Bij een Begin hoort ook een Einde

Hallo Lieve Bezoekers,

Jullie weten dat ik ook lezingen geef over dit onderwerp : een Begin heeft ook een Einde.

Van de Serie ” Open je Eigen deur “.

Ik bespreek hier verschillende Levens-Einde, ook over Dementie geef ik een Lezing en de dagelijkse dingen passeren hier de revue.

Doordat ik zelf vele stappen hierin al heb gelopen ,ervaren en waar genomen bespreek ik en maak ik vele taboes  BESPREEKBAAR.

Doordat ik bij de stichting  NVVE ben voor mij zelf en NVVE JONGEREN  mee opricht kan ik vele vragen al  beantwoorden omtrent dit onderwerp en de vele pijnlijke blokkades waar je tegen aan loopt ; jezelf maar eigenlijk de hele familie, vrienden, werk, verenging ; Ontkenningsfase en………………

Daarom is deze trailer al mooi weer gegeven en maakt vele pijnlijke dingen al zichtbaar.

www.gezond24.nl/een-mooi-einde

Neem een kijkje ; ECHT JE BENT NIET DE ENIGSTE IN DIT SCHAAMTE GEVOEL VAN ……..

Een mooi Einde – maandag 7 juli 2014 Nederland 2 om 20:25 uur.

 

Vaak worden er ouderen gefilmd maar weet dat het ook bij / op  veel jongeren leeftijd voorkomt. De leeftijd grens is /staat al op 40 jaar.  Dit kan door Ziekte ( Vasculaire Dementie, HersenTumor) -Drugs- Alcohol, Trauma. Dit is en kan een jong gezin overkomen, vader -moeder kinderen wel of niet? Wat doet dat emotioneel met de nabestaande hoe lijden die eronder ; helaas krijgt dit weinig aandacht, te weinig, het wordt stil gezwegen en weg gestopt heel ver weg.

WAAROM ?

 

 

JA, OOK DIT GEBEURT. En dan dienen vrijwilligers dit werk over gaan nemen fout bewoording hulp geven aan/ van de zorg ?????? Oké, doordat ik in het verzorgingstehuis kom zie en hoor ik veel. Het zijn betaalde banen, er is veel te weinig bezetting van verpleging ??? Hoe kun je deze personen thuis verzorgen ??? En zo ja, wat zijn de belangrijke dagelijks terug kerende routine dingen die echt belangrijk zijn ? zodat het je als partner een ondersteuning bieden kan,maar wat als JIJ het niet meer aankan ?!! wie Ondersteund jouw?? als jij de verzorgende bent ?!

DUS………………….

Je kunt mij boeken ( voor  een volle zaal of kleinschalig thuis in de huiskamer.) contact  ook als je me wilt spreken hierover om te delen en even je Hart te luchten ben ik er voor je en zal er voor je zijn.

White love For You All