Het beste is gekomen.

Beste patriotten en trouwe lezers van over de hele wereld.

Het beste is gekomen.

Het is geen geheim meer dat Washington DC geheel is afgesloten, de MSM hoor je er niet over.

In het stuk Cabal of Deep State land zijn meer als 130 Ambassade van bijna alle landen, ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal gesloten en je hoort er niets over in de MSM.

Zie onderstaande lijst.

Zijn er nog meer kenmerken?

Veel bedrijven en verzekering maatschappijen zijn betrokken bij transport en handel.

Washington DC blijkt echt een moeras geweest te zijn.

De beste POTUS ooit en patriotten met een geweten hebben de strijd aangegaan met de Cabal, Deep State.

Als er meer als 300 Kilometer tunnels onder Washington DC zijn, moeten ze ook ergens op aangesloten zitten, anders lijkt het geen zin te hebben en zouden de Satanisten veel eerder door feiten van hun misdaden aan het licht gekomen zijn.

Washington DC is bijna met een boot te bereiken, op een klein stuk na, war via tunnels te bereiken zal zijn.

In hoeverre de Ambassade met het tunnel systeem verbonden zijn kan ik niet beoordelen, dat zal later in onthullingen wel duidelijk worden.

De duizenden body backs die stoffelijke resten van mensen van af 3 maanden tot ruim 60 jaar laten alleen het ergste vermoeden van wat het leger onder de grond in de tunnels heeft aangetroffen.

De onzichtbare oorlog is over de hele wereld gaande.

Met als dekmantel van C19 gebeuren er per land de meest ondenkbare ontwikkelingen, van Lock Down tot Avondklok, iets wat je normaal alleen in oorlogstijd zou verwachten.

Het is een strijd op leven en door voor de Cabal, terwijl we nu zien hoe ze framen om hun sporen uit te wissen.

Om een misdadiger te ontmaskeren moet je hem niet storen als hij zichzelf verraad.

Dus landen met een avondklok, daar heb ik het vermoeden van dat zij ondergronds in de tunnels hun eigen sporen willen uitwissen, die hun compromitteert met hun Satanisme.

Onze premier en Pedofiel Mark Rutte en Ed Nijpels zat vroeger in een clubje met de naam JOVD wat voor pedofilie was; de leeftijd van kinderen moest naar de leeftijd van 12 jaar!!! van deze partij om seks als volwassene met deze kinderen te mogen hebben.

Maar ook waren zij voor commercieel draagmoederschap… Kijk en luister naar de waanzin die deze man toen al uitkraamde… Zie ook deze post over deze JOVD…
https://www.youtube.com/watch?v=x6IJmfjf29c

De VVD is een pedofiele partij, want Mark Rutte is geen enkeling ook Ed Nijpels van de VVD streeft Seks met kinderen vanaf 12 Jaar na.

https://www.groene.nl/artikel/de-kindervriend

In de huidige commotie over kinderporno heeft de pedofiel het zwaar te verduren. Toch doet hij nog een zwakke poging zich te verdedigen. Maar de kern van de zaak blijft: Waar haalt de volwassene het recht vandaan het kind in de seksualiteit te mogen inwijden?
HET IS TEGENWOORDIG politiek correct om er een vaag standpunt over pedofilie op na te houden. Velen beweren ‘genuanceerd’ te denken over seksuele contacten tussen volwassenen en kinderen, waarmee ze meestal bedoelen dat ze niet iedereen over één kam willen scheren.

Het zijn roofdieren die via de corrupte politiek hun mensonwaardige Agenda en geestelijke afwijking na streven, als echte ongeremde gewetenloze Satanisten.

Daar er over de hele wereld de maritieme wetgeving leidend is blijft hun misdaad redelijk onopgemerkt en ongestraft, als je in Nederland Pedofielen wil oppakken krijg je te maken met de politie die de Pedofielen beschermd, in opdracht van hun hoge leidinggevende die in de club van Pedofielen zitten, waarvan Mark Rutte de Pedobeschermer blijkt.

Juist door de avondklok is vanuit de ruimte met US Space Force de ontwikkelingen over de hele wereld goed te volgen en vast te leggen als bewijzen voor hun berechting.

Alles van telecommunicatie verkeer wordt opgeslagen als bewijs voor hun berechting.

Welke van onderstaande landen hebben de Clinton Foundation met vele miljoenen gesteund met het belastinggeld van hun eigen bevolking?

Welke landen zijn doorvoer kanalen voor de Mensen en Orgaan en Adrenochrome handel, waarbij Nederland een koploper is bestuurd door een misdadig regiem van Pedofielen onder leiding van Mark Rutte en de Satanische koninklijke familie.

Waar en hoeveel kinderen worden er jaarlijks vermist, waar is evergreen schipping (Hillary Clinton) actief geweest.

De zogenaamde ontwikkelingshulp, waar is deze toegepast en wie waren de uiteindelijke begunstigen, en vergeet daar niet de artiesten die schijnheilig optreden gedaan hebben om als rookgordijn van mensenhandel te fungeren.

Hoe werd het US leger misleid en soldaten misbruikt door het militaircomplex om voor de Elite de misdaden te plegen, het is een zaak van eer om dit ook te beëindigen door het leger, waarbij er over de hele wereld een alliantie is gesmeed, die nu met de grote schoonmaak bezig zijn.

Voor gekochte regeringen en Satanisten is er in de toekomst geen plaats meer op deze planeet.

Ze gaan allemaal onthuld worden welke misdaden ze hebben gepleegd tegen de wereldbevolking en in het bijzonder de Kinderen van deze wereld, om ze als slachtvee te gebruiken voor hun bloed en organen.

Het voormalig en bezet Nederland als provincie van Duitsland, zal in Europa de koploper zijn van Pedofielen met zoals nu bekend is met 70% van kinderen en pedofielen misbruik.

Uit onderstaande lijst van Landen met een ambassade of consullaat in Washington DC is niet automatisch af te leiden welke zich hebben schuldig gemaakt.

Het is wel vreemd, dat niemand vragen stelt waarom en of welke landen niet hun ambassade niet meer open zijn, dit vind ik wel verdacht.

In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie, hoe zit met met de rest van de wereld.

Een onmenselijke Satanische triljoenen handel die alle verdere wereld en drugshandel in de schaduw lijkt te stellen.

https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/meetings/annual-meetings/2015/sponsors

Er zal een correctie in de machtsverhoudingen komen met de invoering van GESARA, want dit kan enkel als de Deep State, Cabal geheel uit de macht genomen is.

We hebben alle rede om optimistisch te zijn, want vandaag 19 Februari zijn de 30 dagen verstreken die nodig waren om over de hele wereld alles in stelling te brengen voor de Globale schoonmaak van het kwaad.

Het startschot komt vanuit de Alliantie en de VS legerleiding die voor zover mogelijk de RV, GCR zal uitrollen, om de Cabal Centrale banken buiten spel te zetten.

Klaus Schwab (Ernst Blowfeld) en zijn (Specter) misdaadsekte van het Wereld Economic Forum, IMF, Wereldbank, ECB, kunnen hun agenda niet uitvoeren zonder geld, Goud en invloed op de wereldfondsen van GESARA die via de QFS grootboek programma met goudcertificering als nieuw waardevast betaal systeem het Cabal systeem vervangen heeft.

Nu de 30 dagen die Generaal M Flynn nodig had voorbij zijn, het hoge gerechtshof de kiezersfraude moet behandelen, en bij weigering het Leger direct tot actie overgaat om de Grondwet van 1776 te gaan uitvoeren, om de US en zijn bevolking te beschermen van buitenlandse en binnenlandse terroristen uit de leugenachtige politiek onder hoogverraad voor een krijgstribunaal te berechten.

Dit gaat echter over de hele wereld gebeuren, daar de US zijn herstelde grondwet, en de buitenlandse inmenging in de verkiezingen van 2020 dit als bezettingsmacht van veel landen rechtvaardigt, als een Neurenberg 2.0 voor de misdaden die de elite hebben gepleegd tegen de wereldbevolking.

Dan pas is het 100% veilig de GESARA fondsen vrij te geven, om de mensheid uit de armoede en onderdrukking te halen.

Alle globalisten zijn gedoemd te sterven, een kleine stap voor hun, maar grote voor de mensheid.

Zij die betrokken zijn bij de misdaad en Genocide of valse C19 Plandemie hebben hun hand duidelijk overspeeld door hun arrogantie en misplaats machtsvertoon tegen de wereldbevolking.

Ik heb enkel een visie gedeeld, die door iedereen verder onderzocht kan worden.

De EU en Satanische Globalisme is dood, Deep State en Cabal kunnen geen kant meer op.

AfghanistanEmbassy of Islamic Republic of
AlbaniaEmbassy of 
AlgeriaEmbassy of
Angola   Embassy of
Antigua and Barbuda    Embassy of
ArgentinaEmbassy of
ArmeniaEmbassy of
Australia Embassy of
AustriaConsular Section of the Embassy of
AzerbaijanEmbassy of 
BahamasEmbassy of
BahrainEmbassy of
BangladeshEmbassy of 
Barbados Embassy of
Belarus  Embassy of
BelgiumEmbassy of The Kingdom of
BelizeEmbassy of
BeninEmbassy of
BoliviaConsulate General of Universal Centre 
BotswanaEmbassy of 
BrazilConsulate General of 
BritishEmbassy  Washington
BulgariaEmbassy of
BurundiEmbassy of 
Cabo Verde   Embassy of 
Cambodia  Royal Embassy of 
CameroonEmbassy of
CanadaEmbassy of
Central African Republic  Embassy of The
ChadEmbassy of 
ChileConsulate of the Republic of  
ChineseEmbassy of
ColombiaConsulate General of 
CongoEmbassy of the Republic of
Costa Rica   Permanent Mission
Côte d’Ivoire  Embassy of 
CroatiaEmbassy of
CubaEmbassy of 
Cyprus  Embassy of
Cyprus North Embassy of Turkish Republic
CzechiaEmbassy of
DenmarkEmbassy of
Djibouti Embassy of
DominicanConsulate General
East Timor Embassy of 
EcuadorEmbassy of
EgyptEmbassy of
El Salvador Embassy of
EritreaEmbassy of State of
EstoniaEmbassy of
EthiopiaEmbassy of
FijiEmbassy of
FinlandEmbassy of the Republic of
France  Embassy of
GambiaEmbassy of
GeorgiaEmbassy of 
GermanyEmbassy of the Federal Republic of
Ghana   Embassy of 
Greece  Embassy of
GreenlandRepresentation
GrenadaEmbassy of
GuatemalaPermanent Mission of Guatemala to the OAS 
GuineaEmbassy of 
GuyanaEmbassy of
HaitiEmbassy of
HondurasSeccion Consular de la Embajada de
HungaryEmbassy of
IndiaEmbassy of
IndianConsulate
IndonesiaEmbassy of
IraqConsular Section of the Embassy of
IrelandEmbassy of
IsraelEmbassy of
ItalyEmbassy of
JamaicaEmbassy of
JapanEmbassy of
JordanEmbassy of
KazakhstanEmbassy of 
KenyaEmbassy of
Korea Consulate General of the Republic of
KosovoEmbassy of
KurdistanRegional Government Representation
KuwaitLiaison Office 
KyrgyzstanEmbassy of
LaosEmbassy of
Latvia Embassy of
LebanonEmbassy of
LesothoEmbassy of 
LiechtensteinEmbassy of
LithuaniaEmbassy of
MacedoniaEmbassy of
MadagascarEmbassy of 
MalaysiaEmbassy of
MaltaEmbassy of the Republic of
Marshall Islands  Embassy of
MauritaniaEmbassy of the Islamic Republic of
Mauritius Embassy of
MexicoEmbassy of
MicronesiaEmbassy of
Monaco  Embassy of the Principality of Brawner Company, Inc 
MozambiqueTravel Mozambique Visa LLC 
NamibiaEmbassy of
NepalEmbassy of
NetherlandsEmbassy of
New Zealand   Embassy of
NicaraguaEmbassy of 
Niger  Embassy of the Republic of
OmanEmbassy of
PakistanEmbassy of
PalauEmbassy of
PanamaEmbassy of 
PeruEmbassy of 
PhilippinesEmbassy of the Republic of the
PolandConsulate of
PortugalEmbassy of
PUERTO LEMPIRA  MI Intelsat headquarters
Qatar  Embassy of
RomaniaEmbassy of
RomânieiConsulatul României la Washington
RussiaConsulate of
Saint Kitts and Nevis  Embassy of
Saint Lucia  Embassy of
San Marino   Embassy of
SerbiaEmbassy of
Sierra Leone  Embassy of
SingaporeEmbassy of the Republic of the
SlovakiaEmbassy of
SloveniaEmbassy of 
SomalilandMission in the United States 
South Africa   Embassy of
Spain Embassy of
Sri Lanka   Embassy of
SudanEmbassy of
SurinameEmbassy of the Republic of
SwazilandEmbassy of
SwedenEmbassy of
Switzerland  Embassy of
SyrianEmbassy of  Arab Republic 
TajikistanEmbassy of
Tanzania  Embassy of
ThaiRoyal Thai Embassy (consular office)
Trinidad and Tobago   Embassy of
TurkeyEmbassy of
UgandaMinistry of Foreign Affairs of the Republic of
UkraineEmbassy of
United Arab Emirates  Embassy of the United Arab Emirates 
UruguayEmbassy of
UzbekistanEmbassy of
VenezuelaEmbassy of
VietnamEmbassy of
YemenEmbassy of
ZimbabweEmbassy of the Republic of