HSP jong en oud (video)

THE NEW GENERATION KIDS  AND THE ……..

Hoogbegaafde gevoelige kinderen/volwassenen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NhYYmqe_vAg

Bron ; YouTube.com

Hallo Lief mens,

Je bent hier op uit gekomen om informatie, bevestiging en vraag en antwoord te krijgen.  Het is een ware ontdekkingstocht op deze site.

Ik wil je graag een hand geven en dan lopen we samen hier door heen, ik schrijf uit mijn eigen ervaringen die ik al door lopen heb in mijn leven en die ik NU  deel zodat anderen het kunnen toepassen of nog iets aan kunnen vullen alles mag en is mogelijk in deze mooie Wereld ook al lijkt dat soms helemaal niet zo.

Zoals je al ergens hier op de site  gelezen hebt, ben ik geboren (ja wie niet haha) met een wetendheid die niet ieder persoon heeft. Ik heb geleerd dat het voor mij werkt/samenwerkt met mij. Het is en maakt mij wie ik ben.

Ik beredeneer/annelyseer anders, voel dieper, emotioneel, sexueel, mentaal en fysiek. Precies zoals het filmpje boven laat zien aan je en precies zoals het verwoordt is ,ik hoef hier totaal geen toevoeging te doen en het geld voor ieder van ons . Wat me veel brengt maar ook weg laat drijven herken je dat ?! Door het on-begrip van mijn kant uit maar ook van hun kant uit.( ik dacht dat ieder zo was en dat is nie zo nee, maar daar kom je wel achter hummmm!!)

Ik merk hier op de dag van vandaag nog steeds veel van HINDER noem ik het NIET meer, maar de uitdaging om gehoord te worden en mijn stem creatief in te zetten naar mijn KWALITEITEN om te laten voelen pas ik toe.Zo zien ze mij,vandaar dat mijn project ook SEE YOU 2 HEET WANT ; TAKE CARE 4 + YOURESELF = SEE YOU 2 + YOU SEE MY.

https://youtu.be/UDbhta64KOY

Bron; YouTube.com

Daarom is het belangrijk om je kwaliteiten die ieder van ons bezit in te zetten en niet weg te geven.,wat vaak gebeurt. Je te BEWIJZEN hoeft niet maar dat willen ze wel die druk leggen ze op je werk,school thuis enz.

In het E-book ga ik hier dieper op in hoe en wat het met me gedaan heeft in de kindertijd en omgaan met, het naar buiten treden wie je werkelijk bent .OOK in het 1 ste boek wordt hier aandacht aan besteed.Het geeft antwoordt op vragen ,maar kan ook verwarrend zijn en to the piont en een ondersteuning is dan wel hier op zijn plaats.

DURF ONDERSTEUNING OF HULP TE VRAGEN.

En  ook ik heb  New Generation kids ,2 kinderen/jongens nog wel ,pracht boys die ik ondersteun in hun leerproces van het dagelijks leven.Maar weet dat ze ZELF Waarnemen en Beleven , dat is potentieel voor hun Groei.

Mijn jongste zoon zij toen hij 4 was,“Mam ik zou graag van Sint een onderzoekers koffer krijgen, en geen plastic want daar kun je niet mee onderzoeken.” Ze waren allebei al heel geïnteresseerd in onderzoek, en symbolen uitleg van de tijd van Egypte, films zoals Indiana Jones, die de dualiteit heel goed laat zien en uitbeeld. Deze film triggerde hun maar ook mij. En we werden meer en meer bewuster, en hun hadden antwoorden. Ik dacht ik koop hem eerst een plastic en als hij daar veel mee speelt dan met zijn verjaardag een echt koffertje. Nu dat heb ik geweten:” Hoe kan Sint dit nu toch doen, hij weet toch dat het helemaal niet werkt dat plastic dus het vloog in de kamer rond en veel verdriet van zijn kant. Dat hij zich niet begrepen en gehoord voelde en dat wel door Sint en Piet” Dus met Kerst kreeg hij een echte, en een blijdschap en vreugde.

Doordat ik wist hoe ik er mee om moest gaan met 2 HSP/ New Generation kids  ( ik noem het liever NEW GENERATION KIDS  dat is minder beladen )kinderen  zo ver kom je veel pijn en verdriet mis communicatie en ruzies en onbegrip die niet nodig zijn.

De kinderen van deze tijd (altijd al) zijn wijzer en worden zo puur geboren, hun wijsheid is niet beïnvloed door angst, misleidende onwaarheden via tv. Ze staan nog zo in hun eigen kracht dat ze van deze wijze uitspraken hebben. Leer er van het is een wisselwerking van wij leren hun iets maar het is ook anders om. Door zo te reageren hebben ze er geen moeite mee/problemen.

Ook de scholen, werk enz. als hun hier ook een wissel werking intrigeren dan is er harmonie van ongekende kracht. We evolueren, laat het dan ook plaats vinden en blok het niet af, dat geeft narigheid in iedere tijdsvorm.

Ik ga hier uitgebreid op in “gevoelswijsheid”.

Ik beredeneer/benader en bespreek deze dingen anders, voel intenser, gevoeliger in je zijn, sexueel, geestelijk en fysiek.

De buitenwereld (die je vaak niet begrijpt)  of je directe omgeving begrijpt jou vaak niet omdat zij zich in een andere belevingswereld bevinden. Ik ben over de jaren vaak verkeerd begrepen of helemaal niet.

Kinderen zijn hierin geweldig onbevangen, eerlijk, zo puur. En door hun inzichten voelen volwassenen zich op hun nummer gezet terwijl dat geheel niet aan de orde is maar anders geïnterpreteerd wordt. wat absoluut niet het geval is laat ik dat duidelijk voor opstellen.!!!

Vragen kunnen beantwoordt worden neem contact op met ons hierover we helpen en horen je graag. Ook hier is geen leeftijd aan gebonden, voor kinderen en volwassen (kinderen van de Aarde zijn we allemaal). (je kunt in de webwinkel gratis het E-BOOK downloaden van mij zelf, zodra deze klaar zijn en van anderen of verwijzingen en linken die we aan bevelen als het om de DOOD gaat.)

http://vimeo.com/elsbethvannoppen/i-feel

Bron: Elsbethvannoppen.nl

waarom hoogsensitieve personen narcisten en moeilijke relaties aantrekken

https://youtu.be/4ekyC2RNBpM

http://www.youtube.com/v/iYoE8jwGfkQ?autoplay=0

Copy-right/copy-claim.