Fraude, Manipulatie, Crises = Oorlog of……..

Hallo en Goede morgen deze Morgen lieve mensen,

Het wordt steeds duidelijker althans voor mij ,denk ik als ik door het Bos van de verwarring wandel. Gister kwam er een weer een bericht over de Banken naar de oppervlakte en ik zei hart op : “Hé Hé dat is er uit, ” en we slapen verder voor de gene die dat zo willen. Maar je hebt nu ook mensen en zelfs kids die NU wakker beginnen te worden, en op onderzoek uit gaan .

Er is geen stoppen maar aan ,geweldig overal duiken Nu de info op die aanvulling geven op de vele vragen waar ik mee liep en menig ander.Ja dat ze je de mond probeer te snoeren neem ik op de koop gewoon toe. En ook het hacken van de site hoort ook bij het spel. Wilde ze daarom dat de klokkenluiders zich melden ” voor zo gezegd bescherming !! ” of was dat een opsporings- tool ?!! We weten allemaal  dat een KAT  in het nauw rare sprongen maakt  of deze rare Bokkensprongen !!!

Maar even terug naar de Banken, Nee niet de bank waar wij ophangen en slapen en ofschoon……. ?? .

Op de site van Gewoon nieuws  las ik dit artikel , en ik met mijn  Vergelijking en het Analyseren ervan  wat er nu verteld werd in het artikel van Nu.nl

Zo kwam ik op de blog van Pieter uit. die er schrijft : Geld als Dictatoriaal Instrument mooi beschrijft en dat Gewoon Nieuws daar een mooie insteek aan geeft. Wat weer heel mooi aansluit wat er zich NU afspeelt.

Ik ging verder kijken en lezen het is interessant hoe hij schrijft en het geheel weerlegt en uitlegt zodat je als een “normale burger het snappe kan “. Ik bedoel ermee aan te geven dat er geen omwegen zijn met woorden die het geheel uit de context brengen,Nee gewoon recht voor zijn raap.?!

Als je al iets weet van Illuminatie en de tekens die ons steeds zichtbaarder worden en het mooie van het Netwerk is dat het verbind. Ook de jeugd weet hier veel vanaf en JIJ ?? Kijk wat Joel Mathon Te melden heeft ; Hé Hé  EYE OPENER  of  WAKE UP CALL .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dEM8suDVZNo

Joel laat het mooi zien in zijn boodschap hij verdient een pluim bij deze Joel mag jij de pluim ontvangen.

Als je de rust neemt om jezelf dit volgende artikel te lezen dan zie je het verband en snap je wat ER WERKELIJK GAANDE is. Ik leer ook iedere dag bij en stuur mijn Eigenwetenschap ook aan en laat de aanvulling plaats nemen waar het hoort , zodat ik Bewuster wordt van de alledaagse dingen die hun spel spelen en doordat ik dat doe begrijp ik en kan ik mag ik de jeugd begeleiden die hieronder gebukt gaan.

http://pieterstuurman.blogspot.nl/2009/09/kredietcrisis-de-oorlog-tegen-alle.html

http://pieterstuurman.blogspot.nl/2009/09/mijn-vorige-artikel-de-oorlog-tegen.html

Ik dank Pieter dan ook vanuit mijn Hart dat hij dit geschreven wetenschap en ontdekking van hem zo mooi weergeeft aan de mensheid. En dat hij nog lang zijn werk mag uitvoeren . Lees en vorm je eigen  mening hierover dat is o zo belangrijk ; loop niet als een Kip zonder Kop en Kakel mee als je niet weet waar het ei is ??  

O wij hebben  ook  FB  volg ons ook daar, heb je nieuws laat het weten aan ons .

See you .Have a Nice day and White love for you all.

 

Bron : gewoon nieuws , Pieter blogs en NU.nl , Youtube and wake up call.