Zo ga je niet met mensen om.

Hallo Lieve bezoekers,

Ja , een oproep ,  ik weet dat het moeilijk is om als je erachter komt dat je zo bedondert bent  en je betaald ieder maand ook nog een hoop geld eraan . Gelukkig houden de mensen zich niet langer stil en treden ermee naar buiten . Ook hier is het vertrouwen geschaad, ja die verhuuroperaties maken er een feestje van hé.

Lees het artikel maar , en like het op FB als je wilt ondersteunen.

Lieve mensen
HELP! Mijn vriendinnetje Chantal Stoter en haar kindjes staan op 1 maart op straat!

Ze had eigenlijk via de woningbouwvereniging ZOwonen een woning in Susteren toegewezen gekregen maar heeft zojuist te horen gekregen dat ze de woning niet krijgt en het verder ook zinloos is voor haar om verder nog te reageren. Waarom? omdat ze geen verhuurdersverklaring kan overleggen.

De woning waar ze nu woont is particulier en ze heeft geen achterstanden in de huur. Oorspronkelijk had ze een contract via een verhuurdersbureau maar lang verhaal kort: ze blijkt nu al een hele tijd illegaal als huurder te zitten waardoor ze ook niet beschermd word door de huurderswetten en ze moet gewoon zsm weg. Haar huidige verhuurders weigeren een verhuurverklaring in te vullen.

De woningbouw heeft het hele verhaal gehoord. Chantal staat al sinds 2008 ingeschreven bij hun, dus dat schoot lekker op. Zelfs de gemeentelijke sociale dienst Geleen wilde garant staan maar de woningbouw weigert elke medewerking, en wettelijk staan ze in hun gelijk.

Chantal is een lieve rustige mama met twee heel lieve kinderen van 2 en 10.

Ze zoekt dringend een kleine eengezinswoning of flat met minimaal 3 slaapkamers die onder de huursubsidiegrens valt, het liefst in omgeving midden Limburg (Roermond tot Geleen)

Dus als je een oplossing of tip hebt, neem dan contact op met Chantal en hopelijk komt het allemaal alsnog goed!

Of deel dit bericht even, en wie weet? het is het proberen waard!

Bron : Free Dutch en FaceBook Moniek Coumans is een actie begonnen , klik hier .

Thanks van uit mijn Hart .

Fijne Zaterdag toedeloe en Harte groet van