardoor je een gereedschap word aangereikt waar je zelf mee mag gaan werken. Op weg van 3D naar 4D en 5D ……………en verder als het je gegeven is.

En tot slot gaan we als groep een verstekende energie naar Moeder Aarde sturen of Wereldwijd een Energie-Boost geven die helend zal zijn voor ieder levend wezen, helend voor een situatie die ondersteuning mag krijgen door Positieve Onvoorwaardelijke Liefde te sturen. Groeps-verband doet groeien van jezelf en de ander.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jn05E0KEdpY

Op deze manier wil Take Care 4 de nieuwe wereld 4D…5D….  alvast vormgeven, door een nieuw systeem een ander betalingssysteem te gebruiken, bepaal je zelf wat deze module jou waard is en geef je een rechtvaardige vergoeding voor de twee dagen. ( kwaliteit behoeft geen duurte!!!!! )

SEE YOU and THANKS FOR YOU’RE TIME. WHITE LOVE

https://youtu.be/W8876GLQtPs

 

Leer meer info;

http://www.tigweb.nl/TIG19_6_01_Bosman.pdf

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M31&ss=P2088&l=NL

http://www.lakota.nl/7-algemeen/176-indianen-komen-op-eigen-paspoort-naar-nederland.html

 

 

Copy-right/copy-claim.