Intelligentie Devotie = ….. deel 2 .

Hallo mensen ,

De Zondag is al weer op de helft , en ik geef je bij deze deel 2 van Intelligentie Devotie = …..

Ja , alles draait daar eigenlijk om hoe je het ook draait ,went of keert.

Deze filmpjes zijn door jongeren gemaakt, en als je dit hoort gaan bij de bellen rinkelen hoe is het mogelijk dat dit verkocht wordt. Dus als de Overheid  /  Hoge Bazen dit doen en toe staan  geen wonder dat ze in Amerika meters hoge claim aan de sigaretten fabrikant uit delen. Ja Daar heb je recht op , want zonder deze wassing is roken niet ongezond , niet ongezond ik bedoel hiermee dat eeuwen het al gebruikt werd Het is puur net als wiet roken,dat is weer een combinatie hé , maar zet je aan het denken . Eerst de sjoemelingen met voedingen ;  Paarde vlees ?? weet je nog , en nu dit .

http://www.youtube.com/watch?v=NM9HSjR6m5A

http://www.youtube.com/watch?v=6jsrJ3488so

 

Het is een dubieuze stukjes van de realiteit die we dagelijks tegen komen. ( Want wat ze daar allemaal in stoppen en aan kids geven Ja dat zet je aan het denken net zoals de Sigaretten toch.?! ) Als je vaker op de longpoli komt en met mensen praat kom je tot ontdekking dat er veel zieke longpatiënte zijn die geheel niet roken raar hé !!!! Maar heel vaak allergie hebben dat in Astma of COPD zicht uit . ( Parfum ,antibiotica enz )

Ik geef toe ik rook in de avond ook een paar Sigaretjes maar als je de verpakking leest wordt je niet vrolijk van geef ik helemaal toe. Maar dat is met zoveel dingen, wil je het puur dan is het voor je onmogelijk gemaakt om het te verkrijgen of zelf te kweken ?? Een tabaksplant is de beroerste niet hoor dat is de wreedheid van de mensheid weer de bedroglustigheid in alle toonaarde.

En ik weet dat JIJ DAT ZELF BESLIST EN KEUZE IS OM HET TE DOEN ,GEHEEL JEZELF ?!!  ja en ik heb ook een Formaldehyde allergie maar raar genoeg niet van de sigaretten maar van de Luchtvervuiling en Schampo en Deo ??!!

Hahaha Daarom is de alternatieve Zorg zo onder vuur ??!!!

Is het daarom dat de Homeopathische vaccines niet mogen doorbreken ?? Haaa Haaa Minister Schippers dat is de rede . Geen inkomen meer van die kant ,Geen beduivelingen meer van de Farmaceutische wereld.

We hebben hier al vaak genoeg aandacht aan gegeven net zo als de andere die je gewaarschuwd en een nieuwe kijk / belichting hebben gegeven of althans geprobeerd. Ze noemen hun ook wel Klokkenluiders ? raar eigenlijk toch maar goed we gaan verder.

Dus Als de Paus zegt dat Internet een cadeau van God is wat is al het andere dan ,ja ik kom hier steeds weer op terug hé. Een verwijzing van wat er nu allemaal aan de oppervlakte komt door de snelheid van Internet , de Verborgen stukken, de Wreedheid van de Kartels, ?

Het cadeau van God voor MISBRUIK ?! in welke vorm dan ook en in wat voor niveau ?!

Ja, door  het zo te zien geeft hij ons een cadeau door het zo te belichten de rollen zijn omgekeerd verwarrend Nee, door het zo te stellen kun je gemakkelijk wereldwijd zien en horen wat er is en gebeurt, niks gaat meer of kan beter gezegd verborgen blijven BIG BROTHER kijkt is nu om gedraaid het volk doet en legt alles vast met de mobiel, camera gesprekken zo dat het niet meer verdraait kan worden . Ja Ja Ja die slimme Paus thanks voor deze opheldering wauw zeg .

Het Mind Controle is geopenbaard . ( ook een geschenk van God dan volgens de Paus .)

Dr. Ulrich Fricke meld het volgende een keurige openbaring van een open gesprek. ( wat we eigenlijk wel al wisten luister zelf maar)

In Duitsland zijn ze ook wakker hoor ?!
Chefredakteur von Länger und gesünder leben.

http://www.fid-gesundheitswissen.de/spezial/talk/ll/index1.html?wkz1=LL5709&wkz2=LL5708&nopd=1&nonav=1&ehkz=GNL5434&nlid=sam

 

http://www.youtube.com/watch?v=ytUO8WC6-38

Dat is ook een geschenk van God ?

Bij elkaar opgelet we worden opgelicht – overgetild – overdonderd – overvoerd.

In Sigaretten – Voeding – Medisch , Mensheid – Dierenwereld – Plantenwereld; het dagelijkse leven en je betaald er ook nog voor.

Hier laat ik dit deel bij het is een hoop aan info en lees voer maar het maakt de puzzel compleet, zo kun je begrijpen wat er NU werkelijk wereldwijd speelt en of je het spel begrijpt tigmiljoen mogelijkheden zijn er als je er al 1 of 2 begrijpt ben je al aardig op weg . .

 

Intelligentie Devotie te lezen waard.

Lees meer voer;

Benzeen = http://www.vwa.nl/onderwerpen/verontreinigingen/dossier/benzeen/wat-is-het-gevaar-van-benzeen

Nitrosaminen = http://www.chemischefeitelijkheden.nl/Uploads/Magazines/h013.pdf

Formaldehyde = http://www.huidarts.info/files/folders/FORMALDEHYDE%20-%20Aangepast%20op%2013-12-2005.pdf

Waterstofcyanide = http://www.gezondheidsraad.nl/nl/adviezen/gezonde-arbeidsomstandigheden/waterstofcyanide-natriumcyanide-en-kaliumcyanide

http://www.lenntech.nl/schadelijke-stoffen/cyanide.htm

De vrijspreker ;http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/01/guy-een-echte-politicus/

Bojo hier mag je roken.

http://www.earth-matters.nl/106/4825/boeken/vrij-van-allergie-met-eft.html

 

Fijne zondag toedeloe.

Warme Hart Groet