De 10 geboden .

Hallo en Goede dag lieve mensen,

Zo de wind is iets gaan liggen maar de regendruppels lijken wel dikke tranen.

Waarom nu lees het artikel en vul het voor jouw zelf in ,dat lijkt me een goed plan .

De 10 geboden weet jij die nog ,ik zal ze even erbij halen. Dit is de de Katholieke indeling.

  1. Gij zult geen afgoden vereren, maar Mij alleen aanbidden en boven alles beminnen.
  2. Gij zult de naam van de Heer, uw God, niet zonder eerbied gebruiken.
  3. Wees gedachtig dat gij de dag des Heren heiligt.
  4. Eer uw vader en uw moeder.
  5. Gij zult niet doden.
  6. Gij zult geen onkuisheid doen.
  7. Gij zult niet stelen.
  8. Gij zult tegen uw naaste niet vals getuigen.
  9. Gij zult geen onkuisheid begeren.
  10. Gij zult niet onrechtvaardig begeren wat uw naaste toebehoort.

 

Deze afbeelding is van ; users.telenet.be

Je hebt de Joodse en de Indiaanse ook ( je zult er wel meer hebben ),en deze past het beste bij mij al van kind af aan ook al ben ik Katholiek.Ik ben niet zo dik met religie. heb mijn EigenGeloof.

 

 

Ik vroeg vanmorgen nog wat was het waarom ik deze mooie belangrijke film weer mocht zien ken je deze van:

Steven Seagal On Deadly Ground.

Gisteravond is het erop geweest en kwam tot conclusie dat er totaal geen vooruitgang is en gaat ( een weerspiegeling aan verborgen materiaal dat nu de oppervlakte bereikt en voor vele zal het  niet te verdragen zijn ) . ( Oké er staan NU al vele op , ) Ging ontbijttafel dekken en nam het nieuws door en kreeg dit te lezen en toen…………. wist ik het. Het wordt nota bene in een film vastgelegd al jaren terug en wat wordt er aan gedaan ??!! maar goed we gaan verder toch,……..

 

Maar als deze Heer Dijkgraaf hier mee begint om een statement te maken slaat hij de plank volkomen mis, lees het artikel maar dat de geplaatst is in de Redag.

Dijkgraaf: In de Bijbel staat: Wie niet werken wil, die zal niet eten.

Dit geeft aan hoe een chaos het is in de politiek. Ze smijten met modder en weten niet meer welke kant ze uitgaan draaien dat is heel frustrerend er komen witwas praktijken, fraude, Pedofilie praktijken ja je kunt zo wel door blijven gaan. Ik heb daar GEEN zin in , struin zelf de artikelen op site maar door die wij geplaatst hebben.

Maar goed , WIE ZIJN VERANTWOORDING is dat, en wat als die niet opgepakt wordt ??!!  Dat is de vraag voor jullie en voor mij een weet !!

 

 

Verantwoording = Dissepline, Vertrouwen, Zonder Eigenbelang, dit zijn hele belangrijke die vaak verloren zijn of geheel anders geïnterpreteerd worden. Helaas, het is ook moeilijk dat ontken ik niet, wetende dat de mensheid slaaphoudend gehouden wordt met medicatie en mindfullness .

Maar je hebt je Eigen Wil dus, sta op er uit ,uit dat bedje en het leven in gaan , je Eigen Wil weer tot je nemen .

De Verantwoording weer tot je nemen heet dat in al je daden in al je doen, de Consequentie AANVAARDEN . Dat is wat je dient te doen hierin het leven op Moeder Aarde jouw leven en dat van een ander levend en ademend wezen ??!! Dit is verloren gegaan maar vind de weg naar huis weer, vele kinderen geven het al aan .(ook al willen de ouders, ouderen er geheel van afwijken en niet luisteren ze worden mishandeld heet dat tegenwoordig en is in de taboe sfeer gestopt onzin, HET IS EEN SPIEGELWEERGAVE !!)  Dan wilt Prinses Laurentien van Oranje, de kinderen inzetten om oplossingen te geven op problemen in het bedrijfsleven . Kinderen denken anders dan volwassen,  ( zonder EIGENBELANG DAT IS VAAK DE GEDACHTE VAN EEN KIND) pas op, hier zit  een adder onder het gras ????!!!!!! geef eerst maar eens onderwijs wat de intelligentie van de Kinderen tegemoet komt ???!!!!!

Hoe kan dat NU weer, wat een hopeloze zaak is dit ze luisteren zo al niet laat staan dat je net uit een milieu komt dat je Bijstand krijgen, en jij hebt een briljant idee de andere gaat er met de poen vandoor en jij als kind vind het te gek dat jouw idee gebruikt wordt ( geen eigenbelang en een bijdrage die je wilt geven wordt zo vernietigd met gif !!!! ) en dat je als je volwassen bent het ziet en zegt dat is mijn idee ?!! of door jouw milieustand want RANG EN STAND  doen er wel degelijk toe in het Nederlands dagelijks leven, je wordt weg gemoffeld of zo opgehemeld dat je overwelmd raakt met alle gevolgen van dien . Ja ik ken wel wat wegen die naar deze Rome plaats leiden ,trouwens ik niet alleen maar nog vele met mij. Die onrecht is aangedaan om het weten en uitvoeren van een gedachtegang maar goed we gaan verder.

Zo dus wat de Heer Dijkstra ook durft te zeggen zeg ik, ga je huiswerk eens doen voordat je deze dingen zegt , je blaat maar wat in het rond.

 

 

 

Zo ik wens je een fijn weekend enne waai nie weg hé.

Warme Hart Groet

Leer meer en info bronnen;

https://www.takecare4.eu/intelligentie-devotie-deel-3/

https://www.takecare4.eu/intelligentie-devotie-deel-4/

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/het-e-60-miljoen-cadeautje-voor-edith-schippers/

http://www.missingchapter.org/wat-doen-we/persarchief-2013/