Reality Show ???

Hallo lieve mensen ,

Reality Show , ja aan mijn hoela. Dit is geen show ja leuk andermans leed zien, nee dit gebeurt , En het is geweldig dat het in kaart gebracht wordt.

Maar zien de meeste het ook zo.

Dit is in Engeland en hoe gaat het hier met de verhuur -zaken ?! hoe gaat het werkelijk ?! dat vraag ik me al een tijdje af.

Dit artikel staat in Mirror.co citeer in het Nederlands ;

Margaret Thatcher pal Nischal staat bekend als Goldfinger en harken in duizenden uit gezinnen die leven op de armoedegrens verhuren van vochtige huizen met defecte verwarming

De smerige gehuurde vier-kamer woning op TV’s controversiële Benefits Street is zo vol met vocht dat water langs de muren.

 

Er is geen verwarming, omdat de ketel is al lang gebroken – en kinderen van de huurder zijn, zodat ze ‘s nachts met hun kleren slapen bevroren.

 

Maar de grootste schande over het huis in James Turner Street is de verhuurder van wie het is – een miljonair Tory en een keer vriend van Margaret Thatcher die een fortuin harken maakt in huursubsidie.

 

Zakenman Paul Nischal – wiens eigendom firma heet Goldfinger –

 

De Indiase geboren Conservatieve wordt verondersteld om bijna £ 3000 zak per maand van worstelende bewoners van Groot-Brittannië op straat van schaamte – het merendeel in belastingbetaler gefinancierde voordelen.

Midlands PvdA-Kamerlid John Mann gisteravond sloeg de familie Mbuyamba benarde situatie. Hij zei: “Private verhuurders maken van een moord van huursubsidie ​​betalingen en vaak helemaal niet de zorg over de kwaliteit van de goederen die zij verhuren. Voor hen, het is allemaal over het krijgen van rijk op geld van de belastingbetaler. De regering moet het bedrag van de huur uitbetaald in de huursubsidie ​​te beperken. Het moet een eerlijk bedrag per eigendom.

“Er is geen manier dat bijna £ 1000-a-maand is een marktconforme huurprijs voor een woning in zo’n slechte staat. Het is crimineel. ”

De heer Nischal, ooit assistent van India’s vermoorde premier Rajiv Gandhi, is niet alleen in het maken van geld uit de ellende van James Turner Street.

Onze sonde onthult een reeks van welgestelde eigenaren van onroerend goed worden betaald tot £ 650 per maand door de regering via de huursubsidie ​​systeem. De eigenaar van de woningen bewoond door twee van de belangrijkste karakters Voordelen Street is een rijke tandarts die ook eigenaar is van een derde woning in de straat.

Vorige week bleek een van de huizen in een straat te zijn in handen van Yvonne Mosquito, 49, Birmingham adjunct Politie en Misdaad commissaris.
Bron en lees het hele artikel met foto’s het zet je aan het denken ;

Mirror.co 
Check out all the latest News, Sport & Celeb gossip at Mirror.co.uk http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/benefits-street-millionaire-tory-paul-3062319#ixzz2rUsSIK2H
Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook

zie de afleveringen die gemaakt zijn;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mszhESGvE_c


http://www.youtube.com/watch?v=NmUEhs9nL3k