Wie is hier nu het MONSTER !?

Hallo en goedemorgen lieve mensen en trouwe bezoekers.

Mijn vraag ?? =  WIE IS HET MONSTER HIER !!

images (13)

Foto is van ; www.ekudos.nl

IN 2007 vingen vissers in de Ross-zee voor de kust van Antarctica bij toeval eenkolossale inktvis. Het exemplaar was inclusief tentakels zo’n tien meter lang en woog bijna vijfhonderd kilo! Wetenschappers geloven dat deze soort zelfs nog groter kan worden.

Een soortgelijk zeemonster, de reuzen inktvis, heeft een torpedoachtig lichaam, ogen die zo groot kunnen zijn als een mensenhoofd, een papegaaiachtige bek die sterk genoeg is om een stalen kabel door te bijten, acht armen met rijen zuignappen, en twee lange tentakels waarmee hij voedsel naar zijn bek brengt. Hij kan zich door het water voortbewegen met een snelheid van dertig kilometer per uur en kan zichzelf lanceren zodat hij ’vliegt’!

In de afgelopen eeuw zijn er minder dan vijftig van die reuzen waargenomen, en ze zijn nog nooit in hun natuurlijke omgeving bestudeerd.

Zou NU dan deze mooie creatie van de ZEE  de laatste zijn ??

www.neoweb.nl is deze foto van .

bb1

Reuzeninktvissen leven diep in de Oceaan en Zeeën.  Daar komt de mensheid niet het is te diep. maar we hebben wel veel gevonden wat door aanspoeling en hoger gelegen gebieden van de bodem van de Oceaan en Zeeën wel te vinden was waar de apparatuur met de mens komen kon. Daarom blijft dit stuk onaangetast, dat is wat we dachten ?! Voor de mensheid blijft niks onaangetast, jammer genoeg . Wist je dat Reuzeninktvissen pas officieel ontdekt in 1925 en kregen als wetenschappelijke naam Architeuthis, hrt blijven creaties die mystiek zijn, fantasierijkekijk prikkelend zijn.

 

Citeer het artikel dat door By BUTCH WITT geplaatst is op 9-1-2014.

Voor de tweede keer in de afgelopen maanden, heeft een gigantische zeemonster aangespoeld in Californië. Eerst was het een zeldzame oarfish dat was uitgegroeid tot een grillige 100-voet lengte. Deze keer was het een reusachtige inktvis meet maar liefst 160 meter van kop tot tentakel tip.

Deze reuzen zien er anders uit, maar experts geloven ze delen een belangrijke gemeenschappelijke kenmerken: ze komen beiden uit de wateren in de buurt van de Fukushima Dai-ichi kerncentrale in de Futaba district van Japan.

Wetenschappers geloven dat het volgen van de 2011 ramp in de Fukushima Dai-ichi kerncentrale een onbekend aantal zeedieren leed genetische mutaties die ongecontroleerde groei veroorzaakt – “. Radioactieve gigantisme” of

Stel je een tonijn die een stad kon voeden de grootte van Austin, Texas. “

Helaas is dit cadre van mutant reuzen lijkt te drijven in de richting van de continentale VS Lokale ambtenaren in Santa Monica, Californië – waar het schepsel afgedreven aan wal – geprobeerd om de bewoners te kalmeren. “Dit schepsel lijkt te zijn overleden en zelfs als levend alleen gedijt in water”, zei Santa Monica Parks Manager Cynthia Beard. “Wij zijn van plan om het schepsel in stukken te verplaatsen naar Scripps Research Institute, zodat ze het kunnen bestuderen,” merkte ze.

Hoewel nog niet goed begrepen wordt radioactief gigantisme gezegd resulteert wanneer straling veroorzaakt veranderingen in de groei regulerende delen van het DNA van organismen aangetast. Wanneer de groei regelgevers niet in celgroei controleren, kan een organisme vaak zijn reguliere lichaamsgrootte bereiken.

WAT DACHT JE HIER VAN ? EVEN EEN TERUGBLIK.

Lokale radioactieve gigantism deskundige Kerstman Marino College biologie professor Martin L. Grimm, PhD zei dat de nucleaire ramp sommige onbedoelde voordelen kan hebben gehad. “Deze wezens geven ons de kans om radioactieve gigantisme bestuderen,” zei hij. ” WIE IS HIER HET GROOTSTE MONSTER !?” Grimm is van mening dat het benutten van radioactief reuzengroei kan zijn als het benutten van het atoom naar atoom energie op te wekken. “Stel je een tonijn die een stad kon voeden de grootte van Austin, Texas,” zei hij. “Dit is de mogelijkheid van radioactieve gigantisme.”

Zijn gigantische zeedieren echt een bedreiging voor degenen die op het land? “Neem Jaws maar maken hem de grootte van een wolkenkrabber in Manhattan,” zei Bruce Kenner, een marien bioloog bij UC San Diego. Kenner denkt dat reuzengroei navigatiesystemen zeedieren ‘zou kunnen verstoren.

Als enige bewoners ter plaatse een ongewoon formaat zeemonster, moeten ze de US Coast Guard hotline op 1-800-BIG-FISH (of 1-800-244-3474 Dit meld de Lightly Braisedturnip. zie onder bij bron vermelding..

call-of-the-sea.blogspot.com interessant lees voer daar is deze foto ook van .

zeedraak1

Zeer mooie foto reportage ;  http://brekend.nl/2011/10/26/in-beeld-monsters-van-de-witte-zee/

wittezee2

http://www.youtube.com/watch?v=F3I42kNEq50

Een swingende afsluiting op deze vrijdag ochtend , een fijne vrijdag toe gewenst mensen.

Warme Hart Groet

Bron ; http://www.lightlybraisedturnip.com/giant-squid-in-california/  infonu

Read more ; http://www.scientias.nl/uitgestorven-reuzen-de-grootste-dieren-op-aarde/12364

http://wol.jw.org/nl/wol/d/r18/lp-o/102009447