Zal Krol het aan de rol krijgen !!

Hallo lieve mensen,

Ja,  er zijn weer wat lichtpuntjes in de zaak Joris Demmink . We gaan even up date zo heet dat , jee wat zijn we modern.

Het verhaal van Joris Demmink kennen we hier onder bij lees info kun je lezen hierover mocht je nog aanvulling willen over het een of ander.

Volgens door: Jeroen Trommelen − 30/01/14, 08:33 geschreven in de Volkskrant citeer eruit;

Henk Krol, voormalig VVD-lid en afgetreden Kamerlid voor ouderenpartij 50Plus, heeft een nieuwe bijbaan. Hij is als persoonlijk assistent in dienst genomen door VVD-europarlementariër Toine Manders. Die werd door de VVD niet opnieuw kandidaat gesteld voor Europa en ontpopte zich eind vorig jaar als lijsttrekker voor 50Plus voor de Europese verkieziningen

Sindsdien verricht Krol ‘persoonlijke werkzaamheden’ voor Manders, die daarvoor een deel van het assistentenbudget gebruikt waarover europarlementariërs kunnen beschikken. ‘Hij leest thuis de media en scant me bijvoorbeeld relevante berichten door over 50Plus’, zegt Manders

Dat is heel mooi dan komen de klokkenluiders ook aan bod nu heeft hij tijd genoeg gehad ervoor. Zo komt de info tcoh wel waar het behoord alleen om dan daar meteen zo in terspringen weet niet of dat wel zo goede zet is maar we zullen zien . volgen de bron vermelding door ;Door: Redactie − 30/01/14, 20:50  − bron: ANP staat ook in de volkskrant.

‘Opstelten hield de boot af’
Krol werd ook gevraagd naar de vroegere topambtenaar Joris Demmink, die van de rechter toch vervolgd moet worden voor misbruik van minderjarigen. De Gay Krant heeft onder Krol veel geschreven over Demmink. Krol zei dat hij tot drie keer toe geprobeerd heeft met minster Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie over Demmink te praten, maar die hield de boot steeds af. Hij hoopt dat de minister hem alsnog uitnodigt. Dat is wat ze ook zeggen ??!!

Wij hebben er ook al meerdere malen aandacht aan gegeven kijk op ; Rolodex-onderzoek.

Als je zult zien zijn ze er al jaren mee bezig met dit groot onderzoek het ROLODEX-ONDERZOEK. Door de machtige partijen die er mee verweven zijn zul je je dienen te begeven in die machte wereld misschien is het wel aan Krol om de rol terhand te nemen. Als hij al persoonlijk werk gedaan heeft voor iemand die in het EU parlement ziet ja mag ik hopen dat het nu veel zwaartekracht mag hebben .

ER ZIJN MEERDERE WEGEN DIE  NAAR ROME LEIDEN TOCH ??!!  Dat dit om opheldering vraagt en je VERANTWOORDING nemen over je daden ja dat mag nu toch wel eens duidelijk zijn .

Ik zeg : KOM OP ,KOM OP NAUW , een gratis sporttas misschien ?????

 

Read more en info bronnen ;

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3586509/2014/01/30/Nieuwe-baan-Henk-Krol-persoonlijk-assistent-europarlementarier-Manders.dhtml

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/3586955/2014/01/30/Krol-bereid-terug-te-keren-in-Kamer.dhtml

http://www.geennieuws.com/2011/06/joris-demmink-en-edgar-hoover-toeval/ (nieuw )

http://www.geennieuws.com/2014/01/joris-demmink-wie-gaat-hem-nu-vervolgen/  ( oud )

Geef dit door deel het zo dat het bij de heer Krol kan komen Hij heeft alle bewijs nodig .

Warme Hart Groet