Intelligente Devotie = …….

Hallo en Goede morgen lieve mensen en bezoekers.

Zo het is Zaterdag , het was me een week aan gebeurtenissen hé. De Dolfijnen afslachting, De EU , De Sportwereld met zijn franjes, Syrië met vreselijke onthullingen. De Zorg ,het heen en weer gegooi van statements en verklaringen, beschuldigen en verwijzingen. Ja ik kan zo wel even doorgaan maar dat doe ik niet .

Dit artikel zal uit een paar delen gaan bestaan, gister kreeg ik de volgorde tot me en de info die ik ga verweven met elkaar en wel zo dat het voor ieder een Bewustmaking zal zijn en mag worden.

Ja wat je er mee doet dat is geheel aan jouw zelf en dat is nu net de bedoeling van heel dit mooie woorden spel met zijn krachtige werking.

Een artikel gaf ( was dat gister) aan dat de Paus zegt of laat weten dat INTERNET een geschenk van God is. Oké dacht ik toen ik het las en kon het niet laten om erop te reageren.

En dat was en is het start punt van de reeks.

Als Internet een geschenk van God is , wat is Religie dan ?

Wat zijn de makers de creatievelingen die het samen uit gevogeld hebben en samen tot een geheel gebracht ?! Zijn zij God dan ?! Nee, het idee is van hun zelf en zij geven het vorm voor de mensheid ,een ware info bron van alle niveaus , dus wat inhoud dat er veel bronnen gelezen en gezien kunnen worden een nieuwe vorm van crime ontstaat want dat zit in de mensheid zo creatief zijn ze,maar ook zo spiegelend. En ze leren je eigenlijk op dit vlak hoe kun je je ertegen weren , en tot hoever laat je het zelf komen . Internet mishandeling Groming en Cyber crime enz. Tot waar ligt je grens voor jezelf maar waar houd het op voor jezelf en geef je je grens aan dat zijn nieuwe ontwikkelingen die ontdekt mogen worden en uitwisselen met elkaar dit is ook respect naar elkaar toe ook al heb je een geheel ander contact . Als je hier acceptatie en respect kunt tonen naar jezelf toe van de inkomende info en triggers die wel of niet wil , wel of niet opslaat, wel of niks er doet . Het Digiperk heeft een júhts mogelijkheden en creativiteit ,verbinden wereldwijd en vooral openheid met  de tegen- stander  Digileugens en bedrog. Maar de uitvindingen en kwaliteiten worden op YouTube gezet en ieder dag zijn er dat mega veel ,je kunt het haast niet meer bijbenen hahaha.

Ja, het gaat in een tempo maar het is een ontdekking in ontwikkeling geweldig wat ook inhoud dat er stukken  document naar boven komen die verborgen voor de mensheid is en zo de Regeringen en Hoge Pieten terug gevloten worden.   

En dat is nu aan de hand , wereldwijd overal zie je het zelfde het volk komt in opstand en willen dat er geluisterd wordt , willen dat er gerechtigheid komt in alle opzichten . Dan begin je eerst vooraan te ontdekken dat Religie een grote vinger in de pap heeft.

En dat zij weer willen Heersen ook in dit geval van de evolutie maar of dat ze dat kunnen na alle gebeurtenissen en verzwijgen van alle rare dingen en samenzweringen ?!!  uitmoorden en onderdrukking van de  mensheid.

Door deze interessante momenten van samenzijn op het NET krijg je info die je op school niet tot je krijgt .Zo krijg je EEN situatie van LEERKRACHTEN die het geheel  niet meer snappen van hun wijsheid en zo miscommunicatie ontstaat,rumoer in de klas ,Burn-outs en rare situatie. De LEERLINGEN ZIJN WIJZER DOOR EIGENWIJSHEID . De Nieuwe leermethode kan zo wel doorkomen alleen de verandering is wel heel vast geroest om de eerste draai los te krijgen vandaar de vele tegenwerking die er nu momenteel is en heerst. Maar als je met de gasten die schoolgaand spreekt snappen ze dat ook wel maar dienen veel in te casseren met grote gevolgen van dien en dat is iets wat ze niet meer pikken . Ze komen in opstand heel gewoon toch . Hun kennis die ze hebben tegenover de oude leermethode gaat niet meer . er Rijzen overal stichtingen en clubjes uit de grond waar ze zich kunnen uiten en opgevangen worden . Met veel tegenwerking van de Overheid. Ze  worden geplaatst in het kader van ADHDAUTISME– ADD- OVERGEVOELIGHEID IN VOEDING , EN  WEET IK WAT NOG MEER .

In het waren, ze zijn niet meer te houden ,maar wie is niet meer te houden dat vraag ik me af ??!! en Jij !!

Dus als je op ZELFONDERZOEK uit gaat kom je de meeste waanzinnige dingen tegen ook zeker in  DUALITEITSVORM. Je staande weten te houden in deze verandering die wereldwijd en in jezelf gaande is is een uitdaging  van grote hoogte en krachten.

Hier wil ik het bij laten en ga morgen in op de gezondheid want het doet nog veel met je innerlijk, lichamelijk en geestelijk vergeet dat niet lief mensenkind.

Ik ga vandaag een cd op nemen en samen met mijn collega de Cursus verder afwerken die we gaan geven voor ieder kind als volwassen een kennis dat eigenlijk bij je hoort maar in de vergetelheid is geraakt . Geweldig toch dus moge je net zoveel plezier vandaag beleven als wij dan schijnt de ZON in overvloed. ( vitamine D

 

Nog even dit  ;;;; Citeer uit DOORBRAAK  het volgende ;

De laatste tijd klinkt ook in bepaalde Nederlandse ‘linkse’ kringen steeds luider de roep om een onvoorwaardelijk basisinkomen in te gaan voeren voor iedereen vanaf achttien jaar. De redenen die aangevoerd worden voor een basisinkomen kloppen wel. Door mechanisatie en de wereldwijde lagelonenlanden-politiek rond de productie van materiële en immateriële (= diensten) handelsgoederen zijn er tegenwoordig minder mensen nodig in het arbeidsproces. Daardoor is er een fundamentele crisis ontstaan waarbij de arbeid zelf op de helling is komen te staan. Deze crisis heeft ‘overbodige mensen’ gecreëerd.

Bron ; Doorbraak

Weet je echt wat er speelt ??

Tot morgen .

Warme Hart Groet

read more  aanraders;

http://uvrm.wordpress.com/2013/07/20/wat-is-intelligente-devotie-2/

https://www.takecare4.eu/een-bijzondere-fase/

https://www.takecare4.eu/zijn-wij-pinocchio/

http://www.davidicke.com/headlines/

http://www.davidicke.com/headlines/category/big-brother/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/01/alles-wijst-op-een-globale-economische-meltdown-in-2014/#.UuOM8RDb-M8

http://www.cmo.nl/vncanon/index.php/uvrm