Uit de doeken doen.

Hallo En een Goede dag voor jullie als bezoeker,

De volledige waarheid is ontdekt na een zeven maanden strijd door de Daily Star zondag.
(vertaling Google)

Een vlot van de documenten werd vrijgegeven vorig jaar toont de voormalige premier Maggie Thatcher handelen met Savile.

Maar Whitehall mandarijnen besteld sleutel leden onzichtbaar worden om bloost van de mensen te redden.

We daagden die beslissen op basis van de vrijheid van informatie wetten en werden in eerste instantie afgewezen.

Het was pas na een hoger beroep, toen we zeiden dat het in het algemeen belang bloot te leggen wat Thatcher en haar ambtenaren bespraken, dat de informatie uiteindelijk vorige week werd vrijgegeven.

Het toont Savile beweerde Prins Charles had ingestemd met een patroon van een van zijn goede doelen zijn – en, cruciaal, vorig jaar iemand aan de macht had besloten we zouden niet weten dat feit, ondanks dat het algemeen bekend dat de Prins en weirdo Savile waren maatjes .

Ambtenaren bij het Nationaal Archief, die de documenten huisvest, gisteravond de schuld van de Cabinet Office, onder de controle van Cabinet Secretary Sir Jeremy Heywood, voor redacting de documenten.

De betrokken cover-up Savile vraagt ​​Prins Charles aan de beschermheilige van zijn Stoke Mandeville beroep zijn.

De brief aan Thatcher van een van haar assistenten luidt: “Nog meer bemoedigend, hoewel opnieuw vertrouwelijke in dit stadium, Jimmy Savile vertelt me ​​dat de prins van Wales heeft ingestemd met Beschermheer van het beroep zijn.”

De nugget werd opgenomen in een pagina brief geleid EERSTE MINISTER gedateerd 6 maart 1980, en geparafeerd GV

De brief maakte deel uit van een Savile bestand vrijgegeven onder de regel van 30 jaar door de National Archives in Kew, zuid-westen van Londen, vorig jaar.

Het omvatte pervert Savile verklaart zijn liefde voor de voormalig premier, waaruit blijkt hoe goed aangesloten was hij met de vestiging cijfers.

Een Nationaal Archief officiële legde de Charles paragraaf werd uitgesloten in rubrieken 40 en 41.

Sectie 40 verwijst naar informatie die zij de Wet Bescherming Persoonsgegevens in strijd zou te onthullen dat die persoon een “gewettigd vertrouwen” dat de informatie prive zou blijven zou hebben.

Artikel 41 heeft betrekking op informatie die werd gegeven in vertrouwen.

Twee documenten in het dossier worden nog steeds bedekt en blijft geheim voor 40 jaar na een uitspraak in oktober vorig jaar toen beweringen over Savile begon te ontstaan.

Een, spelfout naam Savile’s, wordt beschreven als “Brief van Jimmy Saville tot premier (ongedateerd).”

De andere is “Telefoon boodschap van Jimmy Savile” gedateerd 5 februari 1980.

Gisteravond was het nog onduidelijk wie de blushes werden gespaard door die delen resterende gewist uit.

Vrijheid van informatie campagnevoerders hebben bekritiseerd ambtenaren voor het misbruiken van de regels om informatie geheim te houden.

Maurice Frankel, directeur van de campagne voor de vrijheid van informatie, zei: “Ze maken vaak gebruik van deze secties om de identiteit van mensen die daadwerkelijk spelers in de besluitvorming die moet worden geïdentificeerd beschermen.

“Soms hebben mensen niet goed gedragen en mag geen verwachting van het hebben van hun identiteit beschermd hebben. Als je volhoudt, kunt u slagen in het ten val brengen van deze beslissingen.”

Voormalig Top Of The Pops presentator Savile was een fundraiser voor Stoke Mandeville ziekenhuis in Buckinghamshire, waar hij ook aasde op jonge patiënten.

Een verlamde vrouw zei Savile misbruikte haar toen ze 13 was en het herstellen in de kinderafdeling in 1971.

Net als dit verhaal is England ook hier bij betrokken, hoe lang sluiten ze de ogen nog .?!

Citeer uit een stuk wat Martin Vrijland al vorig jaar onder de aandacht bracht maar een herhaling kan echt geen kwaad in deze ernstige zaak .

**  Als de toplagen van de justitieapparaten in Europa zelf al doorspekt zijn met figuren die niet helemaal zuiver op de graat zijn, kunnen we dan verwachten dat de nieuwste Jimmy Savile ontdekkingen daadwerkelijk de elite aan zullen tasten? Joris Demmink wordt in Nederland bijvoorbeeld nog steeds niet vervolgd. Waarom zouden dan de nieuwste horror onthullingen in Engeland (zie ook hier) er wel toe leiden dat de elite ontmaskerd wordt. Dat mag simpelweg niet gebeuren. We hebben in de Katholieke kerk wel gezien hoe men dit soort zaken oplost. Je richt een Deetman-commissie-achtig clubje op en hup onder het tapijt ermee!**

Dit kan shockend zijn als je het hoort we hebben het al een keer getoond maar doen het nu met deze gegevens erbij ,en ga op zelfonderzoek uit lieve mensen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6CQGavtZ_0U

 

Het rapport zal echter uiten frustratie dat sommige van die het dichtst bij Savile of schuldig aan waardoor hij onomstreden hebben geweigerd mee te werken. Zijn criminaliteit piekte in de jaren 1960 en 1970, toen hij van middelbare leeftijd en op het hoogtepunt van zijn carrière bij het ​​bedrijf was, maar bleef tot aan de laatste opnames van Top of the Pops in 2006toen op de leeftijd van 79 hij betast een meisje in de leeftijd van 13 en 16. Beoordeling Smith’s in contact is geweest met meer dan 1000 getuigen en slachtoffers, met inbegrip van de 138 die zich bezighouden met civiele vorderingen tot schadevergoeding, maar de omvang van de getroffenen van misdaden Savile’s dwergen de nummer die zo ver naar voren zijn gekomen. dit schrijft de ; The Guardian de 18-1-2014 .

Volgens de Oranje Orde Exposed citeer ik het volgende ;  **  Op de top van deze eerdere bezorgdheid, is er een groeiende evangelische verzet tegen de zeer vernederende maçonnieke rituele praktijken van de Koninklijke Boog Paars en de Royal Black instellingen binnen de Oranje tijdens het afgelopen aantal jaren. De blootstelling van het publiek van deze twee organisaties voor de eerste keer in meer dan 200 jaar in Behind Closed Doors en Inside the Royal Black Institution , heeft de Orders hard geraakt. De Royal Black in het bijzonder zal niet openlijk spreken over de verrassende onthullingen, omdat het vreest een publiek schandaal en meer evangelische aftreden van de Zwarte. Nummers op parade zijn opmerkelijk beneden. Preceptories worden gedwongen te fuseren om te overleven.**  Ook England en nog andere landen staan hierin vernoemd.Zolang wordt dit spel al gespeeld,walgelijk.

Met video opnamen van de NOS.nl ; ** Een VN-commissie heeft zware kritiek op de opstelling van de Rooms-Katholieke Kerk in het kindermisbruikschandaal. Een commissielid beschuldigde het Vaticaan ervan dat de kerk pedofiele priesters heeft beschermd ten koste van de slachtoffers **  Ook deze wereld zit hierin verweven dit is zo inmens groot .

Ik vraag je om dit aandachtig en serieus te nemen en te lezen dit mag niet verdwijnen maar de gene dienen tot verantwoording geroepen te worden egaal wat hun rang of stand is .

 

 

Bronnen van info en read more ;

http://martinvrijland.com/2013/07/29/gaan-de-koningshuizen-de-dans-ontspringen-na-nieuwe-pedo-ontdekkingen/

http://www.evangelicaltruth.com/orange.html

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/314185/CHARLES-LINKS-TO-SAVILE

http://www.nu.nl/buitenland/3679401/zeker-duizend-slachtoffers-bbc-coryfee-jimmy-savile.html

http://martinvrijland.com/2012/12/19/de-pedofilie-beloond-met-ridder-in-de-orde-nl-leeuw/

http://www.theguardian.com/media/2014/jan/18/jimmy-savile-abused-1000-victims-bbc

http://www.davidicke.com/headlines/

 

Warme Hart Groet