PermaCultuur. Deel 1.

Hallo Lieve Bezoekers van vandaag,

Ik wil met jullie graag de Permacultuur bekijken.

bron foto zie onder bij vermelding ; hoe nu verder?

perma41

Misschien zijn er onder jullie al die dit lezen en er al zo bekent mee zijn dat ze ERVARING DESKUNDIG zijn in deze Cultuur, zo ja laat dan een reactie hieronder achter voel je geheel VRIJ en uitgenodigd om te delen, de ervaringen en belevenissen van jezelf te vertellen / schrijven is beter hihi.

 

dsc_0983

Ook hier zie onder bij infobron; principes van Perma Cultuur.

Het Groene Goud.= docu eigenlijk die in alle scholen behoord te worden besproken, waarom ; Nu zo krijgen kinderen weer het RESPECT voor de Natuur weer terug. Het is een leuke interactieve les ( SeeYou 2 project  geeft hier aandacht aan. )

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1250669

Deze tv uitzending kwam langs op het FB ( thanks hiervoor) en ik dacht ja dat is een aandacht geven waard. We zitten nu zo in de VERANDERING van voedsel, leefstyle dat deze er helemaal in past. En o zo effectief en behulpzaam is voor de mensheid.

Ja, Moeder Aarde geeft ons veel ,meer dan we denken en ze kan de Verandering heel goed handelen dat laat ze hier in deze docu heel goed zien en ze maakt het kenbaar.

Dat gaat al Evolutie lang en Eeuwen zo door dus NU ook. Maar wil je het zien en er kennis mee maken dat is een heel ander verhaal.

Ik zal wat site laten zien waar je deze info tot je kan nemen, straks ga ik in mijn eigen tuin werken en zal er foto’s van maken en in deel 2 beschrijven hoe en wat dat lijkt me leuk en is inspirerend voor mij en jouw ??

Permacultuur is een samengesteld begrip ; van de Latijnse woorden permanens (volhardend) en cultura (huishouden) zegt genoeg toch !!

Overvloed zonder uit te putten dat is wat Moeder Aarde ons ook al eeuwen geeft, Eco systeem wordt het tegenwoordig ook wel genoemd. Of te wel met elkaar verbinden wat nodig is op dat moment en voor jouw van toepassing is. VERBINDEN = VERBONDEN.( 1 van de Universelewet);

Zorg voor de Moeder Aarde, zo kunnen alle Levende wezen voortbestaan. Zorg voor de Mens om te overleven en te blijven leven. Eerlijk delen zonder EIGENBELANG, er is genoeg voor ieder van ons. De aanwezige Bronnen van Moeder Aarde niet UITPUTTEN, dat doet zij ook niet bij ons?!

Harmonisch en in Eerbied met elkaar werken en Geven en Ontvangen zo is ook dit in Balans Vandaar de GLOW MEDITATION.

Zo zie je hoe belangrijk het is ,ik zeg het niet voor niks iedere keer. Herhaling doet en mag wonderen doen brengen .

 

Geheel zonder Roundup, GMO hoe gezond is dat en …… hoe geweldig vinden de Vlinders,Bijen, Lieveherenbeestjes, en andere Lieve beestjes en Insekten het ??!!! Geweldig toch.

 

 

 

Veel plezier met deze inspirerende ontdekking

White Love for You All

Leer en info bronnen ;

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1250669

http://www.permacultuurnederland.org/

http://nl.wikipedia.org/wiki/Permacultuur

http://florafocus.wordpress.com/2012/07/13/hoe-nu-verder-permacultuur/

http://www.permacultuuradvies.nl