Rolodexi-onderzoek !!!!

Hallo Lieve mensen ,

Afbeelding-25

https://www.bof.nl/do-your-bit/

Ja , het is weer zover we geven eff de aandacht aan de kwestie-Demmink ook al is er een zitting achter gesloten deuren bij het gerechtshof in Arnhem geweest. Volgens Avocaat Adèle van der Plas heeft namens twee Turkse mannen een zogenaamde artikel 12-procedure aangespannen om te bereiken dat het Openbaar Ministerie Demmink alsnog gaat vervolgen. we zullen eens verder gaan kijken naar deze Heer.(hummmmmm)

Dit dateert al vanaf 2011( God weet hoe lang ) in September van de nos.nl ;De hoogste ambtenaar van Justitie, Joris Demmink, moest vanochtend onder ede getuigen voor het Hof in Amsterdam. Projectontwikkelaar Chipshol had de topambtenaar als getuige opgeroepen om te onderzoeken of Demmink invloed heeft uitgeoefend op het vervangen van drie rechters. In een zaak van Chipshol tegen luchthaven Schiphol begin 2007.

Dit artikel is van donderdag 2 feb 2012 ook van de nos.nl; Het Openbaar Ministerie stelt geen onderzoek in tegen Joris Demmink, de hoogste ambtenaar op het ministerie van Veiligheid en Justitie. Er lagen twee aangiften tegen hem voor seksueel misbruik, maar die bieden te weinig aanknopingspunten voor strafrechtelijk onderzoek, zegt het OM. 

Zo die houd de gemoederen al eff bezig  , ( volgens de klokkenluider in het filmpje al meer dan 20 jaar hoe is het mogelijk en krijg je het voor elkaar ) met deze Heer en zijn praktijken waar of waar !? Maar wij weten met zo een functie heb / had  je niks te vrezen of toch wel ?!

Dan krijgen we op vrijdag 18 okt 2013 dit nieuws ; toch vervolging ?! van de nos.nl citeer dit stukje eruit;

Betrouwbaarheid van aangifte

De Rijksrecherche deed vervolgens onderzoek naar Demmink. Het OM meldde in februari 2012 dat er onvoldoende aanknopingspunten waren voor een strafrechtelijk onderzoek. Het OM twijfelde aan de betrouwbaarheid van de aangifte. Het gerechtshof kan via de artikel 12-procedure het OM dwingen om nader onderzoek te doen.

Ons computersysteem wist alle agenda’s na vijf jaar.( was dit al wat ze al wist in afluister methode en dingen die verdwijnen ??!!!!Aldus Joris Demmink tijdens zijn ‘verhoor’ door de rijksrecherche in 2011. Hier wordt nogal wat gezegd. Hoezo en waarom moeten alle agenda’svan de Justitie-mensen na vijf jaar worden ‘gewist’? Wat is dit voor waanzin? Worden de agenda’s ‘gewist’ om de sporen uit te wissen van de kinderverkrachtingen door de Justitie-top? Zijn er nergens backup’s? Nee, Joris, this smells, to put it mildly. Net als jouw verklaring over ‘jouw werkster’ die blijkbaar de bevoegdheid heeft bewijsmateriaal in containers te kieperen. Want dit zeg jij tegen de rijksrecherche: mijn werkster is nogal van het opruimen. Wie is deze werkster? Gaan we die ook oproepen als getuige? Of is deze werkster inmiddels ‘overleden’ net als chauffeur Mostert? Vragen, vragen, vragen. Maar een ding is duidelijk: het ziet er niet best uit voor Joris.

Volgens het katholiek nieuws blad heeft hij lees het geciteerd stukje maar ;

“Demmink heeft zijn privé agenda’s inmiddels gevonden en ik heb de agenda van 1996 ingezien.” Dat meldt mr. Harro Knijff, advocaat van voormalig topambtenaar Joris Demmink vandaag in NRC.

In 2011, toen Demmink verhoord werd door de Rijksrecherche, was deze agenda nog spoorloos en, aldus Demmink, vermoedelijk door zijn overijverige werkster opgeruimd. Demmink heeft steeds de beschuldigingen van seksueel misbruik ontkend, die van verschillende zijden tegen hem worden ingebracht.

Bewijs
Deze zomer werden echter de resultaten bekend van een onderzoek door het Turkse OM als gevolg van een een aangifte daar tegen Demmink. Officier van justitie Selim Altay zou daarin vastgesteld hebben dat Demmink op 20 juli 1996 wel degelijk in Turkije was. Dat kan niet kloppen, vertelde Demminks advocaat Harro Knijff in september bij de rechtbank Utrecht. En hij haalde als verrassend bewijs hiervoor Demminks definitief verloren gewaande agenda aan. Hiermee zou aangetoond kunnen worden, aldus Knijff nu, dat de topambtenaar op de datum van het misdrijf waarvan hij beschuldigd wordt, 20 juli 1996, in Nederland was.

http://www.youtube.com/watch?v=NBBth9kCo5A

 

Maar wat is het Katholieke belangen hier in !!??

“En het is Demmink zélf, die stelselmatig onderzoeken naar zijn handel en wandel heeft weten te blokkeren.” dit staat te lezen in wantToknow.

Lees meer hierover in de Doofpot van Joris Demmink.

doofpot-cartoon-06-07-2013

www.spotpen.nl

Het is een triest gebeuren dat deze mensen met al hun gedraai en geschúmmel er altijd onderuit komen.Een gewone burger was al lang vast gezet Waar of Waar.

http://www.youtube.com/watch?v=oDiZ3aCJp18

Als dat de OVERHEID – JUSTITIE  hun VERANTWOORDING niet nemen waarom dient een gewoon burger dat wel te doen ?? Komt dat door de INVLOED EN DE WIT WAS PRAKTIJKEN ??!! Handen wassen in onschuld , ach ga toch fietsen het stinkt van alle kanten.! JA  ik geloof dat ze les hebben gehad van Hans Klok om te leren toveren hahahha maar ze hebben toch iets verkeerd gedaan het komt terug als een BOEMERANG .

7260356-grappige-cartoons-alfabet-m

nl.123rf.com  hokus pokus pas en poef poef ………!!!

Read more en bron info = nos.nl  klokkeluideronline   wantToknow  katholieknieuwsblad.

Zo het klaart op buiten en ga genieten jullie ook toch .

Warme Hart Groet