Intelligentie Devotie…….. Deel 4.

Hallo Lieve mensen en lezers,

Zo het laatste Deel van Intelligentie Devotie is aan gebroken we zijn op een puntje beland van ….

1 + 2 + 3 = 4 ( 6 ) = Los Laten in mijn beleving dan en misschien ook wel in dat van jouw.

Als we de artikelen door nemen dan worden we met ons NEUSJE  op de harde feiten geduwd.

Dierenleed ( Fukushima onder anderen )  , Mensenleed  ( Rang en Stand wie bepaalt !! ) , Monsanto ( GMO )  , Banken ,  enz

We kennen het en weten wat er zich afspeelt aan de ondervlakte waar de gewoonte mens geen weet van heeft. Door de DIGI perk heel anders eruit komt te zien. Niks is meer verborgen en kan moeilijk verborgen blijven.

Zou dat het geschenk Van God zijn ; is dat wat de Paus bedoelde ?!

We kunnen ons de ogen dicht knijpen ,  de mond niet laten spreken, gebaad in schuld gevoelens dat ons verstikt.Het beneemt ons de levens vreugde en de Adem des levens. Als we niet opstaan voor onze eigen daden en verantwoordelijkheid.

Door te spreken en te handelen is dat je in overgave iets doet ,uit oefent in actie komt maar je weet ook dat je een reactie ontvangen mag en ook zelf geven mag dus actie – reactie , reactie -actie = Bewust Verantwoording dragen. Dan kun je dit een gezeur vinden en dat mag je hebt een VRIJE MENINGSUITING  en die Respecteer ik  met heel  mijn wezen.

Ik weet dat opgroeien niet gemakkelijk is en soms bloedstolend kan zijn maar het maakt je wie je bent en wordt . Hoe ga je er zelf mee om en wat geef je door , ook wat geef je geestelijke voeding = Aandacht. Positief en Negatief = Lichte en zware energie liggen naast elkaar en kunnen niet zonder elkaar door het ene leer je het andere kennen en visa versa.

Je VERANTWOORDELIJKHEID  dragen is een moedige uitdraging in alles wat je doet , wat je aandacht geeft  hoe je handelt.

Alles is een deel van jouw en van alles wat er is en zal zijn. Eerst jezelf eens onder de loep nemen is mijn advies en dan naar een ander kijken er wijzen niet voor niks 3 vingers naar je zelf terug  ??!!!!

En dat is zo en zal altijd zo zijn.

VERBETER DE WERELD EN BEGIN BIJ JEZELF  = zo waar ,maar ieder is blind.

Voorbeeld ; Laat geen GIFTIGE KIEM ONTSTAAN  = Waarom gooi je rommel op straat , in het Bos. ????

2013-04-06 11.56.16

Waarom doen we dat ??!! Het is ook al een begin van opvoeden je rommel laten slingeren iemand anders ruimt het wel op ja letterlijk maar figuurlijk niet het gaat kleven aan je ,je eigen rommel opruimen is je VERANTWOORDING dragen over je handel en wandel die je dagelijks doet . Met respect en acceptatie naar jezelf toe en dan naar een a ander maar dit is zo ver te zoeken bij Ouders en de kids ervan  Gelukkig is de verandering die voor de drempel staat  ” Open je eigen deur “

Is volop aanwezig en dient zich aan , alleen niet zonder stoot nee, het beukt behoorlijk. De gevoelige mensen die de energie trillingen en frequentie golven voelen weten dat ook . Het is voelbaar op vele niveaus en in vele vormen. De kinderen voelen het ook ze zijn niet  ONHANDELBAAR  nee dit heeft totaal een andere invloed zowel Moeder Aarde die haar verandering ondergaat , ook dit is ruim Wereldwijd te voelen zij schokt ook.

Het leven op Moeder Aarde samen met De Natuur eigenlijk al wat ADEMT is in verandering een EVOLUTIE is gaande.

Samen kunnen we dit voldragen en uitdragen = onder ogen zien – de Verantwoording op je nemen van je eigen gedrag en gedachten.

De wijsheid wat uit de boeken gelaten is weer tot je laten komen daar heb je recht op dat veroorzaakt verwarring al die leugens en bedrog vormen. Elkaar weer als mens zien en horen in respect en acceptatie naar elkaar en voor elkaar. ook voor de Dieren en de Natuur die voeden ons ?!  Dus hoe voedt jij je ??!!

Wij onderrichten ons zelf iedere dag met het uiten van je zijn ! Jij hoeft niet te sidderen van ANGST voor niks ,  WEET DAT WAT ER GESCHREVEN STAAT DOOR DE MENSHEID = GECREËERD NET ZO ALS ;

CONCURRENTIE = GECREËERD .

NIKS GUN FACTOR =  GECREËERD.

EIGENBELANG = GECREËERD.

JALOEZIE = GECREËERD.

VERMOGEN IN GELD = GECREËERD

OVERTUIGING WORDT DOOR JEZELF GECREËERD.

Moet ik nog doorgaan.. wat IS RECHTVAARDIG EN VOLMAAKT .

Dat weet jij toch alleen je kunt niet iets doen wat voor jouw geen enkel belang heeft ,dan ga je over je eigen grenzen heen met grote gevolgen nee je kwaliteit ontdekken en verbonden blijven met jezelf dat is de grootste Aardse uitdaging met al die verleidingen om te weerstaan . Ja  als je  niet probeert weet je ook niks toch maar daar hoef je iemand anders totaal geen pijn mee te doen of iets in die aard .

Eerbied en ontzag heb ik eerst voor mij zelf en ben en heb me zelf eerst in de 1 ste plaats met alles lief.

Mezelf terecht wijzen als ik mijn les geleerd heb en dankbaar dat de ander mij heeft laten inzien . Schande heeft en maakt zo geen enkele kans in geen tool of opzicht nee het heeft geen houd vast. Weet dat tranen van geluk maar ook van pijn kunnen zijn en alleen ik weet in welke vorm en categorie het valt en niemand anders.

citeer uit de bijbel het volgende stukje ; 2290/ Hebreeën 11-32-40-12-1-9  voorbeeldig geloof ;

Die hun zwakheid krachtig overwonnen , in  de oorlog machtige helden werden en vijandelijke legers op de vlucht joegen.= ( Nu ook nog steeds in stand houden oorlog! )

Vrouwen kregen hun doden terug doordat die uit de dood opstonden = ( verrijzen hun gedrag, voortzetting van verdriet en haat gevoelens ,gedachten enz. )

Anderen  werden gemarteld tot de dood erop volgde en wilden van geen vrijlating weten ,omdat ze uitzagen naar een betere opstanding = ( vast geroest in de oude patronen een die aandacht en aanbidden )

Weer anderen kregen te maken met bespotting en geseling, zelfs met arrestatie en gevangenschap. = (  de straf die je krijgt naar je Gedragsuiting , Gerechtigd of niet ? )

Ze werden Gestenigd of  doormidden gezaagd, of stierven door een moordend zwaard.= ( wat je jezelf oplegt en een ander aan doet ! )

Ze zwierven rond in Schapenvachten of geitenvellen,berooid,vernedert en mishandeld. = ( je verantwoording niet oppakken voor je eigen daden in woorden en uitdagingen. wolfskleren )

Ze doolden door verlaten oorden en berggebieden en verscholen zich in grotten en holen onder de grond . Ze waren voor deze wereld tegoed.= ( anderen na lopen en blijven hangen in de tijd en fase.)

wanttoknow is deze foto van ;

conspiracy-is-reality

 

 

Ja , deze is nog steeds actueel,maar we zullen het eens belichten het staat gelijk aan wat hier boven uit de bijbel is geciteerd.

De wolf staat voor leraar, in de Dierenwereld en saamhorigheid, de leer doorgeven in moed en respect en acceptatie wat voor jouw is  weg gelegd. Het juiste komt en is voor jouw , wat je nodig hebt dient zich aan .  Door blindelings te vertrouwen en je ogen dicht rond dwalen geeft het de kans om je er in te laten tuimelen in een put of valkuil. Door gehoorzaam te zijn aan je innerlijk weten , neem je de verantwoording van jezelf geheel op je wat ook hoort . Het niet afschuiven naar een ander wat het ook moge zijn. Moeder is de geboorte geeft het leven dat is ook Moeder Aarde .  De steen der wijzen ( in de buik ) is , kan zwaar liggen en tot stof zul je weder keren een zwaar leven hebben gebukt gaan onder valse voor wensen. Je valt in de valkuil , grootmoeder komt tot leven die heeft het leven door geleefd en geleerd van haar op gedane kennis in het leven  en wat het dagelijks bracht. De jager jaagt het op in alle vormen en op alle niveaus en haalt de kennis eruit die je aanschouwt en geeft de inhoud / zwaarte weer terug .

Net zoals de Bijbel schrijft alleen door de herschrijvingen ook zo verwoordt maar wie zegt dat het zo is ?!

Dat lief mensen kind is geheel aan jouw hoe jij je leven invult en vulling geeft joy eraan en happynis . dat kan ook alleen jij doen en niemand anders ,dus neem je verantwoordelijkheid want die kent geen Rang en Stand , alleen zwaarte ??!!

Ik weet het is een hele epistel maar een hopelijk met een boodschap voor jouw om nog meer duidelijkheid te mogen ontvangen wat er speelt dagelijks. Dieren geven zo een leven beeld van vrede en samen zijn , er wordt niet gemoord en uitgebuit ook in de plantenwereld niet kijk eens ernaar met een open mind.

Ik kan de wereld niet reden en dat doe ik ook niet , alleen mij zelf door inzicht te verschaffen en in het delen ervan. BEWUST VERBONDEN TE BLIJVEN met me zelf en met al wat is en al wat zal zijn . Dat is mijn taak en doelstelling de verantwoording nemen voor mij en over mij . Dat is al een hele kluif dat zeg ik je , samen die ook de verbinding hebben en willen verbonden worden zodat het geheel herstellen kan . Voor mij dan hersteld de ander ook. Samen maar toch alleen dat is het doel . Alleen bestaat niet = alleen is innerlijk in vrede zijn .= innerlijk in rust en genegenheid. Al – een = al in 1 . meer is er niet en zal nooit zijn .

Dat is de avontuurlijke reis des levens.

Zoals het spreekwoord zegt ; WAT JE ZELF NIET WIL ,DOE EN GUN DAT OOK DE  EEN ANDER NIET . oftewel  BOEMERANG EFFECT .

 

 

Fijne dag vandaag .

Warme Hart Groet

 

Mogelijkheid om info te verzamelen ;

UVRM = volledige versie van Intelligentie Devotie.

http://www.ditrianum.org/Nederlands/index.htm