BEZWAAR en dan ……..

Hallo Lieve Mensen,

JA, je hebt BEZWAAR tegen iets en dan …………….

Het kan in vele vormen zijn zoals; BJZ = Bureau Jeugdzorg, Uitkering = UWV, Werk = Ontslag, Onderwijs = Thuisonderwijs/ vrijeschool, Overheid en Gemeente, Zorg = Hopeloos Vrijwillig!, Schulden = Bank/Overheid/Belasting.

Ik geef hier boven iets aan dat je aan het denken mag gaan zetten dat die hersendinen eff een andere kant uit gaan draaien. Zullen we zeggen een RESETMODE  aanreiken !!

Ik zelf zit in een Uitkering = en het geeft mij veel in vele vormen Positief als Negatief ( wat eigenlijk niet bestaat dit wordt gecreeérd door jezelf ) en ik denk dat het NU al ingetreden is hier zal ik eff werk van gaan maken.

” OOOO,JA” hoor ik je nu zeggen;” Ik kan er niks aan doen ,de baas ontslagen-ziekte-enz.” Je blijft in een molen zitten die rond begint te draaien en waar je niet omhoog om er uit  te kunnen klimmen wat onmogelijk lijkt ;; zo voelt het, zo drukt het neer op je heel je zijn. Als je een fmilie hebt dan gaat het als een sluipdiefje in de nacht, irritation,f rustration, ziektes die daar uit voort komenen weet ik wat nog meer.

AA,HA ,; IK KEN DIT STUKJE .

Dan wordt je door instanties ; op en neer heen en weer geschud = her-ken je dit!!

Nu zijn er vele die je ondersteuning kunnen bieden en wat op jouw mat gemaakt is een heel BOS is er van.Je wandeling begint en poef je bent verdwaalt ( KEN JE DIT ) o, jA EN LEEFTIJD speelt  HIER GEEN ENKELE ROL ( die krijgt een bijrol hihi )

De Acceptatie fase is een dicht begroeid bos en je weet niet welk pad je nemen mag? Gelukkig zijn er van die mense die je kunnen helpen maar met veel EIGENBELANG dus op ten duur is die hulp niet  meer relevant voor jouw en je gaat verder. Dieper het BOS in.( vandaar dat mijn boeken allemaal in een avontuur geschreven zijn zoals vele schrijvers met mij ook al  doen)  oeps we dwalen af.

Op het eind zie je licht puntjes verschijnen ; Hé Crea komt voorbij en reikt jouw mogelijkheden aan waar je zelf nog nooit aan gedacht had, en je begint ijverig te wandelen/lopen lachtend en zingent /fluitend want je kunt BEZWAAR geven op veel dingen = je EIGEN RECHT dat is iets dat je hebt EIGENWAARDE- ZELFRESPECT = TERUG AAN HET KOMEN. Je neemt je recht in je eigen handen, je pikt het niet meer dat op en neer ,heen en weer gegooid teworden. Hé heet dat participeren met jezelf !!?? hummm jazeker BINGo (Ja, je hebt gewonnen je eigen terug wauw )

Als je dat al kunt dit relativeren dan kun je dit mooi uitvoeren in je omgeving , Ja dan leert DEN HAAG dat ook,en ondersteun je zo de personen die die kar al trekken daar poe ik zou nie graag in hun schoenen staan ; NEE, ik sta in mijn eigen schoenen.

We kennen UWVreselijk en Jeugdzorg Dark Horse (plus) daar mag ik deze wel bij voegen.

BEZWAAR BIJ  GEMEENTE ; Lees dit eerst eens een paar keer door, en kijk of hun je kunnen ondersteunen met de vragen die je hebt . Ga niet als een Kip zonder Kop contact op nemen. Doe het Bewust met Hart en Ziel ( leuk  liedje overgens )  Zij hebben ook FB.

 

Naar deze kun je ook gaan , neem eens een kijkje, leuk en informatief.

https://www.facebook.com/groups/OORvoorU/?fref=ts

Dus lieve mensen leer en weet en ken ook je rechten ; laat je niet met een kluitje in het riet sturen.

 

White Love for You All .