Homeopathie deel 2 ; Waarschuwing.

Hallo,lieve mensen,

Ik had jullie belooft om een deel 2 te geven van Homeopathie , NU bij deze doe ik dat tevens zal dit artikel bestaan uit WAARSCHUWING.

Zoals we weten bestaat ook hier het tegenover gestelde in ; HELAAS zeg ik dan ,maar wat mooi is je leert ervan en het maakt je sterker om het te doorzien en als het nodig is te waarschuwen.

We weten dat de Alternatieve geneeswijze vaak onder vuur ligt en geHouden wordt ,oké prima maar dat is vaak door DEZE ACTIE’S.

Dit is tot mijn oren gekomen en ik onderneem actie, en wil jullie deze info niet onthouden maar er meteen mee naar buiten toe treden. EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2  en het is een eigen keuze als je zelf niet oplet. De Universele Wetten zijn niet voor deze soort  ondernemende actie’s bedoelt en dienen aan het licht te komen.

Er gaat een recept te ronde dat uit gegeven wordt ; Voor DEPRESSIE te verminderen en te genezen.van …. Depressie, het wordt verkocht op Beurzen / Spirituele beurzen (Helaas ) Het is een samenstelling van verschillende kruiden,maar als je die samen doet en laat staan dan gaat het een gisting geven en wel een van een kracht dat de doppen en de flessen kapot gaan . HET ZEGT GENOEG ;  KAPOT SPRINGEN , dit gebeurt ook met de persoon die dit middel het tot zich neemt . Mensen lief ben gewaarschuwd helaas weet ik de naam niet hoe ze het gaan noemen het zal wel verschillend zijn als jij de samenstelling maakt en noemt het bijv; bevrijdend dan kan ik de  samenstelling maken en een geheel andere naam geven . net zo al smet wiet verkoop dat er ook personen zijn die gemalen t-elbuizen er door vermengen om het zwaarder te laten aanvoelen maar met grote gevolgen van dien.??!!***

Er zit Sint Jans kruid in en ik weet van eigen ervaring hier spreek ik uit , dat Sint Janskruid een kruid is dat met voorzichtigheid bewerkt dient te worden anders kan het Schadelijk zijn in plaats van Helend.

sint-janskruid hier op deze link staan gegevens op die je dient te weten ,maar het is ook individueel per persoon afhankelijk denk hier aan **!!!!** En vrouwen die zwanger zijn dienen op te passen met Sint janskruid of beter gezegd het te vermijden.

 DIT HEET NU WILDGROEI  hahhaaha, maar het gebeurt en vaak geheel onbewust hoor, maar dat wel de aan-duwers zijn om een zware lading over de Homeopathie / alternatieve geneeswijze uit te strooien dus  diep van binnen is het wel bewust en dat durf ik dit  met heel mijn Hart en in mijn zijn te zeggen. Ik weet dat ik NU mensen tegen de schenen aan schop maar als je deze voelt dien je je af te vragen waar je mee bezig bent.!!??

Daarom kaarte ik deze week al Manipulatie aan en Fraude daar hoort dit ook onder lief mensen kind .Zie het als een wegwijzer wat je aangereikt wordt een  WAKE UP call en zelf onderzoek  te doen in je gevoel ,je intuïtie ,je innerlijk weten. Actuele informatie is o zo belangrijk hierin voor het Welzijn van Mens en Dier en Natuur.

En weet dat moeder Natuur dat zelf niet zo op deze wijze aangeeft maar dat de mensheid in zich zelf de Hebzucht,ONVERANTWOORDELIJKHEID zelf over zich afroept . Je mag de vinger wijze maar weet dat er 3 terug wijzen en die het je doen terug keren net zolang tot jij het ontvangt.??!! Denk hier maar eens een RUSTIG over na. Bij haar staan de 2 verschillen naast elkaar vaak in de natuur ?!

Ik heb Homeopathie gedaan voor dieren , tijdens mijn Hondentrimsalon carrière, veel met Erik Laanakker en Menno ( de groene os) gewerkt. Veel bijeenkomsten en feedback aan elkaar gegeven wat zo belangrijk is. Het is een mooie en uitdagende weg om te bewandelen maar een met VERANTWOORDELIJKHEID hoog in het vaandel.

Waarom denk je dat ik en mijn collega de kruiden die we in de web winkel straks aanbieden geheel zelf al jaren tot ons nemen we weten wat het met ons doet, en waarvoor het is.  Daarom is mijn collega ook heel zorgvuldig al jaren bezig met een kruiden boek te maken die straks hier gratis online te downloaden is.

Laat het duidelijk zijn lief mensen kind ook hier zijn bloedzuigers van de partij in deze tak van de het leven ben bewust en ga bewust met de dingen om . WEET WAT JE DOET . ** NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID HIEROVER  ** IN ALLES WAT JE ONDERNEEMT.

Weet dat oorzaak en gevolg , gevolg en oorzaak een Universele Wet is .

Ik heb hier nog enkele linken voor je kijk en lees maar eens .

homeopathie

wetenschappers-slaan-handen-ineen-tegen-biotech-voedsel

appelazijn-onontbeerlijk-voor-een-goede-gezondheid

Met vragen kun je ook bij ons terecht ,voel je vrij hier in.

Warme Hart Groet