Grote cover up over MS

Hallo en goedemiddag lieve mensen,

Ik kwam dit artikel tegen en het bevestigd alleen maar wat ik al altijd gezegd heb met mijn diagnose van MS en als gevolg daarvan na verloop van tijd een 100% afkeuring.
Het doet me goed om dit artikel tegen te komen en met jullie te delen, het is een lange opsomming van wat er allemaal fout is aangaande de MS wetenschap en andere gerelateerde ziektes die waarschijnlijk allemaal onder een noemer vallen de ziekte van Lyme.
De verzonnen ziekte namen door de farma industrie om alleen maar controle te kunnen uitoefenen en wat zoals met alles wat door hun op chemische basis gemaakte producten aangaat een GELD kwestie is.

Alle onregelmatigheden aangaande deze zaken gaan nu steeds meer en steeds sneller naar buiten komen met als resultaat dat deze bedrijfstak compleet van het toneel zal verdwijnen en alles door natuurlijke middelen zal worden vervangen. Ik kijk er al naar uit dat hert zover is.

Ik wens je een avontuurlijke reis door dit artikel.

Warme Hart Groet,

Team Take Care 4

http://owndoc.com/lyme/multiple-sclerosis-is-lyme-disease-anatomy-of-a-cover-up/