Glow Meditation.

Hallo Lieve bezoekers,

Hallo jullie, ik wil graag met jullie een meditatie gaan doen ,je er voor uitnodigen.

Het is een Glow Meditatie die je Innerlijk weer laat schijnen, en zo naar buiten straalt, je eigen Leylijnen zijn gereset om het zomaar eens te zeggen.

Door het voor JEZELF te doen geef je het ook Wereldwijd waar het nodig is waar jouw energie een bijdrage kan leveren voor Innerlijke rust en vrede daar waar je Hart naar toe straalt.

Het kan een land zijn waar nare situaties stand houden, maar ook in je eigen omgeving of voor jezelf ook belangrijk!

Deze wil ik opdragen en nodig jullie uit om samen voor Moeder Aarde ,Dierenwereld en de Natuurwereld.

Doordat zij in Balans moge komen en de Verbinding die ontstaat,  komen wij  ook in Balans,zo is het GEVEN EN ONTVANGEN  in Balans..

Op deze dag om op de belangrijke energie-dagen als voor Nieuwe en Volle Manen,extra energieveld te geven. We weten als we samen een meditatie wereldwijd doen dat er mooie transformatie mogen ontstaan, dat zien we nu bij Rusland wel hoe het een wending krijgt. En weet lief mensenkind dat Verandering altijd beweging geeft  Verantwoording van OOrzaak en Gevolg = Gevolg van OOrzaak in de Verantwoording. Geef liefde in plaats van ANGST / HAAT.

De verbinding is zo belangrijk = belangrijker dan menig mens wel weet, dat zijn je ENERGIE WORTELS, de doorstroom kan zo alle blokkades mee afvoeren. En daar gaat het toch om je geeft als het ware Moeder Aarde energie terug die zij weer omzet in bruikbare energie, en geeft jouw weer verse energie == tadaaaaa  de doorstroom.

Ik doe deze doorstroom al heel mijn leven en geef tijdens meditatie ook deze door, weet wel dat de blokkades opgeheven worden en dat je beweging krijgt in je energetischveld, je lichaam afvalstoffen uitschud; hoofdpijn , pijn in botten , misselijkheid enz, nu ja, alles wat een zuivering voor jouw van toepassing en nodig is.Op alle niveaus en in alle vormen.

Als we deze dagen vanaf vandaag dus ; Woensdag,Donderdag,Vrijdag,Zaterdag,( eigen ruimte / tijd bepalend) dan is Zondag de dag voor Wereldwijd een Vrede Meditatie te geven (deze zal gezamenlijk zijn )

Onze Harten zijn dan verbonden met elkaar die Wereldwijd mee doen en zowel in Moeder Aarde als in het Universum de Hartliefdes energiestraal zich Verbind met de Leylijnen.

Doordat we de 4 dagen al in gebed en Verbonden Zijn met Moeder Aarde en all wat leeft is er dan een geef en ontvangst energie die in Balans dient te zijn voor ieder van ons.

De oefening ;

1 = Ga gemakkelijk zitten -staan of liggen. Haal 3 x diep adem in en adem uit. ( In = leven, Uit = liefde)

2 = Kijk naar de video van het Vuur dat ik  opgenomen heb voor deze Verbinding.

3 = Links /de hele linkerkant ; ONTVANG je de Energie van Moeder Aarde

4 = Rechts / de rechterkant verlaat de energie weer en GEEF je moeder Aarde de energie weer terug.

Dit is een verbintenis een doorstroom van energie die zoals het altijd al bedoelt is geweest en de Indianen deze ook EERVOL toepaste.

Het is de ESSENTIE.

 

 

DOE DEZE OEFENING IN STILTE EN IEDER IN ADEM = LEVEN EN UIT ADEM = LIEFDE.

VOEL DE STROOM VAN DE LINKERKANT NAAR DE RECHTERKANT GAAN.

Doe dit iedere dag ( eigen invulling) tot Zondag,( afstemming gezamenlijk )Voor Zondag zal hier nog info op staan voor Wereldwijde  Vrede Meditatie.

Ik Dank je van uit mijn Hart White Love for you all

Leer meer over Verbinden;

https://www.takecare4.eu/staande-volk-wortelsgevenontvangen/

https://www.takecare4.eu/30-de-kracht-van-vuur-beslissingen-wilsbekwaam-levenskracht/