30= De Kracht Van Vuur = Beslissingen, Wilsbekwaam, Levenskracht,Hartstocht.

Een Hele Goede Dag Lieve Vrienden,

We zijn bij het Vuur gekomen die met het Oosten staat en is Verbonden. Weet ook  dat Vuur ook een Kracht Element is en 1 van de 4 Clanhoofden van de Wereld ( Aarde, Water, Lucht, Vuur) Vuur is krachtig door dat het een Levenskracht heeft,het staat met alle 4 de elementen in verbinding.

Ik zal je een verhaal vertellen;

De voorbereiding op de Vision Quest  was ook een Vuurceremonie bij,we zijn in een weekend van de Pasen naar de Ardennen gegaan met de groep.Een eigen tent gemaakt van een recht zeil een kokervorm ,o dat was me goed af gegaan en het is geheel droog gebleven. Geen natte voeten ,kleding of slaapzak gehad, ook geen geflapper van zeil dat los zat . Dus een echte bouwer hahaha. Na het avondeten werden we in op nummer in gedeeld om de wacht bij het Vuur te houden, we gingen een vuur ceremonie houden wauuuw was mijn reactie. In een grote Tippie waar niks instond alleen in de midden was nog zichtbaar dat daar Vuur was geweest; zelf hout halen ,de ruimte zuiveren en met eerbied betreden. Ieder had zo zijn eigen taak. Deze taak hield ook in , in welk proces je aan het ondergaan was dat was weer een verbinding met de uitvoering van de taak en nummer die je had gekregen. het staat allemaal met elkaar in verbinding dat heb ik al vaker gezegd maar goed.Deze foto komt er het dichtste in de buurt waar ik me toen bevond en de ruimte zag er ook bijna zo uit , alleen geen hekwerk en er liep een paard en ezel rond en er stonden blokkenhout waar je op kon zitten maar allee we gaan verder hé.

tipi

zoom.nl  daar is de foto van (geeft aan dat ik achter mijn foto’s aan zal gaan ,die heb ik niet  meer.zoekennnnn)

De avond was gevallen en we gingen samen naar binnen ,om de Vuurplaats in een kring in de midden staan ,de drum begon te zingen en we gingen gezamenlijk in meditatie, het Vuur werd aan gestoken en gevraagd om begeleiding nu bleef de 1 ste daar alleen achter met niks alleen Vuur en een matje en een rode deken om het Vuur aan te laten , verlies je er niet in was de Raad. Oke , dacht ik, midden in de nacht was ik aan de beurt werd wakker gemaakt dat het tijd was.Het Vuur was eigenlijk niet echt meer aan werd mij gezegd  “o ,thanks dat is fijn ik zie wel hoe ik het aan krijg  ???????” Nu dat is wat geweest in de pikke donker er naar toe lopen vanuit achter het weiland naar de Tipi toe. Ik kwam daar en ja wel hoor het lag nog te smeulen, geen hout ,dus ik op pad , het vochtige hout , smeulen maar een rook ik werd gerookt hahhahaa maar goed naar buiten die flap veranderen zie foto om trek te krijgen zodat ik weer Vuur kreeg , en na een tijdje vatte het Vlam en het branden ik danste er om heen , en zong en dankte wauw het was me gelukt hahaha. Geen Angst van de Donkere Nacht ,de geluiden en de Insecten en Dieren die dan ontwaken en op pad gaan ,de stilte die heerst. Maar nu in meditatie gaan en aanhouden maar je erin niet verliezen . Het was geweldig wat ik beleefde en ook hoe het Vuur sprak en wat ik mocht zien 3 wijze mannen zaten erom heen ennn…….

Ik wil aan geven als je echt WIL en Volhoud met je Hart, Openstaat, dan krijgt je Eigenwaarde een gezicht. Vol Passie en Hartstocht, Levenskracht en de bekwaamheid van de Wil geeft je de juiste beslissingen die te nemen zijn , alles is goed en bruikbaar .Zie je dat zelf ook ?? Ben je bereid om naar de Waarheid te gaan voor JEZELF te zijn en te leren kennen.Wie echt bent ??!! Uit je Hoofd maar met Gevoel en Intuitie aan het werk te gaan wat je dan creëert is van ongekende kracht. terug naar de Basis, de essentie van het leven zelf .

Weet dat de kou vertrekt als je de warmte toe laat .
Laat het gebeuren wat groeien mag zonder Angst maar met Hartstocht.

Dit is Deel 1 van het Vuur.

Een fijne Avond voor ieder van jullie.

Warme Hart Groet Patricia.

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.