Staande Volk= Wortels/Geven/Ontvangen.

 

Een hele Frisse Goedemorgen Lieve Mensen,

 

Vandaag is het een dag om: De uitnodiging van het Staande Volk aan te mogen nemen.(Jamie Sams kaart)
Staande Volk= Wortels/Geven/Ontvangen.

Het Staande Volk worden ze genoemd in de Oervolksmond van de Indianen. De Opperhoofden van het plantenrijk. (hoge bomen vangen veel wind).
Ze geven de Mensheid en Dierenrijk Warmte, Geborgenheid, Veiligheid, Materiaal om te bouwen en vruchten om van te eten.

Door hun diepe Wortels geven zij ook voeding aan Moeder Aarde – maar ontvangen ook voeding. Zonder deze verbondenheid vallen ze om!!!!!!!!!!!

Ook voor ons geld dat als we niet goed verankerd zijn dat we omvallen !?!
Verbondenheid is een de Verbinding naar Herstel, Herstel in je Waarnemen, Horen, Zien, Gevoel, Behoeften. En at in stilte en omgeven door Rust.
Weet dat wij zelf een Stamboom hebben gemaakt en daar nog altijd mee werken op verschillende niveaus, Meditatie, Medici-wereld, in de Dierenwereld stamboom, Gemeenten, je kunt je familiestamboom na gaan zoeken wat een leuke ontdekkingsreis is.
De Boom die we versieren Kerstboom, een boom waar we briefjes aan hangen met wensen, op therapeutische basis, de Paastak ook zoiets.
Dus we maken ook gebruik op dit vlak van het Staande volk, en wat doen wij TERUG????
Ik ga hier nu niet op in, ga zelf er maar mee aan de slag.

Het eeuwen oude wortel systeem kan je de obstakels van beperkingen en onvermogens, geen doorstroom (in de bloedvaten) om dieper te gaan, dieper te gaan waar de antwoorden liggen.
Laat het via de Wortels weg stromen af vloeien, zodat de doorgroei plaats vinden kan .
Met EERBIED, RESPECT, LIEFDEVOL, DANKBAARHEID, naar jezelf en naar het Staande Volk toe met toewijding dan stroomt de groei door. Ben je stevig verankerd in Moeder Aarde en blijf je Staande in dit leerzaam tijdperk.

Ik wens een fijne worteldag toe met verbinding tot verbondenheid.

 

Warme Hart Groet,