Ook dit is waanzin.

Hallo Lieve mensen,

Ja ,dit is volledig waanzin. Hoe kunnen ze er zo over heen walsen??!!

Met alle kennis in huis gaan ze het veranderen die hoge pieten en wij de Marionet poppetjes bewegen mee zoals HUN dat willen !!!!, hoe ver moet het gaan.

Minister Schippers kan wel staan te schreeuwen maar is zij niet van de VOLKSGEZONDHEID ( Tijdens haar bezoek volgende week heeft Schippers onder meer ontmoetingen met haar collega’s Azad (zorg en welzijn) en Singh (Sport). , Wat is hier aan de hand dat het van het geheel afgedraaid wordt ???!!!

Wat Martijn Vrijland al schreef op 14-7-2013 citeer eruit ;

** Ja, eindelijk gaat het er aan komen. De overheid heeft het perfecte alibi gevonden om nog meer ouderlijk gezag bij de ouders weg te trekken: de vaccinatie-leugen. Nergens wordt met een woord gerept over de gevaren van het vaccineren! Onderzoeken aangaande gevaren en schadelijke effecten op de korte en lange termijn worden simpelweg niet gedaan, niet genoemd of gebachetaliseerd. De gevaren van de kinderziektes worden daar-en-tegen tot belachelijke proporties opgeblazen**

Als zij kinderen straks uit huis moeten halen hoe groot is de chaos en verdriet en levenswaardigheid van de ouder en kind in kwestie eigenlijk ! Welke gevolgen geeft het dan weer ?! Wie is er verantwoordelijk voor ?! De ouders ik dacht het niet nee, hier zit wettelijk een luchtje aan hoor de overheid die veroorzaken en stellen de regels zo in dat er chaos heerst en vreselijke dingen gebeuren die voorkomen hadden worden ,eigenlijk geheel niet hoefde plaats te vinden.

Citeer uit wanttoknow het volgende ; ** En om de druk van de ketel te halen, liet men daags daarna een andere visie aan het woord die homeopathie positief belichtte. Vreemd genoeg is er bij critici blijkbaar de verkeerde – en onwetenschappelijke – aanname dat iets alleen kan werken als er chemisch actieve moleculen in zitten; achterhaald sinds de ontwikkeling van bestraling, warmte- en lichttherapieën en fysiotherapie die van electropulsen gebruik maakt. Waarom zou homeopathie dus niet kunnen werken als zijnde een energetische therapie?**

Ja die vaccinaties en andere middelen die eigenlijk veel inpackt hebben op het gedrag ? kun je daar geen claim voor indienen dat is toch ook Overheid ? Of ben ik nu een beetje scheef door de bocht aan het gaan of is dit rationeel denken van een buitenleek ?!!!

Kijk en lees nu eens echt het gaat om je kind misschien ;;; Hallo wake up .

Raar als dit alles bewezen is ??!! Waarom wordt de staat niet tot verantwoording geroepen ?!!

Ik dacht dat we een samenleving  waren , dat ieder recht had / heeft op leven, wie zijn zij om dit soort dingen te beslissen ??!! en vooral te dwingen ?! Maar goed ik zal wel chaos in mijn hoofd hebben en vreemd tegen de dagelijkse dingen aan kijken . Hhahaha NEE ik belicht het van een hele ander hoek zo gaan misschien die luikjes open en wordt je echt BEWUST . Dan hoef je geen MIND-FULL-NIS  cursus meer te volgen ??!!

Luister eens naar David Icke ; FREE YOUR MND ook in deze face heel belangrijk.

 

Het leven is te mooi om bedondert te worden door die clowns.

Bronnen en read more info ; zorg aan-uit. martijnvrijland   wanttoknow  gewoonnieuws  niburu 

Vaccins onderdrukken immuunsysteem: astma gevolg..!