Intelligentie Devotie = …….Deel 3.

Hallo Lieve mensen,

Ja , we gaan deel 3 in . leuk en gruwelijk. Horror.

Ik laat jullie kennis maken met de dualiteit die in het dagelijks leven zich voordoet ,of je het  Nu leuk vind of niet REALITEIT jazeker. Horrortime.

We hebben het over Intelligentie Devotie toch daar is dit ook een onderdeel van . Het vormt een draad in deze delen,als dat volgens de Paus Internet een cadeau van God is .! Het is een creatie van de mens die het gemaakt heeft, Knappe koppen zeggen we er ook wel tegen.

Maar wie creëert dit dan ? En hoe blijf je het voeden ?!! door spullen te blijven kopen , te eten ?

Ik kijk hier naar als een kind met grote ogen en een open mond. Ja, het doet zeer en pijn en stokt mijn adem als ik dit soort taferelen zie en hoor. Maar de mensheid niet , nauw ja er zijn er een paar en het worden er meer , het zal wel een tijdje duren voor het de hele mensheid door heeft wat voor inpackt het heeft wat zij doen. Als kind draaide mijn maag al over het doden van een vlieg of de pootjes van een langpootmug eruit trekken we kennen dat allemaal wel , maar daar hield het mee op . Voor mij althans. Ik vang de spinnen en zet ze buiten net zoals met muisjes, ik heb ook geen last van vliegen en ongedierte ik vraag of ze niet binnen willen komen, en als ze binnen zijn om het huis zo vriendelijk te verlaten en bedank ze voor hun bezoek.

Vreemd en wat zweverig voor je dat kan en mag ook. maar zo ga ik er mee om dat is wederzijds  respect naar elkaar toe. En de andere volledig zien en horen . Weet dat al wat ademt een stroming van gevoel , energie heeft en eruit bestaat. Wat in  jezelf bevind , bevind ook buiten je .

Dit is een traditie ik vraag me af , hoezo is dat een traditie doden van een dier ?!

Stierenvechten we kennen dat wel toch !

Spanje ; Bij een ‘vuurstier’ worden brandende pekbollen op de horens van een stier gebonden en wordt er vuurwerk rond de stier afgestoken.

  • In diverse plaatsen in Spanje worden stieren in een groot schuimbad losgelaten waarna de dorpsbewoners met lansen en zwaarden toesteken tot het dier bezwijkt.
  • wordt een stier door honderden mannen achtervolgd en gestoken met lansen. Nadat het dier dood is wordt zijn staart afgesneden als trofee.
  • men laat vaarzen los in een half open, aan de haven gebouwde arena. De open kant bestaat uit een pier. Bedoeling is om de vaarzen zodanig uit te dagen, dat ze bij hun aanval van de kant in zee tuimelen, alwaar ze veilig naar de kant worden geleid.
  •  Portugal ; Door veel mensen wordt de Portugese variant van het stierenvechten als “beschaafder” beschouwd omdat de stier niet wordt gedood (tenminste niet voor de ogen van het publiek). Maar veel Spaanse voorstanders van het stierenvechten vinden dat de Portugese variant in tegenstelling tot de Spaanse variant gericht is op het vernederen van de stier. De eerste stier in de arena moet drie uur of langer wachten om afgemaakt te worden buiten de arena.
  • Frankrijk ; niet gedood tot zover men weet ,maar het dier de stier wordt gek gemaakt dus … je raait het al hé ?!  het ontkomt er niet aan ,een dolle stier is gevaarlijk lieve mensen.

Verschillende dierenrechtenorganisaties maken zich sterk om een einde te maken aan stierengevechten en dorpsfeesten waarbij stieren worden gemarteld en gedood.Gelukkig .

Dat waren de stieren die het al eeuwen te verduren hebben , sinds de Griekse Mythologie / tijden.

www.nrcnext.nl is de foto van het artikel die er bij geschreven is lees maar eens.

File photo of Spanish bullfighter Jose Tomas being tossed by a bull during a bullfight at Monumental bullring in Barcelona

Maar we kijken ernaar en lachen ??!! De mens op de kop letter en figuurlijk.

Op naar de recente bekent making van Dierenleed is toch wel ;

Citeer uit een artikel in het Nederland voor de volledige tekst kunt hier onder bij lees voer vinden van ECOWATCH

door ;  | 22 augustus 2013 10:20 | Reacties

De Húsavík bloedbad op 13 augustus was niet de enige die die dag plaatsvond. In Hvalba, het ongelooflijk hoge aantal van 430 Atlantic witflankdolfijnen werden gedreven in ‘walvis bay’ en op brute wijze vermoord. Sommige mensen kunnen worden verrast om te horen dat deze eilandbewoners zich richt anders dan Grienden soorten, maar ze hebben altijd gejaagd kleinere dolfijnen, vooral in Hvalba. Ze laatste gedood Atlantische witflankdolfijnen in Hvalba in augustus 2010 en de Risso’s dolfijnen eerder dat jaar in april. Oravik nam 100 Atlantic witflankdolfijnen in augustus 2009. Diezelfde maand, Hvalba doodde twee Noord Bottlenose walvissen die werden gerapporteerd als gestrand, en een maand later Klaksvik duurde drie Risso’s.

De minister van Visserij aangekondigd dat met ingang van mei 2015 alle personen die deelnemen aan het slachten moet een cursus in de wetten en de juiste procedures met betrekking tot de grinds, en beschikken over de desbetreffende vergunning om te doden. Zij zullen training krijgen in het gebruik van de maling tools die wordt toegestaan ​​vanaf 2015, neusgat haken en spinale lansen, de mogelijkheid om de dood signalen herkennen (niet lijden, want dat is niet relevant voor de moordenaars) van de dieren, en vertrouwd met alle wetgeving voordat zij kunnen deelnemen. Gebruik van de maling mes en slijpen haak zal niet langer worden toegestaan, behalve in bijzondere omstandigheden in de vergunningsvoorwaarden. Sommige milieugroeperingen hebben deze maatregelen als het begin van het einde van de maling geprezen. 

Ja je leest het goed je dient er voor gediplomeerd te zijn en een examen voor te doen ????!!!!

In Klaksvík, 19 juli 2010, werden 228 Grienden wal gedreven, ondanks het strand alleen met de capaciteit om 100 dieren houden. Wederom was het de schemering, en het gebrek aan licht in combinatie met veel te veel dieren resulteerde in een twee uur durende orgie van bloed en lijden.

Op 25 oktober 2012, een poging om 36 Grienden taggen door de Faeröer Nationaal Museum ging vreselijk mis. Na de radiozenders was bevestigd, de gedesoriënteerde walvissen vast kwam te zitten in de modder en eindigde schreeuwen op het strand. Museum ambtenaren kon niet worden bereikt en de Torshavn regering niet toestaan ​​dat de dorpelingen om de dieren te doden, als het illegaal is om getagde dolfijnen doden. Slechts enkele uren later in de nacht, toen werd besloten dat de dieren niet kunnen worden gered, de lokale bevolking kregen toestemming om ze te slachten.

In november 2008, de Faeröer Chief Medical Officers Pál Weihe en Høgni Debes Joensen aangekondigd dat Pilot walvisvlees en blubber bevat te veel kwik , PCB’s en DDT derivaten veilig voor menselijke consumptie. Dioxine is nu toegevoegd aan de lijst en de nieuwste dieetadvies op het verbruik van Pilot walvisvlees en blubber zijn:

  • Volwassenen moeten eten, hooguit een maaltijd van piloot walvisvlees en blubber per maand.
  • Meisjes en vrouwen moeten volledig onthouden van het eten blubber, zolang ze nog steeds van plan om kinderen te krijgen.
  • Vrouwen die van plan de zwangerschap in de komende drie maanden, die zwanger zijn of die borstvoeding geven, zijn zich moeten onthouden van het eten van walvisvlees.
  • De nieren en de lever van grienden mag niet worden gegeten.

Als gevolg van de gezondheidsproblemen, een groot deel van het vlees wordt nu weggegooid in de oceaan, zoals de onderwaterwereld kerkhoven door Sea Shepherd ontdekt in 2010 en 2011 hebben laten zien. Het grind is niet een bron van voedsel. Het is een verachtelijk ritueel bloed sport.

zie voor foto’s hier ;  ( ik werd geblokt om ze te plaatsen ) ;   earth-matters http://www.earth-matters.nl/102/8883/dierenwelzijn/in-denemarken-worden-walvissen-en-dolfijnen-op-wrede-wijze-als-traditie-afgeslacht-wat-kunt-u-doen

Ook hier staan mensen gewoon bij te kijken en te ginnegappen?!!

Op 31 juli, de EU gebracht economische sancties tegen de Faeröer. Niet voor het doden van dolfijnen, maar omdat de Faeröerse regering eenzijdig verdrievoudigde het bestaande quotum voor haring eerder dit jaar. Dit contingent waren afgesproken met de EU en Noorwegen. Een commissie van vertegenwoordigers van de lidstaten stemden het voorstel van de Europese Commissie om sancties op te leggen aan de Faeröer voor overbevissing van Atlantisch-Scandinavische haring terug.

Deze visserij criminelen van Europa misschien nog te procederen voor de bloedige sleur gezicht ook. Denemarken, waarvan de Faeröer zijn een protectoraat, in strijd is met drie verdragen die het heeft ondertekend waarin hij beloofde alles te doen wat binnen haar vermogen om Grienden-het Verdrag van Bern, Verdrag van Bonn en beschermen ASCOBANS . Als gevolg hiervan is Sea Shepherd Frankrijk brengen de zaak aan de Europese Commissie om te dwingen Denemarken aan de verplichtingen die in deze overeenkomsten af te dwingen en handelen om de daarin geschetste principes hoog te houden.

De Faeröer economie hangt voor een groot deel op de export van vis. Als u verstoring wilt brengen op het moorden  van de Grinds, overweeg dan niet kopen van hun producten en aansporen uw supermarkten en overheden niet om ze te importeren.

Rechtstreeks contact opnemen met het Deense ministerie van Buitenlandse Zaken met uw klachten, het buitenland bellen op 011 45 33 92 0000 of stuur een e-mail naar um@um.dk

Als ik naar de jaartallen kijk is dat ook al een hele lange tijd aan de gang het uitmoorden en leegroven van de oceaan.

Wie doet dat ? de Mensheid gediplomeerde hoge Pieten , EU , ?

Ik dacht dat al het levende was gecreëerd door God ?  Toch nie alleen maar het Internet en al dat materiële spul ?

Oké , genoeg of wil je dat van de Neushoorn , Olifanten  Tijger  Haaien     (en onze huisdieren is ook een gewild iets waar ik geen woorden voor kan vinden ) ja en zo kan ik nog wel even door gaan maar dta heeft geen zin je zoekt zelf maar op het net zou ik zeggen als je meer wilt weten. Ik wordt er misselijk van .

Maar dan hebben we onze Bossen en Natuur nog ?!

De Bossen en de Natuur  hebben we nodig voor Zuurstof en heilzame planten en hun werking.

Gelukkig dat daar ook instanties voor zijn om deze PLUNDERINGEN  tegen te gaan ; o wat een plundert mens toch jee wat een beest. zij en anderen staan voor hun die geen stem hebben .

 

 

De Natuur geneeskunde is al eeuwen oud en al eeuwen doen we een beroep op haar . Om ons beter te maken als we ziek zijn ,om ons Imuunsysteem te versterken en onze Weerstand op pijl te houden. Kijk in de supplmentenwijzer voor meer hierover.  Laat de leugens maar links liggen, dat is commerciële instelling en daar worden de farmaceutische wereld beter van . Maar of zij beter slapen is een 2 de ?!!

Ik wil even dit nog zeggen ;

Zo lang we onverantwoord zo met ons zelf omgaan , de Medemens, de Dierenwereld en de Moeder Natruur, Dan hou je maar vast wat ze nog aan rampen voor ons in petto heeft. het is nooit te laat . 

 Gij zult niet moorden ; Tot Stof zult Gij weder keren  ? 

Sta voor de je Daden die je doet het is jouw eigen verantwoordelijkheid, het is een boemerang effect geloof me maar, als de levenslessen bewust doorlopen hebt dan zie je het spel der wonderen.

GOD  – DOG = je innerlijke zelf.

 

 

En ik wil afsluiten met een Cartoon en wel deze ;

http://www.youtube.com/watch?v=opRcGJ4RBlw

Wens je een fijne avond .

Warme Hart Groet

Voer voor het lezen van ;

http://ecowatch.com/2013/08/22/whale-slaughter-tradition-on-faroe-islands/

http://nl.wikipedia.org/wiki/Stierenvechten#Geschiedenis

http://www.ifaw.org/nederland/mediacentrum/bescherming-van-olifanten

http://nl.wikipedia.org/wiki/Natuurbescherming

http://www.centrumintegralegeneeskunde.nl/

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/george-lahkovskys-werk-moet-je-kennen/