Als de STILTE wordt door broken Deel 2

Hallo Lieve Mensen en bezoekers,

Ik had enkele dagen geleden een artikel gemaakt van;  Als de STILTE wordt door broken deel 1 gemaakt met daar in de info van Dr.Detlef Petry die het een en ander aan het licht brengt over de Psychiatrie. Je kunt het na lezen, ik wil hier graag veder op ingaan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ovCrpTcfF3M&feature=player_detailpage

 

Je zult Nu zeggen en misschien wel denken( dan zit je in je Hoofd ) : Wat doet dit filmpje hierin ?!

Dit heeft zoveel impact dat veel meer is dan men denkt en weet , heel langzaam komt het NU naar de oppervlakte toe en drijft tot het wordt op gepakt door de gene die wil ontwaken en meer en een waardevoller LEVEN  wil hebben. Zoals ik altijd al zeg :  HET IS JOUW KEUZE VAN ONTDEKKEN, en al wat jij ontdekt is oké ,je onderneemt door JE EIGEN WILDOORZETTINGSVERMOGENJE GEBOORTE RECHT .

 

 

 Dit is het radio programma en er worden interessante dingen in verteld en gezegd ;

09-04-2014 09:30

 

Nederlandse artsen moeten vaker gebruik maken van alternatieve geneeswijzen. Dat stelt onderzoeksorganisatie ZonMw vandaag in een rapport. De onderzoekers benadrukken niet te willen prediken voor zweverige kruidentherapieën. Het gaat ze om aanvullende zorg waarvan resultaat bewezen is. De onderzoeksgroep kijkt bijvoorbeeld naar therapieën als acupunctuur en muziektherapie.

Tegenstanders van alternatieve geneeswijzen wijzen erop dat van veel alternatieve zorg niet bewezen is dat het werkt.  Anderen zeggen juist dat je die therapieën een kans moet geven, zolang er geen bewijs is dat ze niet werken.

Moeten artsen alternatieve geneeswijzen serieuzer nemen totdat is bewezen dat het echt geen functie heeft? Of zijn alternatieve geneeswijzen een slecht alternatief voor gewone zorg?

 

Citeer uit een artikel van Wednesday, April 09, 2014 by: Ethan A. Huff, staff writer.

 

Er wordt aangenomen, op basis van deze bevindingen, dat kinderen worden blootgesteld aan chemicaliën tijdens hun meest intense ontwikkelingsstadia ervaren belangrijke fysiologische veranderingen die hun ontwikkeling van de hersenen beïnvloeden. Kleine moleculen uit weekmaker chemicaliën, medicijnen, milieu pesticiden en zware metalen zoals kwik interfereren met de normale ontwikkeling van het kind, wat leidt tot symptomen die in aanmerking komen op het autisme spectrum.

“In wezen wat er gebeurt is tijdens de zwangerschap zijn er bepaalde gevoelige perioden waarin de foetus is zeer kwetsbaar voor een scala van kleine moleculen,” zegt Audrey Rzhetsky, hoofdauteur van de studie van de Universiteit van Chicago. “Sommige van deze kleine moleculen in wezen verandert de normale ontwikkeling. Het is niet echt bekend waarom, maar het is een experimentele waarneming.”

Dit mag wel Metalen en kwik in vaccinatie duwen wat is nu Zwendel en kwakzalverij, in welke context past dit dan ?!  Hier wordt met zoveel bochten en wringen en monddood / zwijgingen gepleegd wat heeft een opleiding van die Hoogte onder Eede nog zin ?? Waar is de Eerlijkheid en werken van uit het Hart gebleven, vind je het gek als iemand op zijn sterf bed het laatste nog WIL RECHTZETTEN .

Ik niet , heb al heel wat verhalen gehoord aan een sterf bed, en dat is de Vrijheid die je mag ontvangen en overgave waarnemen voordat je het Aardse Paradijs verlaat.

We kunnen hier over aan het MODDER SMIJTEN blijven ; werk toch samen. IS DAT TE VEEL GEVRAAGD. Je werkt in DIENSTBAARHEID VAN DE MENSHEID DUS………………. zonder Eigenbelang , in Volle Verantwoording, en Reinheid met JEZELF en de ANDER waar JIJ hulp aan verleend in welke vorm dan OOK ??!!

Hier kom ik weer uit op ; VERANTWOORDING ; over het Eigen gevoel en eraan toe geven ,wat houdt dat NU eigenlijk in.

Ver- Ant- Woord- Ing  **  Ver = ervan af weg gedreven,  Ant = tegenstelling van wat je wel / niet wilt ( anti ),  Woord = Heilig dat je uitspreekt, in en uitvoering in welk vorm en op welk niveau dan ook, = Ing = Innerlijk geweten en weten.

Hier is een hoop door elkaar geschud bij zoveel mensen dat ze van alles babbelen en niet eens weten wat ze babbelen.

Oké, snappie waar ik naar toe wil ?!

Controle begint ook Hier met de  MIND.= Hoe beïnvloedbaar ben je, en hoe sterk sta je in je INNERLIJKE KRACHT.

 

http://www.youtube.com/watch?v=5F9q2w79pA4&feature=player_detailpage

 

Als je Homeopathie wil dan is dat toch oké waarom mag Sylvia Millecam iedere keer weer naar voren geschoven worden dacht je dat ze daar blij mee is ; Nu het tegendeel is waar : HET WAS HAAR KEUZE, EN DEZE WORDT GESCHAAD DOOR RESPECTLOOSHEID, het in allerlei contexten te duwen en te wringen en haar in een verfraaide omkeer wijze te om hullen. Iemand die deze wijze gekozen heeft is vele malen dichter bij het Innerlijke rijkdom en Hartniveau dan menig ander, Haar WIL  is overgave en genezing ook in een andere vorm van acceptatie maar deze wordt door de regulieren Artsen niet verwelkomt en gezien en dat is jammer, zo kortzichtig zijn ze. In plaats van dat  ze van elkaar leren en uitwisselen en zo de kennis vergroten gooien ze modder naar elkaar toe. Ja, dat is de maatschappij van tegenwoordig met en door deze beeldtaal uit tedragen hoe kan een kind dan liefde vol opgroeien ?! ZONDER HAATZAAIEN ?! EN PESTERIJEN ?! GUN X FACTOR.?!

Wat is nu KWAKZALVERIJ = JE ZELF EN ANDEREN VOOR DE GEK HOUDEN ?!

Een mens bestaat uit zoveel mogelijkheden om zich zelf te waarnemen en te ervaren maar ook om te beleven wat er gebeurt in het lichaam en erom heen, hoe Bewust je ervan bent, en hoever ZELFGENEZING mag plaats vinden op welke manier daar zijn tig miljoen mogelijkheden voor en alle zijn geweldig en oké hoe gaaf is dat.

Als je keuze maar geaccepteerd wordt dat is de MOTER in dit concept ?

 

http://www.youtube.com/watch?v=X_WYLNVSE3U&feature=player_detailpage

 

Tamiflu doet niets om de verspreiding van griep te stoppen en regering verspilde bijna £ 500.000.000 voorraadvorming het over varkensgriep pandemie, studie vindt

 

Ik dank alle die al in hun zoektocht deze info met ons in het wereldweb gedeeld hebben en dat we onze  inzichten mogen verbreden en aanvullen op deze Bijzondere verbinding met elkaar.

Ik wens je een fijne dag toe White Love for You All.

Leer meer en info Bronnen ;

https://www.takecare4.eu/coaching-in-lifestyle/alfons-ven-therapeut-patricia/

http://radio.omroep.nl/f/189450/

http://www.naturalnews.com/044649_mercury_pollution_autism_flu_shots.html

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/04/elite-verliest-controle/

http://www.naturalnews.com/044653_Monsanto_stock_plunge_Organic_Spies_State_Street_mutual_funds.html

http://action.fooddemocracynow.org/sign/take_the_Monsanto_stock_plunge/